Sista augusti

Sitter och har(hade nu) det fett chill med skorpor och te. Hittar ställe att ta hål i öronen på. Yäyä dags nu.
Värd dag med hela förmiddagen i bildsalen och ett par timmar efter skolan med sebbe och alice på George coffe. Till middag åt jag godaste majskolvarna någonsin. Bra update va. Ja jag veyt ju att ni vill veta.
.
Hänger annars mest runt med svarta och svåra naglar, funderar på att dipfärga håret och har just fått klart för mig vad som händer om jag skulle gå och ta ett hål på övre delen av örat. Så den idén skippar vi nog......Jag har fått höjd månadspeng(yey) och har fina planer för denna höst. Jag fruktar då allt plugget kommer eftersom jag fortfarande chillar runt som om jag gick i lågstadiet.
.
Fnitterflickan skriker efter bilder så här kommer lite råndåmz sneate tiden
Natti-time och pussisar.
Hejhopp/Hanni

14E

Hemma efter ett drygt dygn i fiskeboda i sörmland. Ettorna, en del tvåor. Vrg JPL. Vad-jag-gillar. Avslappnaste klassen, bästa mentorsgruppen, mest esteter. Spontana, mysiga och sociala. Vi har gjort lite saker som gruppduschat (obs med badkläder), delat med oss av allt, lekt, skrattat, sjungit och ätit korv. Badat och paddlat lite kanot på spegelblank sjö i varm sensommarsol. Töntat oss framför kamera och kört dansstopp. Jajajaja. Äntligen kan jag säga: Jag trivs verkligen jättebra.(äntligen är nog fel att säga då det gått knappt två veckor men vem vill inte ha det bra,( så ja.))
Min tidsuppfattning är rätt fucked up och det känns som fredag. Men nepphepp. I vilket fall så är
jag dödstrött och tänker göra chokladpudding och lägga mig i soffan nu under bästa serie-tiden.
-
Lite bildfyllda inlägg kommer, ja det gör dom. Snart.
Pusshej leverpastej
//Hanna

Puss

Har haft en grym kväll och nu spelas den här på högsta volym i mitt rum. Jag är ensam hemma och jag njuter av den sista sommarkvällen som påbörjades med ett nattbad i värdinans pool. Åh för livet ibland <3

─◄☼♪♠◘○•☻♥☺♦◘☺☻♦☻♥♦♣♠•◘○

Fick sluta en timma tidigare, gick på medelpass(ja jag vet jag är ju så duktig) skulle hämta ut film som inte var klar(ska dit på fredag igen, jippiyey) där var det förövrigt en jätteglad och trevlig expidit. Vad glada människor är bra <33
Tog mig efter det hem till farmor och farfar där det bjöds på lite hejdåmiddag för min kusin erik och hans tjej sara som ska ner och plugga en kurs i götlaborg. Mysisar.  Min bror fick även firas lite även om han anser att 21 är en mycket onödig födelsedag. Åh vad jag gillar mina farföräldrar, kan dock inte låta bli att tänka på framtiden gällande dom. Men ja, den dagen den sorgen som man brukar säga. 
goatti goatti med honung och grekisk yoghurt. Nu säger klockan sova och eftersom jag de senaste dagarna efter lunch där runt två hamnar i dvala oavsett situation borde jag verkligen lägga mig.
Peace
/H

jahapp hejhej, sova borde jag göra nu men nejnej blogga först.
Lite spontanhäng på sturep och taco bar efter skolan med människor jag inte träffat på länge. Estet/sam-matte är kul. Igår köpte jag ett nagellack för femton pix på In och finn, bästa affären <333
Imorgon börjar jag med bild och har det typ hundra timmar. Jättekul. Ja.
.
Vad jag annars gjort är väl att ha gått på ett epic pass, fått första läxorna, fikat med amanda, fixat och donat i mitt rum som jag aldrig blir nöjd med och sen en massa annan skit. Ja mycket värd uppdatering och ja alice ditt inlägg kommer också.
Puss, kram och allt sånt där.
/H

I don't want to be somebody I just don't want to be nobody

Ja lite så känns det idag. Det här med gymnasiet sätter igång tankarna kan man ju klart säga. Samtidigt är det ett bra sätt att sätta nya rutiner och bestämma sig för hur man vill leva. Samtidigt kommer man till insikter som tidigare varit annorlunda om inte osynliga. Förlåt för att jag ska låta så djup men ja, sånna dagar har liksom alla. Avslutar denna dag med en dusch och lite youtubefavoriter.
Puss
/H

