Mando fucking Diao

Kom jsut in från en joggingtur och endorfinet flödar för fullt i min lilla kropp. Nice som in i bänken och på fredag blir det grönan med emma då ska vi gå på världens bästaste Mando Diao!!! WOW. Kommer bli en toppendag och vi får sluta efter lunch pga de kommande sexornas besök i skolan. L O V L E Y
Nu blir det dusch och frukt (sund männska?)

ÅÅH
//H-A-N-N-A

Charles


Bara för att dom här bilderna är så himla fina. Dom är tagna på påsklovet, någon grå dag med en väldans fin hund.

Idag fick vi se på Hipp Hipp på svenskan. Alltid lika kul, (tycker jag) det gör förövrigt kvinnan här ovan med. Vi hade UllaBritt och det är himlen på jorden. Sen på gympan slapp vi slingan (!!!!) och ägde istället sönder niorna på brännboll. Hööh. Sen hade jag inte så mycket mer att berätta om skolan. Vi käka tårta(tårttävling) och stack i våra fingrar med knivar...........hej emos. Nä, bara lite vanlig biologi.
Sen träffa jag Hill i staden och köpte mig ett par småblommiga shorts och en ny mascara. Fett värt :D
Jag är superglad. vi hörs
//HANNA


En klänning ska bäras, inte förtäras

Min helg har varit kanonfin! Tyvärr inte lika fin uppdatering och inga bilder.
Jag har varit mycket med amanda och det är alltid kul! Kort sammanfattning: Fredag kväll mys med amanda,
på dagen en konfa och 60årsmiddagpåkvällen senare hem till amanda med emma och andrea. Vi såg på forrest gump och åt glass. (Den har förövrigt sjukt bra soundtrack) Där sov jag kvar, delade säng med min finfina vän och tömde oss själva på ord. Vi somnade efter att det hade börjat ljusna, då får man lite ångest. Hihi, nästa dag földe jag med amanda och hennes familj ut med båten. Vi åt kycklingsallad, skrattade och sjöng med i alla peppiga sommarlåtar när vi satt i fören och lät håret blåsa efter oss. Det är anledningen till att leva!

Sen åkte jag en snabbis till stan och hittade ett par shorts och min skolavslutningsklänning, yes äntligen liksom.
Den är finfin, från monki. Billig var den också, i synnerlighet med personalrabatten. Yay.......
Tyvärr blev jag ocksp kär i ett par påtok för dyra skor. Hur jag nu ska lösa de får bli en senare fråga. Men dom är adorable. Från vagagond, yäh.
NU BLEV DET HÄR JU LÅNGT IALLAFALL. varför blir det alltid så? Jaha.....imorgon blir det slingan igen. Jaaa ångest<33.


hasta la vista
//HANNA

Strawberry fields forever

Hej fina, idag har jag haft ett hkprov, sen klart en fin film på franskan och spelat brännboll. Där vann vi med 1 poäng. Jaa, sen har jag blvit sur, och blivit glad. Sen pallarjag inte va så jävla detaljerad men jag har käkat jordgubbar ur kartong, sett på ett inspelat favoritavsnitt av Wipeout å typ chillat med Emma. Fätt med galät najs.

Jag kan också berätta att jag var på en dunderskön promenad igårkväll med amanda, fyfan vad behövligt. Hon är så grym att man inte får nog.
Nu sitter jag här, lyssnar på beatles ballader tuggar på en sur döskalle å får se vad som händer här näst.

Ha en bra fredagkväll.
Bisous

Gräslök

HEJHOPP i blåbärsskogen. Idag fick vi dissikera hjärta på No:n, sjukt kul. Sen på musiken hade vi en kul lek, jag var väldigt seriös..eh. Efter skolan gick jag hem till emma för att hämta ett kvitto..jag råkade somna. Sen var jag hur som helst tvungen att åka in till stan för att leta reda på rätt storlek för en present jag fick. Det fann jag, och så mycket mer som vanligt när man inte har några pengar.
Nu är jag vrålhungrig å det ska strax käkas rökt makrill med potatis och gräddfilssås. Gräddfilssås med gräslök i nog bland det som assosierar svensk sommar mest för mig. Sjukt gott är det också, hela rätten.

