Magiskt, men tragiskt


Efter att ha ätit mammas goda köttsoppa, ute på verandan i den ljumma kvällen och snyfta lite...(orkar inte förklara varför) sitter jag nu här med öppet fönster och hör det stilla regnet slå mot taken och fåglarnas intensiva kvittrande känns allt väldigt bra. trots att praoen på hm är slut imorgon.
För imorgon är det ju faktiskt valborg, och det är najs. Dessutom lyssnar jag på min och emmas grymma lista. Och den får den ledsnaste att börja le.
Nu ska jag äta min moders underbara kardemummakaka. MUMMA!
Kanske ska ringa en vän........eller varför inte se på en soft film?
Låt se. Ha de mys. Pözz


Fjärde dagen

Jag hoppas jag kan få er förlåtelse för min dåliga uppdatering. Mitt tillstånd just nu är trött och lite besviken. Kanske lite ledsen också. Praoen på H&M har varit grym. Det är ju dock en dag kvar men idag fick jag ta farväl av min handledare som inte skulle vara där imorgon. Hon är helt grym den tjejen. Jag höll på att börja gråta. Jättetöntigt jag vet, men det har gått så sjukt snabbt å jag har verkligen känt mig som en anställd. Så sjukt härligt att få kunna ha så mycket makt och respekt bara för att man har en liten bricka på bröstet med deras logga.

Jag kommer aldrig glömma känslan kan jag lova, och i hädan efter vet jag hur mycket slit det är för dom som har fått just det där plagget att hänga där, vara larmat, galjat, o.s.v
Det som gjorde mig lite besviken var att efter en veckas hårt slit inte få något tack mer än lite tråkigt och dåligt smink. Ett puder (som jag fick byta till ett naglack) Hms egna märke på ett käppglans som var jättekonstig färg, en puderborste och nåt skumt lip balm. Jag skulle fan va värd en kassa kläder. Och det här skulle jag aldrig säga om jag inte kände mig värd det. Lovar. Men men, det var väl bara symboliskt. Men men. nog klagat.



Nu ska jag gå ner och hjälpa min moder med middagen. Fan vad varmt de är ute förresten. Ska nog hitta på nåt ikväll. Vi hörs. Oj vilket långt inlägg.
Puss på er!

First day of prao

Hejsan, idag var min första av fem dagar på min prao på H&m, det var skitkul. Men stressigt, och man blev väldigt trött. Så är det väl att jobba. Jag fick veta en massa saker och typ blev som en riktig anställd med bricka å allt. Alla koder, tillgångar och rättigheter gäller nu mig. Najs, Haha jag känner mig så vuxen. Alla är jättesnälla och det har än så länge flutit på bra trots några tabbar. Men men, som prao har man rätt att göra misstag. (säger vi) haha.


En lite annorlunda hmbutik i Barcelona, som jag besökta på höstlovet. Man fick egentligen inte fota där inne. Men jag gjorde det ändå. (buse) ihihihi, när man kom in lös det i hela rummet. Butiken var enorm och hade jättehögt i tak. Något ut över det vanliga.

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar mycket tidigare imorgon. Med en lång dag. Det här är så mycket roligare än skolan. Prao ftw. Godnatt vi hörs. Hur var er prao? Eller var har ni praoat någonstans?
Puss på er!


22:14

Ja, dagen blev mycket mycket trevlig med johanna. Vi lagade pannkakor, som blev ovanligt grymma. Och då är jag ändå ganska skillad på pancakes. Yäh. Sen så spelade vi pingis i typ två timmar haha å typ prata om allt mellan himmel och jord (hatar de uttrycket) men det passar in. Sen åt vi igen, ja det är trevlit att äta.. typ hängde ett tag till. Okej fett ovärt att skriva..........Men vi bestämde iallafall oss för att spela tennis senare eftersom johannas familj alltid har en bana reserverad på söndagar i salk. Nice, det passa ju bra också eftersom jag inte tränat på en typ vecka pga min förkylning som nu nästan är över. Score! det var kul iallafall.

