Juldagen

  • Idag har jag åkt en halvmil längdskidor (vuxenpoäng och hurtigt som fan) men ganska stolt eftersom mitt otagg var extremt innan.
  • Jag har ätit sill och en massa knäckemackor med godgod ost.
  • Bastat och läst i en av böckerna jag fick i julklapp. Så himlans bra. Ska visa er!
  • Pratat i telefon med min bebis i sälen.
  • Varit på traditionell juldags/födelsedagsmiddag med alla (nästan) kusiner hemma hos farmor och farfar och dansat runt långbordet; pratat om bl.a julklappar, gymnasium, facebook och mellandagsreor. Spelat kort, lekt sardinburken och legat och garvat i ett badkar. Åh min släkt <3  Alltid lika kul att titta bland webbcam-bilderna. hihi. här har ni två bara för att jag e så zöt ibland!
Nu ska jag lägga mig i sängen fortsätta läsa min bok.
Pussar till er små julsmurfar.
//Hanna

23+24=25

Lite av de bästa från igår och idag. Det har vart en fin julafton trots allt med mycket mat och mycket film. Hoppas ni haft det bra! God fortsättning som man säger. Förresten, har ni lust kan jag visa vad jag fick. Vill ni det? Puss
//Er Hanna

Joyeux Noël

44 chokladkolor, 36 lussebullar, en fotopromenad och lite eva och adam-tittande, facebookande, apelsinpysslande, missnöjesattack som ledde till en sovstund för att bli av med deppet, julgranspyntande och bastubad senare sitter jag här i mitt finaste nattlinne kvällen till ära och ska nu få en godnatts sömn. Imorgon är det julafton och är i år mest taggad på maten faktiskt eftersom jag redan vet att det inte blir några särskilt stora överraskiningar. Men självklart även sällskapet och stämningen med!
Ärlig talat tycker jag att det inte alls var länge sedan förra julen var här. Detta år 2010 har bokstavligen rusat fram.
bild från förra året
GOD JUL PÅ ER!
PUSSPUSS
//HANNA

Hang with me

Lyssnar på jullistan, köpt en julklapp till familjen och inhandlat ett (äntligen snyggt) skidställ till mig själv! Välbehövligt. Det blev ett par äppelgröna byxor från Quiksilver och en anorak som är grå och chockrosa med små färgklickar i blått och gult från SOS. Jag gillarree.
Sen köpte jag en mössa och ett pannband, svarta basala, när man ändå höll på. Fått mycket gjort trots att min dag egentligen inte började förrens vid tvåtiden (ångest). Nöjd med dagen hur som.

Vi tog in vår gran ikväll och jag dör för doften, det är lätt en av de bästa dofterna. Innan det drack jag te med julia och typ babblade av oss tankar. det var najs. Hon är najs!
Imorgon blir det en julig dag med bak och sånt.
Nu ska ni få en färsk bilduppdatering, eller ganska iallfall
ja, svarta som sagt
och dom var gröna ja, juste
doftljuset jag fick av Tugdual. Det kommer från hans mammas dekorationsbutik
I söndags på fjärde advent var jag som jag berättat hemma hos emma och julbakade och myste med hennes familj och erik. Här är en bråkdel av alla pepparkakor vi bakade och glaserade. Grankvisten hittade jag under granen. Tyckte att den gifte sig rätt bra med kakorna. Hihi
Blir lite besviken över att bilderna såhär års lätt blir dystra och färglösa. Men bättre med de än inga alls, right?
de här inlägget blev ganska tråkigt, score
Hasta la Vista och bonne nuit
//HANNA

LOV-e

Nyvaknad. Det är FÖR kallt ute. Jag vågar inte gå ut. Jag måste avvänja mig från datorn, får typ inget gjort. Mamma är arg och jag måste in till stan. Kärleken är för jobbig.
kommer sakna dig mitt hjärta.
Puss

Bomullsträd


Rätt nöjd med en del av de här bilderna faktiskt. Magiska träd typ.
Kvällen har tillbringats hos andrea med charlotte och emma.  Vi åt god middag, pratade och skrattade. Snart ska jag lägga mig i sängen se på film och sen sova riktigt gott.
Puss på er, snart är jag i Italien. SÅ sjukt.
//Hanna

Jul fucking lov

Oj vad jag längtat, så var det äntligen här! Efter att ha stigit upp klockan sex, vart i skolan klockan sju, repat med kören och sedan sjungit två föreställningar för att efter de se sin klass och få det där läskiga kuvertet som idag gjorde mig sjukt nöjd. Det kommer bli ett bra jullov, det känner jag verkligen. Terminen har vart jobbig och ganska grå emellanåt. Men jag är stolt över mig själv som klarat igenom en hel termin utan att bryta ihop eller skita i skolan totalt även om jag känt så många många gånger. Det bästa ska nog bli att slippa de människor som bara tar upp onödig plats i mitt liv. Och bara vara. Åh, så fruktansvärt bra med lov.
Nu måste jag laga nåt fort som ögat innan min mage börjar äta upp mig innefrån. En mandarin och lite te på 7 timmar är ganska snålt. Särskilt med mina vanor.
Eftersom jag är så fruktansvärt slö får ni inga bilder nu heller. Och det gör min blogg ännu lite tråkigare. Score på den.
Vi hörs senare! PUSS
//HANNA

bajs

LAGG

Christmas Time

Jag är kär, sitter och lyssnar på killens spotifylista och tänker att det är han som sjunger. Så fånigt men mysigt. Samtidigt skriver jag min önskelista och tänker igenom den föregående natten som var mycket rörig. Veckan var kul men krävande.
Ikväll har jag varit på dramaten med min bror och min mormor och sett Den Girige som var sjukt bra. Verkligen.
Sen blev det raka vägen hem. Jag är ohälsosamt trött och magen kurrar en aning. Ska därför ta en tur ner till köket för att sätta upp listan på kylen och fylla på energitanken(magen).
Imorgon blir det julbak med henne och hennes familj plus pojkvän. Mysfaktor. Jag ska också köpa gran med far. Om vi nu hittar någon som duger..
Ska ge ett mer utförligt inlägg om frenskaveckan men det har jag ingen lust med nu, tyvärr.
Vi hörs!
Puss//HANNA

