Adjö

Förlåt för urkass uppdatering men senaste tiden har varit rätt späckad, som att exempelvis gå ut högstadiet.
Nu om en liten stund far jag till England för att stanna i tre veckor. Hoppas ni får en fin fortsatt juni!!
Puss hörrni!!
//HANNIS

Ett Junitisdagstips

Sitter ute på verandan med datorn istället för att sitta innomhus och bara känna hur mosig och varm man är, känns mycket osunkigare helt enkelt. En kopp Fläder och ljumma kvällar på det och håkan på en kant gör ju mysfaktorn bara så hög. Hahaha. Försöker plira på lite tackkort till två av mina lärare. Svårt, blir lätt töntigt. Bra dag har det varit, kirrat massa saker såsom fyra presenter,köpt klänning att ha bl.a. på avslutningen, suttit på kantkajen i gamla stan med hanna och äta megagod glass. Blivit höjd i oväntade ämnen, det måste förövrigt vara en utav de bästa känslorna, mhmm.
Om två dagar är jag ingen liten sketen grundskoleelev längre och tappar därmed den totala tryggheten med min klass och Äppelviksskolan.
Om fyra dagar reser jag iväg med antagligen 796 fjärliar i magen.
Jag borde kanske panika men jag känner ingenting, och det är en rätt bra känsla trots att även jag inser att de kommer slå mig senare.
Imorgon är det nironas dag efter lunch och sen så tar min fina kusin studenten och det ska jag självklart vara med och fira i deras lilla trädgård som hör till minsta lilla röda huset på söders höjder. Det blir nääiz.
HEJHEJ! Pussisar
//Hannis

Brao Daog

+

Juni fem

I eftermiddag har jag hängt i humlan och haft det bra med lizette och olivia. Strax ska jag gå ner till köket och äta nåt som doftar som bacon eller typ sidfläsk. Spännande! Ikväll ska jag se på slumdog millionaire med johanna och säkert dricka te och så, najsnajs.
har ett riktigt håkan-moment just nu, det enda som spelas. förlåt för att jag e tjatig men han är förjävla bra.
PUSSPUSSPUSS
Vi höres
//HANNA

Transport

Förra söndagen var det niornas bal, att åka limosin dit var jäkla festligt. Jag åkte i en tjejlimmo där stämningen var på topp till mikrofonkåt på högsta volym med stockholm seglandes förbi i kvällssol.

MMM

Har legat ute och läst tidnigar och skrivit packlista å sånt hela dagen. Så himla härligt.
Nu blir det godaste middagen med mormor på besök. GRILLAT.
HANNA

Fjärde juni

Min familj jag ska bo hos i england har som intressen att åka runt på sina motorcyklar, lerduvesjutning och gå på festivaler. Det här kommer bli awsome.
Bilden tog jag igår på picknicken jag och lisa hade för emma som var vår födelsedagspresent till henne som ännu inte hade blivit uttagen. Och ni ska få någon form av bildbomb om ett tag. Måste bara leva upp till att vara lat först.
Hörs babes
/HANNA

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag vet att det borde vara nu man bloggar, då man egentligen har tid. Men i verkligheten är det ju inte så. Nejnej, jag passar istället på att göra saker som att få min rygg tomatröd och äta kopiösa mängder mat på picknickfiltar.
Hoppas ni har en bra långhelg, för det har jag. Och sen så har jag kärat ner mig i tio sekunder. Tio örgasmiska sekunder av håkan, 2:36-2:46. mmhmhmhm bästbästbäst <33
Jag är alfapetsugen, ska hitta någon att spela med
Pussar på er.
Hanna

RSS 2.0