:d

Lyssnar på bästa adele, someone like you är lite tillfällets låt och min fredagsångest(ja, har ni hört nåt så knäppt) har just gått över till jätteflum och känner mig såhär: ^^ XD :P :d, den sista slickar näsan. hahahha asså åh, fredag. KUlt. blogar bättre sen. snart när flickebarnet jag väntar på är färdig ska vi bege kosan mot emilia för lite spelkväll, taaggad till 1000. sitter och skrattar så det känns i magmusklerna. fråga mig inte åt vad.


hihhihihi
PUzszss ha en fetfin fredagskväll!!
//H

2332

Bild imorgon <3 tror jag tjatar om det varje vecka. Sminkborttagningen är en jävla bra uppfinning alltså. Ifall ni skulle glömma bort det. Kontrasten till tvål och vatten är rätt stor. Bra grej!
Skönhetssömn har jag gett upp men att vara trött är rätt ovärt. Ramlar ni på någon fin lista får ni jättegärna lägga den i kommentarsrutan till mig. Glömmer alltid att spara när jag hittar och sen glöms de lätt bort.
Ha en fin onsdag ni. Puss
/H

Gummisuddsgrön

Jag i min gummisuddsgröna tröja som philippa så fint kallade den idag+fin höstträdgård. Är egentligen inte så glad men av någon anledning blir jag inte depp heller, är det kanske för att jag vet att det inte är lönt, när mörkret ändå kommer äta upp en om ett par veckor eller för att vår frys är full med mammas världsbästa bullar som hon bakade i söndags (doften då <33) för att jag fått massa nya kläder efter mammas garderobrens(tröjan ovan är en utav många nya mysisar), för att jag under eftermiddagen gått runt och lyssnat på Tina Nordstöms sommarprogram och känt hur hela jag ler eller bara för att sommaren åldras så fruktansvärt vackert.
.
Mitt spotify är slut och fattar inte när tiden kommer tillbaka, jag tar det alldeles för lugnt i skolan och jag borde träna mer. Men men, nu ska jag koka pasta åt mig och min bror och sen läsa en massa engelska för läxorna har jag såklart inte gjort regelbundet. WEHO.
P/H

Ljusgrått

Har inte presenterat er för min nya jacka/kavaj som jag köpte till insparken och "verkligheten" för åttiofem kronor, myrorna. Mjukastemjukaste mockan och den är bäst.

11:45

Sitter i min säng och äter frukost: danskt rågbröd med ost+earl grey med lite vaniljsocker i. Ska se andra halvan av filmen jag såg igår kväll/natt. En vecka frankrike i november bokat. Det här blir nog en bra söndag skall vi se.
Gos/H

Ny

Nyhemkommen, nyduschad tjej ligger i nybäddad säng i nytvättat nattlinne och ska se nyutomkommen film (obs inte) innan sömn och en nystart gällande skola tar plats i tankarna som kan översättas till söndagsångest. Först lyssna på nykärslåten. Godnatt och så.
pussar/H

Shake it out

Ligger i min säng och äter detta. eller det är i magen nu iförsig, hihi. Hade inspark igår och det var kul men roligast hade jag innan med en del av alla mysisar på min skola. Temat var pirat och jag gick all in, mycket nöjd, har dock ingen bild. Lite synd... Idag har jag varit lite död men dagen gick fortare och smärtfriare än vad jag trodde, mys.
Har inga direkta planer och det är verkligen så skönt för är det har jag typ längtat efter hela veckan, att kunna läsa bloggar utan tidspress, läsa en vanlig bok som inte är till skolan, slötitta på tv bara för att o.s.v utan att känna att man borde göra läxberget brevid sig mindre. Givetvis borde jag plugga en hel del i helgen men det är inte samma sak. Det enda jag vet nu är att jag ska murra in mig i bloggar och annat givande.
Rubriken är så jävla bra, lyssna här. Blev intoducerad av min fina klasskompis Fredrik, han har förövrigt väldigt najs musiksmak.
Ha en underbar fredag.
PUSS/H

Och precis så lämna han henne, på en dammig väg under ett träd, det var den sista gången han såg henne

Har börjat skratta allt mer framför datorn, alltså påriktigt så det känns i kroppen. Har också börjat lägga mig allt senare vilket egentligen är helt värdelöst, kan dessa kanske ha nåt samband?
Idag har jag hållt små barnhänder och det är ju typ jättejättemys. Orkar inte plugg och en dålig start skulle kunna försvåra massa. Svårt dock att se motivation, eller så är det för att klockan är 23:37, tisdag. Nu ska jag lägga mig i sängen, träningsvärken jag har är inte nådig, idag gick alla som om de bajsat på sig, det var kul. Tack waren <3
PUSS
/H

