Transport

Förra söndagen var det niornas bal, att åka limosin dit var jäkla festligt. Jag åkte i en tjejlimmo där stämningen var på topp till mikrofonkåt på högsta volym med stockholm seglandes förbi i kvällssol.

Kommentarer
Postat av: mikaela

hahah nejmen tessi, alice och sanna! konståkningsbekanta liksm!



sv; jaaa! vi levde verkligen loppan i madrid när vi var där nu i slutet av april/början av maj! så härligt. ja det kan verkligen vara segt, hade lätt kunnat vänta tills nästa år om alla fick vänta lika länge, men nu när man i princip är själv kvar är det hemskthemskt trist. men nu är det bara sommar kvar så situation solved.

hmm, det finns en indisk restaurang som ligger mitt emot skrapan vid medis, där legar de inte/kollar inte leg vid de som sitter vid borden. väldigt värt. annars så är det små ställen, inte snaps direkt utan mindre som inte orkar bry sig så värst.

elin min kompis, som ifs är 18 nu, brukar köpa åt oss på den där indiska restaurangen och de har aldrig ens legat henne, hon är 160 typ, och ser inte jättegammal ut - jag ser äldre ut så jag skulle säkert också kunna köpa, har bara inte prövat än.

det händer ingenting om du inte har fakeleg eller någon annans leg, för det är olagligt för då säger du att du är något annan. annars är det luggnt.



åh, ja jag förstår. den ångesten var inte nådig. jag hamnade som 3e reserv och trodde jag skulle dö och att mitt liv var förstört men kommer du som så låg reserv - då är du inne. verkligen. garanterat.

får man fråga hur många poäng du hade? kommer inte ihåg vad som var intagnignen förra året bara att den hade gått ner!



tacktacktack! hmhmm, hur redigerar jag dem.. beror på lite. men har photoshop cs5, drar lite i olika kurvor, drar upp kontrasten ofta pch lägger ibland på en gradientmap eller övertoningskarta på svenska för att få till lite mer "effekt" över bilderna så de inte blir lika "platta" sen varierar det lite. man får testa och se vad man fastnar för. för mig går det i perioder, redigrear likadant.likadant.likadant, byter och redigerar sen så, och forsätter tills jag hittar ett nytt sätt!

2011-06-05 @ 03:49:34
URL: http://yearsofmylife.blogg.se/
Postat av: Jessica Sidenros

Sv: Tack! Jag öppnar en "tom bild" i photoshop, alltså bara ytan- ingen bild. Sen klipper jag ut bilderna jag vill lägga in och klistrar in där, och gör bakgrunden vit :) Inte alla svårt!

2011-06-05 @ 14:50:55
URL: http://sidenros.blogg.se/
Postat av: martina

åh, vad kul det ser ut att ha varit.

2011-07-09 @ 01:44:50
URL: http://martinav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0