ATM

okej! nu är den här! ph-finalen!! wohooo.
lovar på ett mysigt inlägg efteråt! Stört trött.
PUSS!

Lucia

Han är här, ni ska få mer uppdatering. Snart. Nu ska jag duscha och hoppas på film ikväll. MYS!
Vinterpuss
//Hanna

Mörker

Här får ni en liten glimt från december, jag ska bli bättre. Lovar

Det blåser genom staden inatt, hör du sanningen, den lät som ett skratt

efter en dag med mycket olika känslor säger jag godnatt och hoppas ni får en fin fredag imorgon. Själv ser jag fram emot vår tre timmar långa bildlektion.
Låten ovan har typ världens bästa text. Idag har jag verkligen velat ha höra någon säga de de fyra första meningarna till mig. Själva videon e mycket fin på sitt sätt. Så naturlig på något vis, som resten av hela kent.
Natti
//Hanna

Dagens bästa stund

Pjuuuuh. inga prov kvar för denna termin. Befrielse.
Franskaprovet idag gick sådär.. ett av mina sämre franskprov men ligger nog säkert till i de stora dragen.
Just nu sitter jag i köket med en stor kopp chaite med varm mjölk och honung plus två finfina nyrostade avokademackor. aah. jag har längtat efter den här stunde alltså.
Nu ska jag se gårdagens avsnitt av ph och sen gå ner och slipa lite på mitt fina hörnskåp.
Bra magkänsla här.
Tog förresten några awsome bilder nyss, såg läget påväg hem från skolan och gick hem och hämta kameran. Dom ska ni snart få se.
Vi hörs gullisar!
PUSS
//HANNA

Andra advent

Sitter på golvet i mitt rum med datorn i knät och ryggen lutad mot en soffa som endast används som avlastningsyta. Lyssnar på Vapnet - Kalla mig
Gårdagskvällen var en riktigt bra kväll, med god mat, mycket skratt och allvarligt och mindre allvarligt prat. om djupa saker, om ytliga saker. Vi spelade rappakalja och låg i en hög och mös. Vid halv tre steg jag ut ur dörren från det hemtrevligaste hus man kan tänka sig, i den vita tysta natten. Det var som om man tryckt på mute och pause. Inte en själ syntes och i fönstrena lyste stjärnor och stakar.
Ordet som täckte det är vackert. som fan.
jag igår, hejhej
Nu är ljusslingan i äppelträdet uppsatt och jag har börjat göra det fint i sovrummet för min fransman. Jag är så otroligt nojig inför det här så det finns knappt.
Nu ska jag städa lite mer och sen börja plugga inför franskaprovet i veckan.
Bisous
//Hanna

Moi je joue

sticker nu på middag med favvosarna! MYS
har idag köpt skidor och hela kitet! kult
tappa en pjäxa på tån su nu är den blå och fin. eftermiddagen ägnades åt att se ikapp ph och äta mandariner.
mys.
om en vecka sitter jag här med tugdual!!! (fransmannen) gaah. så sjukt.
PUSS
vi hörs!
//hanna

Tjatja

heJ.
mitt hud luktar människor, ljus, mat och värme.
gillart
och tror att den här helgen kommer bli brabrabra.
vi hörs snart finaste.
puss
//hanna
P.s jag kan leva på dessertost tror jag
D.s

When you try your best but you don't succeed

hej, det där kanske var mitt livs sämsta matteprov.
nu ska jag ut och fota lite om det inte är för mörkt och tömma skallen.
ikväll ska jag käka thai med min brorsa och sedan jobba som serveringshjälp.
imorgon kolla på skidor och se ikapp serier och tv-program.
nu vill jag ha honom hos mig och bara gråta en skvätt i hans famn så kan han viska nåt fint i mitt öra som bara han kan.
Vi hörs
PUSS

Rimfrostat

Hej på er finisar! besöksrekord slaget 28/11, med 40 stolta unika läsare. wihoo
nåt fint jag måste berätta innan jag doppar näsan i matteboken och äter upp mitt skafferi är det att jag förra veckan skrev ett kentcitat på mitt skåp i skolan som ni nog minns att jag skrev. Torsdag med andra ord 6 dagar senare har texten stått kvar med gröna bokstäver och när jag ska hämta ut mina böcker för franskalektionen har någon skrivit fortsättningen på låten; " om en tunnel vid ljusets slut, jag är din vän och vi lär oss av varann. vilken färg har själen, älskling?" med en halvtaskig handstil i blyerts, mycket troligt från en kille. Hur fint? Jag blev ganska glad.. hiiihih
finaste covern
dagen var lång men mysig. gillar torsdagar, satte slutklämmen i låten på musiken också. thank god for that.
nu måste jag ge min själ åt matten. usch fy och blä.
PUSSPUSSPUSS
vi hörs
//HANNA

RSS 2.0