Nu har jag just duscha å ska ta något att äta innan pausen är över. Jag tittar nämligen på Wallander. Tufft jag vet.
Imorgon är det första praodagen å jag är riktigt taggad! Hiho, får se hur det blir. Lite läskigt ändå. Jag har ialllafall sällskap på tuben med mandeln så det blir väl bra.


Min prao startar på hm sergelgatan, din lilla uppe vid hötorget. Kom å hälsa på vettja.

Nu blev det här inlägget fätt långt.
Puss på er, ha en bra vecka!

JO to the HANNA



(ja hon är ganska konstig)
Snart kommer hon hit. Vi ska käka brunch. Nice...........sen får vi se vad vi gör. Det brukar inte vara så svårt med henne. Tiho.
Puss, ha en fin söndag!

A little respect

Rubriken är en asskön låt. Som är pepp å trevlig. Sök den i spotify om inte annars har ni en video här. Men inte alls lika bra ljud.

Att den är sådär gay gör det bara skönare.. älskar bara de första meningarna. I tried to discover, a little something to make me streeder. Najs.
Dagen har vart skön, å "techno-brudarna" som vi ble kallade hade faktiskt väldigt kul. Det var rätt underhållande, efteråt gick vi och köpte 7elevens grymmaste coffee-cooler, och så gick vi in i de där nya ica-go eller vad de heter på kungsgatan å köpte mumsiga wraps.
Eftersom vi kom hem ganska sent så orkad ejag inte gå ut sen, så de blev stieg larsson-film och så gick jag igenom min faders skivsamling som är rätt fin. Sen så tog jag upp drivorna med kläder i mitt rum å fixade lite skit. Ett annat sätt att spendera en lördagkväll ja!

Som ni säkert märkt själva var det strålande väder idag. Tog tyvärr inte med kameran, annars hade jag kunnat fånga en massa fina saker på bild.
Nu är klockan på tok för mycket, time 2 sleep.
Vi hörs imorgon då ska jag nog träffa johanna. Nojs :D
Sovgott och godnatt!

Host host snörvel snörvel

Hejsan och god förmiddag. Om man nu får kalla det förmiddag efter tolv...ja de får man.
Idag har jag lovat att åka med emma å va typ dj, nja inte dj men sköta musik på henne lillebrors klassfest. Oj, vi får se hur det blir. Som tur e är det ju emma vi snackar om så helt fel kan det ju inte bli. Tydligen skulle vi få en slant för det också.

Gårdag kvällen med kladdkaka å The naked mile hemma hos mandeln. Det var mycket trevligt, hade glömt hur rolig den filmen är. Ganska sjuk också, men det gillar vi.

Från amandas tak förra påsken..............nu vet ni

Min förkylning är nog varken på bättringsvägen eller sämringsvägen (?) . Igår, eller jag gör det lite fortfarande kunde jag känna ändå upp i bihålorna. Riktigt obehagligt, hela huvet e liksom påverkat av att jag e förkyld. Obehagligt.

Nu ska jag duscha å prata med min daddy cool innan det är dags att åka!
Ha en bra lööördag !
Pözz

You and me

Hej på er, hoppas ni mår bättre än mig. Jag är en riktigt liten snorvalp med röd näsa. I skolan har jag varit som vanligt men skippade höjdhoppet. Jorden går inte under.
I eftermiddag har jag vart med min finaste vän emma, eller jag är fortfarande hos henne om man ska vara exakt. Vi har ätit glass å lyssnat på vår sommarlista som är proppad med favoritlåtar.
Jag får se vad jag gör ikväll, fräsch som jag är kanske det blir en mysig hemmakväll. Vi får se helt enkelt.
En annan sak som är mycket kul (annan?) haha är att vi har prao i två veckor framöver. Just great, inga läxor eller andra tråkigheter. Det gillar vi.
Här e tösen, bilden är från en studiedag i vintras om jag inte minns fel.
Rubriken är en fin låt med Lifehouse som ligger i våran lista. Lyssna på den vettja.
Puss på er, vi höres

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Nu ska jag lägga mig. Har var duktig å åluggat ordentligt idag. Tillochmed matten..hoho.
Imorgon är det fredag. Underbart. Jag är helt galet förkyld å har nu kommit till snorstadiet. Fräsch.
Godnatt på er snusmumrikar! PUSS

Btw, rubriken är en underbar låt ni borde lyssna på om ni är på glatt humör.
Now you know.


