Miike Snow

Helt tagen. Så grymt bra låt. (ja, har känt till den tidigare) Men idag fick jag en knäpp å är beroende.  Haha.  Många känner nog igen refrängen: I change shape just to hide in this place but I'm still an animal.

GODNATT!

Bubblegum

Besöksrekord 27/3 på hela 17 personer, najs! fortsätt såhär :D
 

FIN TELEFON! LIKEALOT


Isola

Hej på er snusmumrikar!
Idag var det volleybolltunering i skolan halva dagen. Det var otroligt roligt och man fick lyckorus av att vinna matcherna. Vi hade en extremt bra laganda och vann 3/4 matcher. Därmed kom vi på placering 3 av 7. Vi är helt klart nöjda! Eftersom det laget vi torksa mot var det som vann. Något som inte var lika kul var att milis gjorde illa sitt knä på uppvärmingen innan vår match så illa att hon var tvungen att åka in till karolinska och undersöka. Det verkar gått ganska illa tyvärr, jag tycker så synd om dig ska du veta emilia baby <3.

Nu sitter jag här och lyssnar på älsklings-kent. Jag vet, många hatar dom, andra älskar dom och andra tycker kanske inget alls. Jag tyckte länge att dom inte var bra alls till typ november 09. I skivspelaren ligger skivan Isola å spelar för fullt. Och nej, det är inte deppiga eller emotexter. De är så sjukt bra och glada en del av dom. Åhhh, man får typ örgasm :D.

Isola.. åh den dagen ni inser att de faktsikt är bra kommer ni aldrig kunna sluta lyssna.

Av någon anledning har jag typ inget plugg, känns helt fel. En av orsakerna kan nog vara att vi har temadag imorgon. Naajs! Men till typ onsdag å torsdag. Juste fan, franska och engelska. Mutta,,, haha nej så ska man inte säga. Då får jag väl inviga cykeln för i år och hämta upp dom!

PUSSAR!

Sunday bloody sunday

Har hittat flera läckerheter från topshops sommarcollection att smaska på. Najs, apropå smaska sitter jag och äter lite godis. För en stund sen var jag ute och jogga med hannisen, det var jätteskönt å min kondition har klarat den här vintern mycket bra med hjälp av f&s. Så naajs, kan nog sänka slingan med en-två minuter bara första gången. Jag har också städat mitt rum.
Nu ska jag måla naglarna å se på skräpteve!
Softination på hög nivå. Ha en skön söndag.

Händerna är paulas och jag är bakom kameran. Ser ni det blå hjärtat? Fint tycker jag :)
Puss!

Vitamin Defence



Vitamin Defence må vara gott, men är det inte ett överdrivet pris, jag vet att det varierar men på caféer kostar den runt 30 det är ju ändå bara ett smaksatt vatten? Jag menar så himla stark och nyter känner man sig inte trots att man hällt i sig en hel flaska. Vad tycker ni?

Där jag borde va



Lugn lördag, gör inte särskilt mycket. Kollar IKEA-katalogen för 2010, fixar med rummet, nördar på facebook, fotar m.m. Skönt. Om ett tag ska jag träffa Alice tror jag, det blir mys.
Nu ska jag damsuga, eller det är iallafall vad jag borde. Jag tror jag gör nå roligare istället, såsom fixa med portfolio!
Ha en fortsatt fin lördag.
Puss å kram!

Free fallin'

Hej på er, här ligger jag och slöar tillsammans med fina emma :) (som vanligt när vi gör nåt) höh nej ibland är vi aktiva. Eller?
Idag slutade vi sådär tidigt igen, underbart. Nu dröjer det långt tills nästa ett-vecka tyvärr. Men något som snart e här är påsklovet! Kommer bli nice.
Jag och emma åt en jättefin och god lunch på hennes balkong. Jag lovar er på min grav att ni ska få se bilder på det men det kan ta ett tag. Ehe.
Våren ligger och lurar bakom hörnet ochi helgen ska det tydligen komma mer snö men det är bara något jag hört.
Hoppas det är ett påhitt,
Nej nu ska vi göra något vettigt, vad det nu kan vara? Haha.
Puss på er, ha en fin fredagseftermiddag :D!
Rubriken är en jättefin sång med John Meyer, lyssna på den om du vill känna dig harmonisk.