Möt mig där båtarna rullar ut

Dagen spenderades som sagt på Karklö ute i stocksholms skärgård där mina kusiner har landställe. Absolut visste jag att det skulle bli mys att komma ut dit men fy tusan vilken bra dag det blev! Den känns så sjukt lång i och med att vi steg upp i ottan och var där ute redan på tidig förmiddag. Åka waxholmsbåt, dricka en massa kaffe och skratta med hjalmar är najs <33 Vi gjorde allt från att läsa gamla kp-tidningar till att gå svamppromenad till att dricka turkiskt te och spela kubb.
.
Jag har känt mig sådär lätt och barnslig hela dagen, skrattat påriktigt. Ätit massa god mat och blåst såpbubblor. Löv it. Lite sommarlov över den här dagen liksom. Åka båt är så himla mys också, som om jag skulle vara ensam med att tycka det. Kameran hade inte turen att få följa med men jag hoppas ni förstår ungefär känslan för den är finfinfin. Och det kan vara skönt att ibland låta kameran va hemma tycker iallafall jag.
gammal bild på kantarellmacka, fortfarande helt jättegott.
Kom hem ett tag sen, har tagit ett bad och läst. Pratat med min hundz och kirrat lite grejs.
Nu ska jag skriva lite på min livslista innan jag somnar.
.
PUsss, det vore fett göll om ni gav lite respons nu när jag bloggar så aktiivt. Hehh..
(undrar någon gör jag styckesindelning men eftersom blogg.se har flipp försvinner det när jag publicerar. Därav de små random utsatta punkterna)
GODNATT!
/H

Och jag förstår de som förstör sig vid stereon

Levi's och papegojhalsband som är min moders gamla(har dock lite svårt att se henne framför mig bära det), ja lite så såg jag ut idag. Njuter något så fruktansvärt av ljudet som regnet ger ifrån sig. Dödsskönt. Kan sitta och lyssna hela natten.
.
Men nu ska jag gå och lägga mig för imorgon åker vi tidigt ut till skärgården till mina kusiners land och är där hela dagen lång. Ska bli najs att andas lite skog och saltvatten över en dag sådär. Kameran kanske får hänka om den har tur.
Ha en finfin helg nu ni.
Puss på er
/H

On the radio - Regina Spektor, halvavsvalnat stockholmste, jag i morgonrock med någon oklar känsla som både har förväntan, undran och tvivel i sig. Men givetvis pepp också. Idag får jag träffa min klass och mentor för första gången. Fotas ska vi också göras, tydligen bara enfoto, jag blir sjukt depp om vi inte får någon skolkatalog(någon som känner att den har koll på hur vrg gör med skolkatalog??).
.
Ikväll äts det kräftor till middag och sommaren är faktiskt fortfarande utanför fönstret trots att skolan börjat.
Nu ska jag hitta något vettigt att ha på mig. Hoppas ni får en fin fredag!
lite rum bara tagen nåra dar sen
Puss på er babes
Love/H

Gymnasist javisst

Bockar av första dagen på gymnasiet med huvudvärk och en trötthet som heter duga, inte konstigt så slarvigt som jag sovit senaste tiden. Trots en påfallande kort dag som pågick från halv elva till två kan jag redan känna att det är en grym skola jag hamnat på, vilket känns tryggt. Maten är grym, villket jag också sa till personalen som sken upp och binkade ögonen sådär charmigt. Mys på hög nivå. Imorgon börjar jag elva så sommarlovet håller halvt på till måndag skulle jag säga.
Sova är egentligen det jag borde men något jag är i desperat behov av är träning och det funkar ju sådär med huvudvärk så jag tror att jag istället går och äter upp vad som är kvar av kakan jag och alice bakade igår (läs jag) hihi.
Hej så länge.
Puss/H

Sjuttonde

Har just ätit frukost och läst tidninen på verandan. Jag försöker tro att det inte var sista gången i år men det kan man ju inte vara säker på. Idag verkar det bli fint väder så nu ska jag ta med min bok och försöka läsa ut den i solen. Hejhej så länge.
några dagar gammal bild. Saknar england om någon skulle undra. 
Puss