What we in sweden call Sommar
















Som regndropparna i dina ögon

God förmiddag bloggen. Här sitter jag å snörvlar med en röst som några rostiga kedjor. Trevligt.  Idag har jag som sagt studiedag. Helt underbart. Planerna för dagen ser ut som sådana: Stan med mandeln, typ käka lunch där å bara allmänt storsa. Jag ska nog köpa ett par böcker jag spanat in, sen har jag en fin hög skolböcker på bordet här brevid som skriker efter att göras.

Kul väder, med typ snö i april. Alltid kul med överraskingar. Eller nej, varför blir jag överraskad? det här är ju ändå sverige. Sen när kan man lita på vårt väder..




Ha en trevlans onsdag, vi hörs
/hanni


Blås mig mera

Hej bloggen, om mindre än tio minuter går min tolva, för jag ska in å fika med olivia hill som är så jävla chill. Observera rimmet.
Imorgon har vi studiedag. Jag vet inte vad jag ska göra. Antagligen dega å sova. Jag är förkyld å fräsch så det passar rätt bra.
Idag är det jävligt blåsigt också. Nu vet ni.
Vi höres. Adjö

The taste of spring is like a soft kiss

Hej bloggen. Dåligt uppdaterat i helgen.
Igår sov jag elva timmar. Det var skönt. Tills jag hade vart vaken i en halvtimme. Då kände jag konsekvenserna. De blev ännu tydligare när jag i natt sov sex timmar. Mys. Näej.

Kort sammanfattning av helgen: Lördag, extremt lugn ock skön. Går på kvällen ut å käkar middag med två favoriter på café 60. Vi sitter där längelänge. Åker sen hem å ser slutet på en bondfilm hos emma innan jag tuppar av. Tyvärr sätter jag mig vid datorn när jag kommer hem. Sover mellan 02.00 och 13.00. Jag är seg och konstig resten av dagen. Dagen spenderas förövrigt ute i trädgården och på plantagen. Jag och min mor har vår årliga tur dit å köper allt från fröer till tusen säckar jord m.m. På kvällen går jag på ett stört bra danspass.

Konstigt nog har jag inte vart så trött idag förrens sista lektionen. Det var ju bra. Men om jag inte blir sjuk nu så får jag tacka gud. Jaja.. nog tjatat om min sömn å andra hypokondrier.



Söder by night.

Hejsvejsmiddagsgrejs.

Un jour d'avril

Hej, googletransalet är nog världens sämsta ordbok. Helt värdelös, jag brukar inet använda den i så seriösa sammanhang men nu skulle jag kolla en grej. Om jag slår upp "utan dina andetag" på svenska till franska blir översättningen: Without your Love. ILLA!

Jag har redan avrt å spelat tennis och det var galet kul. Just nu sitter jag å äter godiset som inte blev uppätet igår kväll. Planerna för kvällen ser fina ut! Trevlans.
Får se vad jag gör idag, kanske fortsätter med Sims. Ja jag är extremt nördig å barnslig. Men the sims är oslagbart. Jag är ledsen att säga det men jag kommer aldrig bli för gammal för det.
Sen så ska jag nog meka med my biiike................


bildään, tagen för ett tag sen någon natt på sönder. Skylt på gögatan

Bisous a tous.
//Hän

Titt-ut


Den här dagen hade min tandställning rykt... det kanske kan förklara tungan...men bara kanske.
Nu ska lill-posarn egentligen sova för hon ska upp och spela tennis tidigt i ottan imorgon.
Så godnatt mina vänner!