┬»«┴♀├ SØT TØS

idag had ejag på mig den här, fast bilden är inte från idag det ser förövrigt ut som att jag ska bajsa på mig på den. Värd update. Återkommer tomorrow or något sånt. Idag har jag skrattat massor, köpt en grej på myrorna, gosat med min klass, gjort en för mig kändis glad genom lite mod och gjort bort mig men bara skrattat åt det. Puss babes
/H

┴┼└╣

min gylf är halvt öppen supercharmigt - jag vet.
Av ren slöhet bloggar jag inte ordentligt nu när jag inte borde göra det imorgon. För morgondagen ska ju ägnas åt plugg, det är iallafall så det är tänkt (men blir aldrig sant). Aja, lika bra att jag slutar leka disciplinerad. Grejen är bara att stress kan vara bland det sugigaste i vårt värld. Fyfan vad sugigt är ett fult ord apropå inget alls. Jo att jag just skrev det kanske. Okej nu snackar(skriver) jag strunt: time to sleep. Har haft en görmysig (<-- hjälp göterborskgener) lördag. Verkligen. Jag gör väldigt mycket parantecer nuförtiden har jag lagt märke till. FETT INTRESSANT tycker mina läsare!!! Nä.
Min "outfit" ovan består av mammas tröja som tydligen kunde bli min om jag ville och ett par billiga måndagsjeans. Förstå tråkiga översättningen - tack. Till detta bars det ett par slitnare converse. HOHO, jag skriver sånt ni svarat om! Tack för svaren förresten!, de var få men inte dumma för det!! Forsätt jättegärna och dessutom kan man göra det närsom inte bara för att jag frågar.
GODNATT HA EN UNDERBAR NATT/SÖNDAG IMORGON
Puss/H

I'm so happy

Lyssnar på bästa salem och låten passar så jäkla bra. Imorgon är det fredag och life is good when you're sixteen. Iallafall känns det så ikväll. Puss babes. Även om min blogg inte är den där man får tusen kommentarer som svar om man ställer frågor men jag kan ju iallafall låtsas: VAD VILL NI HA I BLOGGVÄG? Kan va typ ämnen, listor, bilder what so ever. Bara kötta.
PUSS/H

TORSDAG

Haft en mycket bra dag som började med en trött morgon och en förgylld tunneblaneresa med mina kära kaffemugg i ena handen och kent som jag inte lyssnat på på himla länge (sjukt vad ens morgon blir mysigare med lite kaffe(vilket gör att dagen början bättre, åh vad jag ser reslutat)). Har haft ångest inför den här dagen för att den lite brukar sänka ens jsälvförtroende sakta och successivt genom att inte förstå ett jota. (Dagen består av två långa lektioner varav båda är på engelska. Det är historia och geografi, låter enkelt kanske, men nä) I vilket fall, så knäckte jag på nåt vis bara koden idag för hur jag ska koncentrera mig och förstå och hängde med och ställde frågor som om det varit på svenska(iallafall nästan, eh) det känns bara helt wunderbar. Som pricken över i lyckades mina fina parallellklasskamrater johan och klara byta till min geografiklass så det va jettefest! Och sen så har jag det ju bara allmänt jättebra, åtminstone känns det så nu, idag. Min skola, människorna där, min familj o.s.v
Känns bara brabrabra helt enkelt. Tillochmed allt plugg gör mig lite glad, för att casha in points på franskastugan och få läxor gjorda måste ju få vem som helst att le.
-
Ja innan jag avslutar detta lite random inlägg måste jag gratulera min "bloggvän" Mickaela som idag fyller 18 år!!! även om vi aldrig setts känner jag henne på nåt vis och hon är även en av mina flitigaste kommenterare, hahaha tack <3 Hoppas du får bästa dagen som jag vet att du längtat efter så mucho. (höhö)
så här ser hon ut, bild tagen från hennes sweeta blogg
Nu ska jag göra matte och fortsätta sjunga med i Walkin' on sunshine, bästaa.
Här får ni lite bildz från senaste tiden
samlat ihop lite bilder att sätta upp när jag kommer på någon bra plast, goatti, plugg och random. ja saker man fotar när man har tråkigt. och ja, min hand ser jättedöd ut.
HEJHEJHEJPUSSPUSS!
//HANNA

