Måndagsbarn

Jo, i fredag kväll var jag på Gröna Lund och hörde/såg Veronica Maggio. Fyfasen vad bra hon var live, riktig skön person. Gravid var hon också, spännande eftersom det inte var särskilt länge sen hon bröt upp med Oskar Linnros. Så vem är fadern till detta (antagligen) snygga barn?
Så ja, vi skrek, sjöng med och hade ett leende upp till öronen när vi gick därifrån. Och under den tiden att hennes coola röst åkte in i åra öron.
En av de låtar som självklart spelades i fredags

Annars är det en typ helt vanlig måndag. Helgen har vart kulmoch skön. Fast det har blivit så jävla kallt att man nästan glömmer att det fortfarande är augusti.

Nu måste jag plugga och ikväll ska jag träffa några treliva människor som det känns som en evighet sen jag såg trots att de va i mitten av augusti.
Ha det bra!
//HANNA


Uppsnärjd i det blå


Idag är ja ganska trött. Men på ett skönt sätt. Jag ska berätta om gårdagskvällen för er senare.
Nu ska jag se om jag kan finna rönnbär och nypon.
Höres/H

Paris, juni 2010DoftaTorsdag betyder snart fredag och fredag beyder JA

Färdigpluggad för idag och denna skolvecka med andra ord, så skönt. Konstigt nog gillar jg att plugga. det är nog för den fantastiska känslan efteråt. men det bästa är ändå när man redovisat/lämnat in det man gjort så att man kan släppa det helt. Just lovley.

Imorgon blir det Maggio på grönan med min Amanda. Det är iallafall vad vi tror. Och så kommer det med största sannolikhet bli.
Idag var det en hyfsat skön dag iallafall, eller alla dagar e typ sköna, vårt schema är himla bra upplagt måste ja säga. Rätt ovaligt.
Bildbrist, externa hårddisken är urkopplad och jag är helt ekelt för lat för att koppla in den.

Sen är relationer jävligt komplicerat för den som inte visste.
Men vi hörs imorgon!
Godnatt
//Hanna

Grattis Storebror 20 år(!)

Jag bekäner mig själv som en dålig bloggerska. För dte värsta är att jag har så mycket sug att skriva av mig, visa bilder och musik. Men tiden räcker inte......borde börja ha blogg.se som startsida. Bra idé hanna! Tack :)
I helgen eller fredag blir det bättring, det kan jag försäkra er.


Pussar till er alla.
Godnatti

HIT LÄNGTAR INTE JAG


Sagor för barnen som är som du


Bilden är från november förra året. Aktuellt..nja. Men glad, ja!
Sitter här i pyjamas, ser över min helg och känner att mitt humör är ovanöigt bra för söndagkväll. Jag är inte ett dugg trött tyvärr. Vilket har följder som inte är lika bra. Jag kommer väl hinna läsa ut min bok iallafall. Ni måste tycka att jag tjatar väldigt om den.
Har gjort som en ettagluttare och packat väskan och lagt framkläder för att inte riskera att behöva stressa imorgon bitti. Rutinerat. Idag köpte jag ett par nya converse. Om det behövdes. Ja, haha. Killen i affären tyckte att det var coolt att jag lyckats hålla dom såpass bra, och att dom såg rätt trötta ut. Han hade verkligen rätt. Trots att jag inte sviker mina numera brungrå all star är jag gott värd ett par nya, fräscha blå. Höga denna gång. Mamma betalar. Gr8.
Nu borde jag åtminstone försöka sova. Det är en intensiv dag imorgon. Hey ho, let's go!
Tvek på den.

Godnatt ha en bra måndag!