Thank god for Friday

Hejsanhoppsan. Det är fredag. fätt men näjs. Nu ska jag äta middag alldeles strax med mina parrents å sen blir det nog utgång eller liknande.. Gött!
Solen skiner, trots att det är ganska kallt ute ser det varmt ut. Konstigt.
Jag är glad. för nästa vecka har vi studiedag å sen är de prao i två jävla veckor. Min skapare så trevligt!

ph, iiisrael man ser nog inte att jag ler på bilden eftersom dess skarphet är enorm. Men det gör jag iallafall. Jag är precis lika glad  just nu med. Och om mindre än två månader kommer min broder hem. Å det är tjockt!

Ha en trevlig fredagkväll så höres vi senare!
Adiosos

Här kommer lyckan för hundar som oss

om exakt en månad idag fyller jag femton år. Än så länge besår min önskelista bara av tre saker  där jag var tvungen att ta bort dator...eller jag kan typ få pengar som idrag till en ny dator men då är det fan roligare med nåt annat å ha kvar den här skrutten.
Såhär lyder listan:
1.Moped
2.Nytt objektiv till kameran
3.Pengar

Ganska kall å tråkig va? det är för att mina föräldrar ska ta mig på allvar,,,grrrhhhgj. Jag blir arg.
Här är två sjukt snygga moppar, men för mig om jag nu får köra blir det en EU som min broder är ägare av.

Jävligt heta, så, nu börjar tjatet. En moped ska köras, om det så blir det sista jag gör!

Godernatter


Fotokåt

Jag är fotokåt, vill ut å resa å ta en massa bilder. Dock finns det ju tusen möjligheter alldeles intill en också men det är inte samma sak!
Jag önksar mig också ett nytt obektiv i födelsedagspresent eftersom jag antagligen inte kommer få en ny dator....

Det tråkigaste som finns är att bara blogga om vad man gjort under dagen. Så nu ska jag bara ge tre ord som beskriver min klass på torsdagar: Lättroat, glatt och trött. Det blir en jävligt skön blanding.

Nu ska jag äta mig tjock, se på amerikanska teverserier och njuta av att det är niorna som sitter å gnager naglarna av sig till sitt nationella matteprov imorgon. Fyfan vad läskigt, skadeglädje. Haha, å andra sidan är det jag som kommer sitta å dö nästa år.





Antagligen en av europas bästa städer...gissa vilken?

Vi höres! Tjingtjonganabolasång.

Och jag går mot henne vart jag än går

ruojnob. det är bonjour baklänges. Mycket avanserat.
Idag var jag å dansa med alice, de va najs. I skolan var de ganska soft fakitskt, och på so:n satt jag å stella och jobba utomhus med vårt demokrati-val i sherwoodskogen. Haha, det var skönt. För nu är det ju så jävla varmt på dagarna. WUNDERBAR!

hmm... har jag nåt mer att förtälja? ähm ähm.....Min sommar ser ut att bli en hejdundrans kalassommar. Jag kan senare berätta va den kommer att innehålla.

Nu ska jag fortsätta lyssna på håkan och sen sova i vettig tid.
En liten idé är att plugga på franskan också, men det nöjet lämnar jag till morgondagen. Hiho.

För den som är på care-humör prydde bl.a de här två ringarna mina fingrar idag. Om man är ännu mer intresserad kostar dom 39 spänn på Punkt Shop (sergelgatan mittemot donken)....Vet inte när bilden är tagen men snygga är dom fortfarande.
Rubrik; citat ur Kär i en ängel

Godnatt och puss!
//hanna


Ray Ban

Här e brillsen jag nyligen köpt. Väldigt vanliga, men väldigt snygga. Vet inte om det finns så mycket mer att säga.
Om ni är intresserade så kostar dom 1395:- på åhléns. Dom går å köpa här å där. priset varierar nog mellan en eller två hundra lappar ner/upp. Men ja är det caretime så är det. Här är dom!

De är mörkt gröna, som skiftar brunt. De ser nästan svarta ut. Med hålen på vardera sida av näsbenet kan ni tyda att jag  valde guldkanter.