Lite liv sådär

Igår var en väldigt skön dag där jag vaknade sent, fixade lite i garderoben
och åt
som brunch. Gick på promenad med emilia och niklas som landade i hennes kök där vi åt glass med varma hallon och snackade om allt det man gör när man inte setts på ett sommarlov, visserligen har jag träffat emilia två gånger eller så men niklas hade jag inte sett sen dagen vi tog farväl av vårt högstadium.
Kom hem åt god fisksoppa och sedan kom
och vi tömde en kanna grönt och en rooibos samtidigt som vi pratade på som bara vi kan. Efter några timmar var det hejdå
och sen har jag inget intressant att berätta om denna måndag.
Idag blev jag väckt tjugo i åtta pga städning. Så jävla skönt att gå upp tidigt, helt ärligt. MMMM underskattat.
Lämnade mitt rum i kaostillstånd vid ett-tiden för att träffa denna böna
för att åka in till stan då vi stötte på anna som vi hängde med ett tag innan hon sa hejdå och mötte upp en vän.
En
och en
(den är typ lila)rikare åkte vi till fridhemsplan för att jag skulle lämna in min
men stället där jag tänkte lämna in den hänvisade till ett annat ställe. Kartan på dörren förvirrade oss så vi traskade glatt över
och in en bit på andra sidan tills vi fick klart för oss att det låg precis därifrån vi hade gått. Så då gick vi fortfaraned lika glada tillbaka och in på rätt ställe för att få en lapp som jag om tio dagar ska ta med mig då jag hämtar ut bilderna (fett spännande). Hungriga gick vi ner till tunnelbanan och väntade på ett tåg
som ledde till en tolva som ledde oss hem till bromma som ledde oss till
där vi lagade
som vi avnjöt på
tillsammans med godaste
som
farmor gjort.
Någon timme efter utspilld saft och annat mys var det dags att gå ut i det
trapphuset och traska hemmåt.
sa hejdå till emma som skulle träffa en tidigare klasskamrat och jag kom hem och åt
med min fina familj. Sen har jag styrt upp kaoset i rummet och gjort lite annat tissel och tassel. Nu ska jag verkligen sova för imorgon är min sista sommarlovsdag. Den ska bl.a. tillbringas med alice. Finfint.
Tycker ni om sånna här detaljerade inlägg eller blir det bara tröttsamt? Vet inte vad jag tycker själv men kände att bloggen måste få lite cirkulation så det passade rätt bra. Och sist vill jag säga: fyfan vad skönt det är att vara hemma i Bromma - Stockholm <3.
HANNA

Jag blir så rund av dig. Jag är anden som du har på armen.

Sitter med en tallrik skuren banan och nektarin övertäckt med mjölk på min högra sida och en kopp te på min vänstra. Har en lätt huvudvärk och ett par ögon som ber mig blunda. Lyssnar på opera och lugnar mitt facebooksug.
Kom för några timmar hem från franska rivieran där vi mellan tisdag kväll och söndag morgon levt med eget hushåll i amandas lägenhet. Vi har legat på stranden och njutit i timmar, lagat mysiga middagar, haft djupa samtal, kört ett skepp kommer lastat, cashat vuxenpoäng, gått bananas(<--så fint uttryck) på Sephora och bara haft det helt underbart. Man hann knappt säga hej så var de här efterlängtade datumen passerade. 773 bilder väntar på att bli överförda och itutagna. När det blir får vi ju se. Nu ska jag nog ta en sovis innan middagen och kanske läsa lite tidning. Det vore ju mys.
,,,
Hade tänkt blogga lite "seriöst" nu när alla mina (tro't eller ej) resor hit och dit för denna sommar är slut. Om denna blogg någonsin varit seriös skulle inte jag våga påstå men det jag nog försöker få fram är att den i någon mån ska försöka återgå till sin vanliga ordning.
Så ja, har ni hållt er kvar under denna torftiga uppdatering som varit är det lika bra att stanna kvar.
,,
Nog pratat. Hej tjing på ett tag.
_HIHIHANNA

Vad jag bryr mig om nu

Kom i förregår hem från 22nd World Scout Jamboree och har haft bland de tolv roligaste dagarna i mitt sextonåriga liv. Känslorna är svåra att översätta från en deltagare till en som inte var där, än svårare en icke-scout. Men en blandning av hederlig scouting, festival och utomlands beskriver rätt bra ändå. Engångskameran är fylld med 27 förhoppningsvis okej bilder som jag vid tillfälle gärna visar er. Hoppas filmen överlevt all väta och runtskramlande bara, hehe.
Sen i söndags har jag mest myst med goda middagar med familj och farmor och farfar, hängt med världens bästa sebastian och nostalgat tillbaka. Träffat min livskamrat och köpt en nagelfil. Nu om lite mer än en halvtimme åker jag, och två utav de bästa ner till europas trevligaste stad. Där ska vi bara leva.
Peace out så länge, hörs gör vi snart.
Puss/Hanni

RSS 2.0