Sen blir det segling i kvällssolen.
Pussen

Lyckonyckel

Tjatja, jag måste berätta om min lyckonyckel. Eller jag har flera och det är ju väldigt inviduellt men det här bör funka på de flesta; När du som minst känner för det: TRÄNA. Det funkar nio av tio gånger på mig iallafall. Man blir aslätt i hjärnan och livet känns allmänt enklare. Idag var jag så osugen efter både friidrottsdag ute i regnet på förmiddagen och sen segat hemma. Dessutom är det alltid tråkigare att sticka till friskus ensam. Men jag ångrar mig inte en sekund. Men det funkade så jävla bra. Så nu har jag vart en duktig flicka å gjort de ena å de andra. GREAT! :D Man hinner fett mycket om man vill.. Bla har jag snackat Kent med en sköning. Det gjorde mig ännu gladare.


Den här bilden är väl lite pinsam, men jag är glad. Och det är väl det jag försöker förmedla antar jag. Bilden är dock tagen i oktober så den är ju inte dagsfärsk. Men det är dom ju å amdra sidan sällan på den här bloggen.

Nu blir det bastubad och kanske nån sidas matte.
Puss och adjö!

När det passar som sämst

HEJ GLADA, jag är sådärglad. Idrottsdagen var helt okej trots sin kyla och blöthet. Men jag tänker mer på hur fantastiskt passande det hade varit en nästan ledig dag som denna med vackert väder. Man hade kunnat ligga och sola, bada, äta glass eller bara vara sådär glad istället för att va inne..Det är ju mysigt de också.

Efter idrottsdagen drog jag och HappyMil hit å käka pasta med pesto å såg på shrek. Det blev dock kortvarit eftersom hon skulle till sin sjukgymnast(tant)...hhih
Nu måste jag vara duktig å göra massa tråkiga saker här hemma. Det suger men............ingen vill ha min arga mamma på sig i onödan.


Regnpuss

Good Charlotte

Och här sitter jag nybadad och mysig. Har haft en måndagskväll i världsklass, med både promenad i kvällssolen med en fin vän och en fin hund och sedan te och godis bakom tidningar med mina föräldrar. Och på det ett bad. Just lovley. Hoho. Jag och challan gick till en utmärkt klippa som fortfarande var solig och varm. Vattnet var så stilla trots att platsen är så öppen.
Imorgon är det idrottsdag, skönt, vi slutar typ halv tolv.
vad jag har hört ska de bli dåligt väder. Kanonkul , full fart!


TITTA BARA! VAVAVAVA, jag säger bara hotta brudar. bilden är lite snodd, men det låtsas vi inte om? bra :)
Godnattpuss
//HANNA

En regnig söndag i maj

Hej fina, middagen igår var lyckad. Jag fick mycket fina presenter som jag alla kommer använda väl!
Idag har jag varit så där underbart seg, (känns dinte som att det gör så mycket med tanke på vädret), städat det jag inte orkade göra inatt och sett på tv. Men lite duktigare än så har jag varit, nämligen tränat på friskis med alice. Ohh, behövligt kan jag säga er.
Ikväll ska jag kanske träffa amanda, annars blir det nog tv....Och vet ni vad?
Jag har massor med glass och godis kvar från igår, så här ska nog frossas..