The Beatles

Mitt absolut favorita band. Sedan femman har jag aldrig tröttnat å de senaste dagarna är det de enda bandet som spelats på min ipod. Bäst i alla lägen, när man e trött å ledsen, deppig eller glad lycklig eller kanske kär. Just nu är jag riktigt taggad på att köpa upp Punkt Shop's sortiment på beatles-bandtröjor. Det enda jag väntar på är en ny måndad med andra ord pengar. Nej nu får jag sluta drömma ska ner och hjälpa till och sen ska jag kila till f&s för att köra ett pulspass. Inte taggad, men lär bli.

Här är en favorit



Våffelkalas

Hejsan på er puddingar! För tillfället befinner mig hemma hos käre Paula och vi gräddar våfflor för fulla muggar! Det är svinkul och vi är på toppenhumör. Vi är medvetna om att våffeldagen är imorgon men vi kunde inte hålla oss, tihi. Vi har testat oss fram med smeten genom två olika recept men det verkar inte göra något eftersom det redan doftar gudomligt i det här köket. Haha.
Vi hörs senare, och det kommer nog in en och annan bild på mig och Pulan :)
Ha en fin eftermiddag, puss och kram! :D

..Och att dina ord i natten är det enda som går in


YES! Nu kan jag lägga in youtube-klipp, jag vet "redan" "noob" "ofta du inte kunde det" å allt sånt som kommer upp. Haha , nej jag lärde mig nyss. Så nu vet ni.

Wildfire

Just nu är jag så blandad, allt är så oförutsägbart. Men jag gillar läget, får se de ljusa sakerna å låta bli att tänkapå de mörkare. Men jag älskar ändå att facebook finns, utan det skulle jag typ dö. Haha fråga varför i kommentarsfältet om ni undrar varför.. Jag hade idag utvecklingssamtal, gick väldigt bra. Snabbt å smidigt å många glada miner, skönt.
Har efter det pluggat engelska med världens bästa mormor(hon har vart språklärare bl.a i engelska)

Nu borde jag plugga till no:n men icke.. jag gör annat. Såsom lyssnar på den grymma låten i rubriken av bästa Mando Diao!


Min döskallering jag lovade att lägga in bild på för nåra veckor sen, ehe. Här är den, HM man 39 spänn.

Toodleoo! 


Grönt är skönt

http://www.converse.com/#/products/Shoes/ChuckTaylor/1J791

 Ska bli mina i vår. Gah, jag längtar!

Curly Sue

Ingen favoritlåt men tyckte den kunde beskriva lite av dagen..

Ja hejsan på er, just nu länner jag mig helt matt men jag ska åka å dansa alldeles strax. vi får se hur det går, igår var det kanonkul hoppas det går lika bra idag.
Skön vecka den här veckan, slutar ett eller tidigare varje dag pga utvecklingssamtalen så det blir mycket fritid den här veckan. Sköönt!

Idag på eftermiddagen var jag med fina Hanna , vi gjorde pannkakor, chattade med roliga random gauys på facebook och pluggade.
Mitt hår har vart helt krull idag som en del andra dagar. Där av rubriken.. Börjar faktiskt gilla mitt naturliga hår mer och mer. Det är jätteskönt. Mina fina vänner är duktiga på att hjälpa mig att gilla det, hahaa :D

Nej, nu ska jag packa ihop lite saker å kasta ett öga på tyskan. Tjingeling.