//HANNA


Stockholms ytterskärgård 13 Juli och en vecka frammåt 2010


Inga bilder är redigerade ifall ni skulle undra över det..haha
Det här var för den som inte förstod under värmeböljan och skärgården var en av de bästa seglingarna jag gjort  måste jag säga.
Haha jag kom åt någon knapp och så blev texten så här käck! Ciao


Morning Glory


Bild från frankrike under vm
Hej, vi har redan plugg att ta itu med! YAY. Jag mår bra, det är lördag, har vart en väldigt skön lördag hittils.. med et bad, avokado och tomatmakor med örtsalt tillsammans med upplösningen på min spännande bok.
Igår var jag med charlie efter skolan, henne har jag knappt sett sen dagen vi slutade skolan, eller kvällen vi åt middag på favoriten café 60. Personalen var sköna å hälsa och fråga hur jag mådde, dom mindes mig med andra ord. Sympatiskt! Senare träffade jag Olivia hill, som jag inte heller sett på väääldigt länge. Alltid skoj. Sen hann jag stöta på Emilia också mitt i allt. Knas. men det var en trevlig kväll!

Jag är väldigt klädkåt just nu.. det går inte riktigt ihop med min ekonomi eftersom jag har en bror som fyller 20 snart (ingen jävla aning vad jag ska ge) sen har jag mobilräkningar m.m som vill åt mina ynka kronor. Så ja..hoppas hösten blir sen. Annars kan det bli konsekvenser heheh.

 Skolan är inte jättejobbig än.. eller inte särskilt jobbig alls. Vi har inte gjort så mycket. Och jag tror nian kommer bli ett mycket bättre år än åttan ärlig talat. Mentalt sätt framförallt.
Vi får se vad som blir av den här dagen men snart ska jag ner till köket å äta pasta med korv. Haha. Min pappa är söt ibland.

Ha en trevlig lördag!
//HANNA

Du är min vän och vi lär av oss varann

Skolan är igång dårå, än så länge helt okej. lär väl bli ganska jobbigt......men ingen har dött av nian så det ska väl inte jag göra heller. Sommaren har vart otroligt bra, på många sätt och vis. Människorna, vädret, mixen och värmen.
Just nu är musiken, spotify en sjukt bra kompis. Och ju ljupare in i mörkret vi kommer ju tightare blir vi.
Jag vet inte om jag har något speciellt att säga... Att mina amerikanska släktingar vart här i några dagar på deras lilla rundtripp. Jag saknar dom redan, mina underbara kusiner på 2 och 4 med sagolockar och ett glatt humör som sprider sig med blixtens hastighet.
Idag var skolan inte särskilt jobbig, nej rätt skön faktiskt.
Nu ska jag ta en joggingtur tror jag, sen läsa lite av dom sista 30 sidorna på min deckare och sedan somna in en behövlig skönhetssömn. Lol....I vilket fall. TA vara på varje augustidag som är kvar, snart sitter vi i slasket igen och vill typ dö. Åtminstone jag.

Vi höres.
PUSS
//Hanna

Lök

Hej och hå, vad står på?

Oui, c'est ca


Bara för att solsidan är så jävla bra och att svensk sommar är sjukt oklar

Hej dom som av någon anledning sitter och läser min blogg mitt i sommaren. eller om det är mitt i fortfarande. det tycker jag att dte borde vara för annars är det inte långt till skolan..och det måste man ju övertyga sig själv om att det är. hih.
Jag kom i förregår hem från en av många resor denna sommar och har haft det galet bra där nere i grekland med min sockertopp. Jag har träffat nya och gamla människor som jag lärt känna där tidigare. Man hamnar i nån slags härlig atmosfär där nere och att komma hem är som att bli uppryckt ur en lycklig dröm när den är som mest spännande. Jag är minst sagt väldigt nöjd!

Vädret här hemma är ju ganska pissigt måste jag säga.. gör kanske inte jättemycket men ja. Kul ändå............
Igår var jag sjuk, idag är jag frisk. Min mamma koker jordgubb/rabarbersylt nere i köket, ska nog gå ner och hjälpa henne!
Vi hör senare tycker jag!
//Hannii

RSS 2.0