13:37

Den här dagen är bara allmänt bra. Alla människor, lärare, vädret, bara ett jävla flyt idag. OHO så skönt. NP var inte så farligt heller, visserligen ett enkelt prov i år. Men jag behövde inte tävla mot klockan eller panika igenom någon fråga. Så det gick nog bra. Fast nu har man ju uppsatsen framför sig, men med lite tur ska det nog också gå fint. Just nu känns allt rätt lätt... kommer det antagligen inte kännas imorgon. Så har man gjort en fett seriös hk-grej och dragit extra guldstjärnor under lärarens observation catchiiing. Okej förlåt, jag är en fjomp jag.

Vi höres snart.
PUSS
//HANNZOR

Kommentarer
Postat av: mikaela

ja, åh. himla fint är det !

hahah., jag kan tänka mig det. stela tråkmånsar liksom! ;)

I ettan hade vi 5 teman; stockholm, natur och miljö, männiksan, gender och myter och i tvåan har vi haft ; kritisk granskning och nu har vi Vi och dom och efter lovet ska vi ha ; Fattiga länder.

jo det är det :) det roliga med tema är att alla som kommer dit inte har en aning om vad det är för någt, så man måste stå och förklara heeela grejjen för varje ny person som kommer. eller det roliga.. det lustiga.

asså matte, språk och gympa har man tillsammans med en blandning av alla andra klasser :) och individuella valen , så på skoltid träffar man också de andra klasserna jättemycket.

Sen trodde vi att vi skulle bli asmobbade när vi började och bara hänga i temakorridoren i vårt hemklassrum för det lät så på lärarna men verklign inte !

I slutet av ettan bestod vårt "skolcrew" av människor från teater, musik, sråk, sam, natur, tema. liksom allt. man träffas i caffiz, någon känner någon,man börjar prata och vips så känner man alla i ettan typ!

Några av våra bästa "utomstående vänner" alltså från utanför klassen, går sam-sam! och det är alltid rivalitet mellan klasserna i början, alla driver med varandra om att ens egen klass är den bästa och så , men det går över. hehe :)

ettan är på ett sätt det bästa året, det är inte som man är yngst och fett små utan man har bara alla andra roliga människor runt omkring sig och man kan fortfarande ta det lite lugnt, mäönniskor blir lite seriösare till tvåan känns det som ! saknar våra treor <3 gah

2011-02-08 @ 15:07:40
URL: http://yearsofmylife.blogg.se/
Postat av: /JT/

Verkar som att vi har gjort samma saker idag Hanna, haha!

2011-02-08 @ 16:46:45
URL: http://worldspin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0