Här var lite bilder på hannis pannis för nästan exakt ett år sen! Skildnad... hihi

Saturday night fever

Nej någon feber har jag gudskelov inte. Men en nybäddad säng med nya spröda lakan som doftar nytvättat. Jag kan nästan inte komma på nåt mer tryggt än det. Man sover så jädrans bra också. Åh, så skönt det ska bli.

Jag har idag gjort lite allt mjligt. Jag berättar mer imorgon, men innan det är förrsent måste jag berätta om mina olika inköp.

En mörkgrå kjol med fickor å bred resår från american apparel. Planerat köp, känner mig duktig.

Även där ett planerat köp, väldigt snygg och stlren cardiga från Mango och collectionen Siut. Like a lot.

Och sen så fyndade jag också en fin svart halsduk ganska tjock, stickad från Lindex för bara en tjuga. låter simpelt men gud vad den har kommit på sin plats i min garderob. Den kommer göra större nytta än någon annan halsduk/sjal!

Hög tid att sova. Puss och godnatt!


Bend it like Beckham

Hej på er, lördag idag. Mycket trevligt. Och strålande väder! Jag är så glad. Spelade tennis för en stund sen och det gick kanonbra och var jättekul.
Gårdagkvällen var lugn, var faktiskt bara hemma å åt en smarrig middag å såg sen en av mina favorit filmer. Länge sen jag var hemma på en fredag faktikst, men det är så skönt egentligen!  Därav rubriken, Bend it like Beckaham eller som den heter på svenska Skruva den som beckham. Så sjukt bra film! Jag blir alldeles rörd av den, och många kallar allt att det är "så hinla fint" "den finaste jag vet" o.s.v me jag menar det. Den är sjukt fin och man blir lyckig och rörd om vart annat. Mina ögon fylldes med tårar. Haha, trots att jag sett den så många gånger förut. Och sen är en av mina favorit skådespelerskor med där, Keira Naitley. Hon är iochförsig ganska jobbig i den filmen men ändå. Haha se den kort sagt! :D Man känner en sån jävla empati.



Frammåt natten satt jag å chatta med alla möjliga trevliga fillurer. Sånt gör en alltid så glad! :D
Nu ska jag duscha å göra mig i ordning, för jag sa in till stan å leta hängslen och lämna tillbaka de blommiga byxorna.
Ha en finfin lördag! Så hörs vi, caaathiing.


Mittwoch

Hallo!
Lite tyskinspererat känner jag, nej haha det här får inte bli någon tysk blogg inte.
Idag var jag i stan efter skolan med min bunny emma, vi lämnade också in praopappret på café &0 där vi ska prao v. 18. Kom å hälsa på vettja!

Jag köpte en kofta från mango som jag gått å spanat in, den är svart å mycket stilren. collectionen heter siut så ja, det taöar för sig själv. Jag köpte också två ringar från punkt shop, faktsikt har dom jäkligt snygga ringar. Ni får se bilder senare. Och till sist ett par galet blommiga jeans/leggings OBS inte jeansleggings de har liksom fickor å gylf men sitter sjukt slimmat. De är från Divided(H&M) funderar på om jag ska behålla dom eller inte.. Jaja bilder kommer imorgon!

Nu ska jag sova, efter att han bastat alldeles nyss kommer jag nog sova jättegott :)
Godnatt vi hörs imorgon!

GALET

KOM VÅR KOM! Jag är så less på detta väder, jag älskar våren av hela mitt hjärta. Här är bilder från förra året, så sjukt att samma platser ser så olika ut beroende på årstid!




Att gå på bar asfalt utan is, snö och drivor av grus är ju underbart.



Amazing!