Adiosos


Mjau


Hey, soul sister

Sitter här hemma på golvet i mitt rum med en dator som inte är värt ett skit. Hoppas verkligen jag får en ny när jag fyller år. Här har ni tre av fler orsaker: Tangentbordet funkar inte, musen funkar inte och batteriet är värdelöst. Detta gör att den utan elsladd fungerar i en halvtimme. Utan elsladd och du vill kolla på film dör den efter tio minuter. Användbart..nja. Jag har en separat mus å tangentbord till eftersom de är en laptop.

Ja varsegod för lite onödig fakta. Ett litet PS är ju att den är typ 8 år gammal. Dessutom en hp.

Bara för att vara tjatig, våren är stört underbar å jag mår överlag jättebra.
Snart kommer mandeln hit. hon har vart å spelat piano. Antagligen världens finaste instrument.
Går ni in på spotify å söker på den här låten med Train ser ni att den andra uppifrån är en lugn variant med Piano Tribut Players, fint pianospel. Den första är förövrigt härlig.


Random bild ur arkivet. Men jag gillar den.

Toodels.



Forbidden


typ världens bästa bok.  Läs den om ni är sugna på en bok man fastnar.
Helt sjuk och helt sjukt härlig. den ska noh läsas om i sommar. Åh, älska hennes böker. Dom är för jävla bra!

Nu kan du få mig å lätt

Jag lyssnar på kent, dör av hunger, älskar vädret och längtar till praon.
Lagom uppdaterat. Nu ska jag se till att vi käkar snart för om inte det, bör jag nog förtära omedelbart.

Bilden vet jag inte..tagen någon gång i vintras. Ganska najs. Emmas kreativa fläkt. Haha.
Efter maten ska jag göra tyska, sen ska jag nog ta ut min cykel. Fyfan va skoj med hoj.
Vi höres. Ciao


12:00

Nu ska jag ut på en promenad med annie å hennes farmors hund. Najs.
Jag har just ätit frukost i min favoritfotölj å tittat  runt på bloggar.
Ha en fin söndag å njut förfan imorgon börjar ju skiten om igen.

Sweetannieförettknapptårsenihennesträdgård
Hannnaa

Lördagsgodis

Hej bloggen..idag har jag vart sjukt trött. Riktigt jävla sänkt. Men jag har vart aktiv ändå. Startade dagen med tennis kl. 10 (ambitiöst) min kropp hängde inte med alls eftersom lovets schema varit allt annat än tidiga läggnigar respektive uppstigningar. Så jag fick stört ont i magen. Men det gick över efter ett tag som tur var. Hos mig hade jag en liten emma också. Hon är allt bra fin hon.

Efter tennisen hade jag bestämt med johanna att åka in till stan. Trots min trötthet gjorde jag mig i ordning å sprang till tolvan (som vanligt, jag har alltid bråttom till tolvan) å läser där 12.10. Den lilla fittan har sagt sin tid från ålsten. Som vanligt, men jag hade hoppats på att hon skulle förbättrats. Haha.
Jag köpte i stan ett par efterlängtade och underbara RayBan-piloter. De är lika dyra som dom är snygga så dom här får jag banne mig inte göra sönder. Haha.
Jag köpte också lite småkraffs som antagligen ingen bryr sig om. Vi åt sushi också. Gott.

Nu ska jag hjälpa  min moder, vi har gäster å det blir mumsmat.
Till förrätt blir det oxfilé sen får jag se va det blir.
Ha en skön lördag!
TJINGTJONGLÅNGKALSONG

Fet fredag

Nu ska jag till den här puddingen
 
Sen ska jag nog vidare till nåt fik...å juste. köpa en glödlampa. fråga mig inte varför.
Ha en fin fredag!

She moves in her own way

Godermorgon mitt härsap, idag är det mycket grått ute. Skönt.. då kan man vara inne å dega utan att få dåligt samvete. Men jag tror att jag ska träffa Liz, Olivia å Emilia om ett tag. Men jag har fått några fina små sysslor av min moder eftersom jag har lov. Naiz..not.
Äh, det gör jag med lilltån.
Just nu sitter jag å lyssnar å fixar med min å Emmas spotifylista, den blir ju bara grymmare för varje dag som går. Haha. det funkade inte att sätta in länken nu.. men det kommer!