En sån här kanonsnygg tröja fick jag igårkväll, lycka :D

Ha det skoj
/HANNA

Ring of fire

Igårkväll var jag på födelsedagsmiddag hos challan med en liten skara trevliga jäntor. Mycket trevligt och mycket gott! :D Ännu en strålande dag. Underbart, och ikväll blir det middag här. Mysigt!
Har inte så mycket mer att skriva tror jag, igår badade jag för andra gången i år. Och det var sjukt varmt i vattnet, man kunde vara i vattnet länge och simma långt. Då är det verkligen varmt.
Rubriklåten är min ringsignal för tillfället och den gör mig sjukt glad varje gång någon ringer :D haha.
Så nu vet ni det, här har ni den

//HANNA

Töntarna

Seglingen tidigare ikväll var bäst, jag emil å alice satt å sjöng med i alla möjliga bra låtar. alltså musik+segling är bästa kobinationen någonsin då är det ingen överdrift eller bara för att det ska låta bra. havet, solen, musiken allt i ett. ååh alla låtar blir dubbelt så bra och man bara ler å håret blåser i ansiktet. så ska det va, och det är så det är. Jag älskart helt enkelt.

Nu sitter jag å chattar med hanna samtidigt som jag lyssnar på kent. mina naglar blev just bubblegumsrosa. läckert. tjaa, vad har jag mer att förtälja? jo, objektivet jag fick i födelsedagspresent är grymt, ni ska få ett smakprov.

Puss

Tjalallallallalalal

Jag har inge plugg, det är strålande väder och imorgon är vi typ lediga. Eller vi ska samla in pengar till Haiti. Men de är ingen skola, hihi. börjar känna lite tsress efter att hitta avslutningsklänning, har inte vart inne i stan på ett par veckor och är dåligt uppdaterad om vad butikerna säljer. gulp............haha men jag ska väl hitta nåt.

Ikväll ska jag segla med Alice. Gud så najs.
Vad har jag mer att berätta? Hm..vi hade en jätterandom vikiarie idag på No:n. fast hon var kul, mer sånt.
VI HÖRES!




Lite bilder från båten förra sommaren, jag längtar efter att få sitta där å lyssna på "Sommar" å äta äggsmörgåsar medan stockholms skärgård guppar förbi.

Ticket to ride

det är varmt ute trots att klockan är kvart över tio. amazing
fan va allt känns lätt. allt går som en bergochdalbana. det är galet det.
peace out

In the Sun


In the sun - She and Him
Sitter och lyssnar på den här fina. Förknippar den lite med praoen på Hm, dom spelades där en hel del. Ganska passande med tanke på vädret. Helt underbart är vädret verkligen. Jag är fjäderlätt.
Sitter också och chattar med min storebror på face samt just ätit upp den sista biten prinsesstårta från helgens kalas. Idag hade vi matteprov, men igår fick vi håltimme på tekniken så jag gick hem och decka i en solstol. Senare pluggade jag matte, bl.a med hanna och amanda.

Vet inte riktigt hur det gick, bryr mig än mindre. oj, slacker? nä bara väldigt ointresserad.
Nu ska jag äta nåt mer, skön sysselsättning. vi har inga läxor och ikväll ska jag å några tjejer åka å se en kille i vår klass dansa i kungsan till minne av michael jackson. FUN

Vi hörs senare.
kindpuss

Nowhere Boy + Beirut Café

HEJ Å HOPP! dagen har varit grym. sitter nu och lyssnar på en av mina presenter, Kents senaste album Röd. Soft alltså. började med firande på sängen av the pears, sen tennis; ensamlektion med klubbens bästa tränare utomhus i pangvädret!! så jävla roligt, dessutom ödslade han med beröm och massa roliga ljud. haha.
Sen hem, ut i solen i bikini tillsammans med matte. JAA. nä de va inte så kul men det var jag tvungen till, trots den stora dagen. Sen in till söder för att se på bio med mina pears; Nowhere Boy... otroligt bra film! Men sjukt sorglig,, det liksom kändes i hela kroppen efteråt. berättar mer om den sen!

Sen promenad genom stan och mot resturangen där vi skulle inta middag. Vi hade enats om den libanesiska krogen/resturangen Beirut café som är ett mycketmycket trevligt ställe på Öfre Östermalm, höh.