Fett med najs

Hej på er, vart å tränat å känner mig allmänt hälsosam. Skönt.
Våran kommer sakta men säkert fram, och jag börjar tina upp mer och mer och inser att den här sommaren kommer bli en väldigt bra sommar.
Jag måste också förtälja er att jag har cashflow, och ska imorgon eller på torsdag skämma bort mig själv med lite saker jag spanat in.
Hade prov idag, kändes bra. Mitt ämne typ.. men man får väl se vad lärarn tycker.
Såg också på en basketmatch efter skolan mellan vår skola och en annan. Det var ett större nöje att lyssna på konflikterna mellan de olika skolorna än att titta trots att det var kul med. Alvik basket är ju något utöver det vanliga! Gosh alltså. Haha mycket skratt blev det där uppe på läktarn.


Bild jag hittade i datorn, ganska mystisk va?

Nu ska jag duscha å sova. Pussar.

Sweet disposition

Livet leker, helgen har vart dunderbra å jag är på gott humör. Att det är måndag imorgon gör inte mig det minsta. Jag ska gå och lägga mig tidigt av logiska skäl, men så länge ska jag fortsätta lyssna på allt bra soundtrack från en nästan favoritfilm eller det är nog det; 500 days of Summer. Förfärligt sorglig, fin och härlig. Musiken är minst lika bra som filmen. Så för dig som inte sett den, jag rekomenderar den starkt.



 Pussar till er, nu ska jag ta en ordentlig genomfräsch dusch sen ska jag krypa till kojs och drömma fina drömmar om fina pojkar på sommaren. Tjing.

Konstigt.

Den här kvällen var ganska konstig. Varken rolig eller tråkig. Bara förvirrande och velig. Hade utan tvekan kunnat använda den till något bättre. Men de sista 45 minuterna av kvällen gjorde att den inte blev så dålig. Det var för att jag träffa min vän michael som också var påväg hem. Vi stanna å prata i nästan en timme. Så himla skönt. Han är så rolig att prata med.
Sådär ja, nu borde jag sova. Har tennis imorgon, för tidigt. Dumt.

Men nej, nu ska jag bara njuta av helgen å inte tänka på problem eller andra tråkigheter.
Godnatt min skatt som farmor brukade säga till mig när man sov hemma hos henne och farfar när jag och min bror var små. Fint sagt.


Bild från en kväll att minnas med mycket skratt och bubblande lycka.

Hugs.


Tänd ett ljus


Ja som ni läser i rubriken är det ju en mycket känd svensk jullåt. Jag vet inte riktigt varför men den här julen har jag blivit fast i den. Den är så skön att sjunga och txten är ganska skön om man tänker efter. Det är helt opassande men vafan, jag kan ju lyssna på deb året om, om jag nu vill det. Får väl se, jag kommer väl tröttna.

Bara som ett litet PS kan jag ju berätta att jag tar alla foton som är på bloggen, om inte annat står väl det.

Bisous.

Och plötsligt hamnar man väl under en spårvagn för vasastan är som china town.

Grymt citat av min än en gång favorit Håkan Hellström.

HejHopp!
Igår var jag på strålande humör hela dagen och kvällen, men någon bloggning blev det inte så det blev det idag istället. Fredag igen, najs! Veckan har rusat iväg.
Vad har man att berätta då? Inte så värst mycket om jag är ärlig. Jag har hittat en kalasfin kjol på MQ för både vår och sommar. Helt klart ett blivande köp! Kan inte visa nån bild tyvärr eftersom MQ inte har sin kollektion på hemsidan, bara en massa information å kundtjänts m.m.

Vädret är riktigt vårigt och jag bara njuter av de få plättarna på trottoaren där bar asfalt tittar fram. Åh gud vad man kan älska asfalt, det känns som att gå på moln. Kanske låter löjligt men, allt tar dubbelt så lång tid när  det ligger snö på våra små gator här i bromma.
 