Bara helgen kvar å sen är lovet slut, så sorgligt. Men bra har jag haft det, så klaga ska jag inte.

Min bästaste, grekland 09

Nu ska jag ta en skållhet dusch. Vi hörs!

Rubrik: The kooks
//Hanna


Våfflor och nudlar

Challanbrallan+treminutersnudlar+våfflor+hund+lång promenad+thesims3+powernap+kamera+kladdkakeballerinaosöderte=torsdag.
Nu ska jag ut. Tjingeling


Färg



For real

Jag sitter å kollar på family guy. Det är sinnessjukt roligt. För er som inte tycker det å bögar säger med desperate houswifes är gay. Nu vet ni. Hejdå

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag


Äntligen vettigt väder igen.
Gårdagen var fin, å dagen därinnan med. Den har jag inte berättat om alls.
Men den såg ut lite såhär

Jeg teg belden, ja vi var runt i stockholms alla hörn å fota å gick, prata å fotade. Det var mys, sen på seneftermiddagen och kvällen fick jag träffa hennes underbara grekiska släkt som är på besök.

Nu tv-breakfast å sen om ett mirakel sker en joggingtur............

Ha en najs dag,,,,cathing!


Ovälkommet

Snö....inte snö igen. Fuck. Aja, den försvinner antagligen snabbt. Bara extremt otimat.
Inatt gjorde jag nåt grymt, sov i nya lakan och ny pyjamas. Det är helt stört skönt, när dom e helt spröda å det luktar tryggt å nytvättat. Haha det låter säkert som det här är ovanligt för mig...Myys.
Nu ska jag åka hem till en skön böna. Har inte vart i hennes nya lägenhet.. spännande.
Vi höres. Adios.

Sunny day


Det är nästan så här najs idag.. men inte fullt så najs..  men för att va sverige så är de fint å varmt ute idag. Jag blir alldeles spattig!
Bild , Isreal (Igen)

Men julen varar än till påska

Hej å glad påsk. Nu ska jag göra marsipankycklingar. Kul.... nä men det e fint väder. Ska nog ta med kameran ut på en promenad innan gästerna kommer. Idag kommer jag gå upp ett par kilo... men det är väl okej på påsken? Jag ska fan väga mig innan å efter. Ni får höra resultatet sen.

Bild från Israel, julas
Puss å hej!

Tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Kort sammanfattning av veckan...

...Har temadag på tisdagen, segare än väntat men fortfarande bättre än vanliga lektioner.
Åker därefter hem till min roligaste vän Johanna å har en lovley time. Hahah.. där gör vi inte så mycket annat än pratar, äter, äter och pratar. Kvällen spenderas framför House.

...Onsdagen är veckans enda riktiga dag och den avvärkas ganska smabbt å smidigt. Åker efter det hem till Alice ballis å är med henne. Vi äter grymt god thai till middag å vi pratarpratarpratar om massor. Några läxor har jag inte att tänka på.

...Torsag, halvdag och skärtorsdag. Går halvdag i skolan och på svenskan ser vi på Fucking Åmål som är en sjukt bra film. Det tar hela lektionen så det var skönt. Jag åker sen in till stan med lite olika tjejer, vet nu ännu fler saker som ska ingå i sommarkollektionen. Efter att ha varit i stan går jag hem till Mands med hannisen å vi spelar typ piano å jag njuter av massagestolen som huset är utrustad med. Har på kvällen judisk cedermåltid med familj å några släktningar, satt sedan å hade riktigt kul framför datorn med trevliga chattkonversationer och fantastiska youtube. MYS!

...Idag, Långfredag.. startade lovet med ett danspass på f&s som var skitkul. Åkte hem, åt och började sedan borsta, putsa och torka av alla skor som ska in i garderoben nu när det är vår. Det är verkligen tråkigt att fixa med skor, men om man kombinerar det med vårsol på verandan och skräpradio duger det.  Ikväll ska jag på knytkalas hos min farmor&farfar med alla kusiner mfl. Det kommer bli najs tror jag.
Nu ska jag måla ägg! GLAD PÅSK på er.

Puuuusssss!


RSS 2.0