Där intog vi störda mängder med mat så kallad Meze (smårätter såsom tzatsiki, vårrullar,piroger m.m)
Sen åkte jag å mötte Olivia å Emilia. Vi promenerade mot bromma och slog oss senare ner med en filt, musik och glass. Nu sitter jag här, nöjd å glad. Det nästan bästa på hela dagen var samtalet från min storebror i Israel :D belv asglad när det stod "daniel israel" på displayen. BTW kommer han hem om 3 veckor. awsome

Och tack för alla fina samtal, sms och facebook inlägg. Det gör mig så himla glad! :D
Puss å godnatt!


Quinze

Regnet smattrar utanför. Jag är tekniskt sätt nu 15 år. 15 jävla år. gaalet, kvällen har vart skoj. orkar inte förklara vad jag gjort å vilka jag träffat men jag säger Olivia å Lizette m.m. Resten förblir en hemlighet.
jag mår som en gud och imorrn blir det nice! :D
Vi hörs! Pussen


I skenet från min jordglob kan jag se det som inte finns


Mercredi


God afton.
Startade långhelgen med snack i solen med emma. Senare blev det segling å avslutades med favoritserierna på kanal 6. Haha. Yäh. Family Guy och Scrubs för alltid <333. Grymt seglarväder btw, riktigt bra med vind och sol! :D Fett. den här helgen kommer bli mys. Lovley:)...känns ändå lite konstigt med ledigt igen. Haha inget jag klagar över men, aa jag spar mig till nästa år. säger vi.......ehe. vädret ska ju vad jag har hört bli kasst men, vi hoppas på det bästa. annars kan man ju göra trevliga innesysslor. LOL
Ha det underbart.
/h

I can be your parrot

Idag var typ motsatt till igår. Jag mår som en gud och vädret har äntligen varit efter säsong! Skolan var soft å jag är på bra humör. Igår var man tvungen att bosätta sig i bastun å tömma kopp efter kopp.
Jag tog awsome bilder på de där finfina träden idag också. De blev inga igår.
Tyvärr ska ju vädret bli mutta resten av veckan men jag känner att jag tagit vara på dagens fullt ut.
Nu ska jag lära mig mer om vår finaste kroppsdel. Hjärtat
Och jag skaskaskaska styra upp de här med bilder. Min dator är bara för överfull att jag inte får plats med nya. Problem i paradiset, ja.

Vi hörs! Massor med pussar

P.S
 Å ni är för töntiga eftersom jag ser att ni besökt bloggen men vägrar slänga in ett par ord. Hejhopp.
D.S

Second Hand

Jag vill bara upplysa om att ni är värdelösa på att kommentera. Now u Know. :)
Om de inte är försent ska jag ut å fota de japanska körsbärsträden nu. De vörjar ju bli lite mörkt liksom.
Sen ska jag basta och dricka te I believe. Mys. Jag vet inte om jag har någon tyskaläxa till imorgon eller inte. Gah, hjälp.
IGÅR förresten, jag är dålig på att berätta vidare om saker jag påbörjat. Jag for iallafall till Beyond Retro igår eftermiddag. Där mötte jag Hanna och Amanda :) jag köpte en jacka/kavaj som ni ska få se bild på även om jag alltid säger att de kommer å de inte gör. Den är lite ålderdomlig med axelvaddar. I like it. Snygg till hösten också.
Dagen avslutades på middag hos min fina mormor med lamm....gött 8-)

//hannipie

So play me some from 1954


Att gå i skolan efter att ha praoat är ungefär som att få ett lov blir avbrutet på mitten. Varken kul eller förberett.
Men det gick väl de med. Gympan va mys, friidrott ute i regnet. Gillart. Nja.
Och var i helvete är våren. Den här tiden kan man ju gå barbent, har absolut tagit första doppet eller åtminstone börjat gå ner till klipporna på rasten. Men va händer? 5 jävla grader. BLÄ

Den 4 juni spelar Mando Diao på grönan, jag måste verkligen dit. Skulle kännas surt att missa. Dom är ju förjävla sköna. Rubriken är tagen ur låten: Long Before Rock n'Roll.
Ja nu har ni fått en massa saker att anteckna :) Haha. Nä nu blir det tyska.
Fyfan.