Nu, fota litegrann, läsa tidining, se på family guy och styra upp mitt rum som inte ser ut som en blomsteräng.
Här får ni några våriga bilder!
För allt det här är ju verkligen lika härligt varje gång då man...

kan ha bara små jazzskor eller ballerina utan att det ens känns kyligt som tårna

kan sitta ute och fika utan att en kall vind blåder förbi och gör det sådär omysigt.

de japanska körsbärsträden blommar så att man nästan tror att man befinner sig i Körsbärsdalen i Bröderna Lejonhjärta

man kan grilla å sitta på verandan och äta middag

ha outfits innehållande shorts, tunn jacka(eller ingen alls) och solglasögon.

Några anledningar till att jag älskar våren.
Pussar!


Med ett sting av vår

Hallojsan, dålig start på ett inlägg, men vafan det är ju det svåraste tycker jag. Never mind. 
Idag har det vart jättefint väder och på dagarna är det ju runt +5 grader helt otroligt, På gatorna ligger stora pölar. Det gillar jag verkligen, våren kan känna sig så välkommen. Värst vad man ska tjata om våren nudå. Är inte särskilt konstigt egentligen. ja, ni vet skälen.

Vanlig onsdag, vart glad och sprallig trots typ två prov, franska samt fysik. Kändes rätt stabilt använde egna erfarenheter på franska läs. Handlade om boule, klassisk trädgårdssysselsättning på sommarn. 

Mår allmänt bra och har hittat en riktig godbit att spana på de sista månaderna tills sommarlovet tagit plats. Garrr, om han bara visste. Hahah, jag är hopplös. Men nej, jag kan behärska mig och jag är egentligen väldigt trött på det motsatta könet om jag ska vara ärlig. Ja, många vet nog varför.

Helgplanerna ser roliga ut, nä gud vad det babblas. Här får ni lite fräscha bilder istället! 



Där var lite bilder från Isarel, tagna i julas. Hade inte så mycket hit att göra men vafan. Roligare än inga bilder! och jag är lite för lat för att hunnit lägga över bilder från kameran från sportlov samt dags  outfit m.m. Med andra ord är jag dålig på att visa det jag skriver om på bild. Haha.

Godnatt folket, ha en fortsatt bra vecka!


Zebran zigurd


Bakom spegeln kan jag se att du ler

Hej på er som nu läser denna lilla smörja, jag ägnar just nu mitt liv åt fysikens värld som intresserar mig oerhört lite. Men även det ska göras, man kan ju lyssna på bra musik samtidigt, då blir det ju kuligare.

Idag klippte jag mig efter skolan, det blev kort. Men det var bra för det behövde liv.
Jag köpte också en ring på hm i motiv av en döskalle. Är ingen riktig döskalletjej men tyckte att den var snygg trots den maskulina betoingen särskilt eftersom den var från Man's collection. Ja, bild kommer naturligtvis upp någon gång in tha future.


Bild från försommaren knappt ett år sen, där kan man snacka speglar!
Nu ska jag gå och fördjupa mig ytterligare in i alla konkava speglar. Tjingeling!


Ramlar

fantastisk låt av under bara Håkan Hellström.

Livet leker! Eller nästan, det är iallafall påväg att bli vår tror jag, vilket är underbart.
Våren är så fin, och man får så sjukt mycket mer energi till att. Bara en sån sak som att de är ljust på morgonen när man vaknar.

Idag var jag hos tandläkarn efter skolan, skulle göra min andra blekning på framtänderna. Eller typ, jag är mycket nöjd. Jag fick nåt på som smakar banan. Najs!

Skolan drog alltså igång igen efter sporlovet idag, var väl lite segt men inte så farligt. Håltimmen jag fick på tekniken gjorde den aningen skönare. Sen prata jag lite med en snäll pojke som vart på kentkonsert på lovet. Bara lite avundsjuk inte mycket alls.....

Nu ska jag gå ner och laga mat till mig och pappsen, sen blir det friskis. Skönt!
Puss på er!




Bilder från Håkan-konserten på grönan i höstas. Så jävla bra han är att det är gälet. Nog om det, nu blir det käk!

RSS 2.0