Emelie is in twilight mood

Sitter i skolan på en hög träpall och låtsas att plugga. I blomman står lilla jönssonligan på, vid långbordet sitter folk och pluggar. Mina ögon svider lite och jag är alldeles tung, trött. Har skrattat så mycket åt ingenting, eller jo photobooth. I soffan bakom mig sitter några av mina klassisar och diskuterar något. I den nästan tomma korridoren passerar folk för att hämta saker i skåpet, lämna något i facken, gå hem eller bara för att sätta sig någonstans. Nu ska jag fortsätta låtsas läsa historia och nynna med i femtiotalssångerna från filmen. Det här är vrg jarlaplan <3

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Vet inte vad som hände riktigt, alldeles nyss bröt jag bara ihop när jag prata lite med mina föräldrar. Har aldrig riktigt förstått hur man bara kan börja gråta utan att hålla tillbaka, för någon slags spärr finns ju iallafall till en början. Men nej, är väl trött eller så ble det bara för mycket helt enkelt. Jag som aldrig gråter. Men fyfan vad skönt det är nu efteråt liksom. Ren innombords på nåt vis. Nu ska jag sova och taggar bild imorgon halva dan efter det fika med finaste mentorsgruppen <33.
Kan upplysa om att jag är rätt kåt på dehär och har väl varit det i ett år nu. att de blir mina så fort plånboken säger att det är ok.
Vill annars ha mest allting, kläder, skor, smycken, saker, klocka. bara ha råd helt enkelt.
Nej ni klockan säger sova. Pusspusspuss
//HANNA

┴T

Nyduschad tjej ska slänga på sig något skönt och gå ner och äta middag med sin storebror som spelar nåt mordernt beat så det hörs i hela huset. Uppdatering skall ske, som om det skulle vara ett lovord att tro på.
P/H

Ännu ett bildlöst inlägg, yay

Ett rent rum, avokadomackor, lite Kjell, dn m.m senare tar jag nu min blå kånken möter upp joji och åker in till stan för att göra lite tråkiga ärenden och prata av mig med en av de bästa pratalyssnapratalyssna-personerna.
Vet inte om det är för att det blev så grått eller för att det sitter en liten gubbe i mig som påminner om läxor och annat jag måste göra som mitt leende övergick till ett streck. Hur som.
Hoppas er söndag är mys, vi hörs.
Puss/H

Nine eleven

Idag ska jag verkligen städa mitt rum. Så nu har jag sagt det till mig själv. Jag sitter och lyssnar på klassiskt, helt klart bra städmusik. Typ: den här. Ahh älskar.
-
Fast först ska jag dricka varm mjölk med kanel och vaniljsocker för det är så mys. Är det psykologin som spökar eller sover man bättre i nybäddade lakan för jag har sovit som ett litet barn. Mmmh.
-
Igår kväll var jag först på middag hos min mormor för att träffa mina gammelmostrar och min mammas kusiner(min mormors syster är i sverige första gången på tio år så det var fest). Vi var bara damer, fett med tjejmiddag. Det var trot eller ej jättekul, hha någonting är fel på mig.
-
Efter det åkte jag till emma där hon, jag, erik och rasmus spelade alfapet, åt alladeles för mycket godis, gissade filmmusik och bara hade det allmänt chill.
Nu har jag ju planerart de första timmarna för denna dag så ja ehm, det är väl bara å börja så att säga....jarråå. eller..
Vi hörs senare!
PUSS
H

JAG HAR VÄNTAT SÅ LÄNGE PÅ JUST DENNA DAG ATT DET ÄR SKÖNT ATT DEN ÄNTLIGEN KOMMER

JAG HAR JUST TAGIT HÅL I MINA ÖRSNIBBAR. JAG HAR VÄNTAT PÅ DEN HÄR DAGEN SEN JAG VAR 6 ÅR.
.
nu ska jag åka och möta philippa som har gulligaste skånska dialketen för att powerwalka (lol) och sen gå på f&s. Supersatsigt jag vet. Vädret är ju iallafall fint.
För den som undrar var även jag på håkan igår och stod nästan längst fram, skrek mig hes och sjöng med i varje låt. Jag kan dock inte njuta av stunden så mycket som jag önskar, det går bara inte ihop att mannen som sjunger låtarna som spelas om och om igen i mina öron är han som står ett par meter framför. Knäppt det där. Men fint var det. Och fin är han.
Ha en great lördag.
Puss /H

Har inte haft internet hemma sedan torsdag därav frånvaro. Bloggar sällan bra annanstans än bakom min egna skärm. Har förlitat mig på skolans nät tills nu.
Om inget inlägg syns imorgon gör det det fredag eller lördag.
Nu vill jag bara gråta men istället ska jag avsluta min historialäxa och sen sova. För sånt ska man ju göra på natten, har man ju hört.
-
Hanna

RSS 2.0