Vi höres. Bisous


The passenger


Guten Morgen, trötter här efter nästan 9 timmars djup sömn.
Söndag idag, soft. de betyder deg och småstros. skulle kanske typ åka in till beyond retro med hanna å amanda vavavvava, får se hur de blir med det. annars ska jag typ va lite florist igen i trädgårn. yeh.

Imorgon är första skoldagen på två veckor, sägt. dock bara tre dar för sen e de långhelg. c'est trés bien
Näe nu är jag hungrig. tid at bryta fastan "breakfast".
Vi höres. Pussen

Man must dance

 l
lyssna med lurar eller bra högtalare så åker humöret upp till steg 100. särskilt runt 1:06. likelikedubblelike.

Pygmalion



Ikväll har jag vart på dramaten med grandma. kulturmuppigt. de va näjz. å den va rolig.
sen drog jag ba hem å chilla hårt. å snacka med niklas. gött. han e en fin pöjk.
Nu lyssnar jag på min och emmas lista. älskart!!!!!!!!!

Vi hörs! jag mår verkligen på toppp. åååhh lördag ftw.
De va btw sketamys hos tova idag, grymt iniativ.
Pözzzyyyy

Bullkalas

Nu ska jag strax hem till tova med en massa andra guzzar på bullfika. Mys! Här hemma  går de inte att vara.. alla är sjuka och griniga. Klagar på en och är allmänt jobbiga. Tennisen gick fint. Och om en vecka är min byxmyndighetsförklaringsdag. Catsching!
Ikväll ska jag på Dramaten med min mormor. Hiho, kulturellt.
Ha en kanonlördag. Pussen

Heartbreak warfare

Så var den andra praoveckan över. Mycket synd. Jag och emma har haft det sjukt kul på café 60. Känns nästan tragiskt att mian båda veckor är över, ja som längtat så. Men jag är riktigt nöjd så vad klagar jag över.
Dagen var sjukt stressig eftersom fredag verkar vara en populär fikadag....
Vi fick utöver de vanliga (valfri lunch, med ev. kaffe eller te) också, välja vilken dricka vi ville, efterätt, och från kaffemenyn. Inte illa. så våra lunchar kostade runt tvåhundra spänn, haha jävligt soft. Sen när vi hade ätit tills vi storknat fick vi välja valfri sötsak att ta med hem.  Så lunchen blev, enenormceasarsallad,nånversionavfanta, bröd,gigantiskvarmkanelbulle,varmchokladmedvispgrädde,vattenochmorotskaka. MUMMA!
Antagligen ett av  stockholms softaste ställen.

Nu är jag så himlans trött, sitter å lyssnar på John Mayer som är helt jävla underbar. Kommer nog förknippa rubriklåten till den här veckan. En vecka att minnas! Lol va töntig jag låter. Men haha de har vart ett sant nöje.


Bilder får ni sernare. För ida fick kameran va med lite grann.
Puss på er, ha en underbar fredag. nu är de helg förfan!

Servitris på nå vis


Jag är nu  dötrött men har idag vart på strålande humör. Har seglat för första gången i år också. Underbart.
Idag var det förresten roligaste dagen hittils på praoen. Café 60 är byggt på sköna snubbar. Dom frågade om jag pratade franska hemma och om mina föräldrar var svenska när vi konverserade i köket på franska(!). Lite smickrande. Hiho, men med tanke på deras krav i språk är de inte så konstigt.

Vi hörs. pöss

Libaneser slash Araber

Hej, dag 2 på café 60 avklarad. Skilde sig inte särskilt mycket från igår. Alla snackar som i Jalla Jalla när dom försöker uttrycka sig på svenska. Vilket inte går särskilt bra. Men det går ann eftersom jag och emma har det kul undertiden. Så det är ganska nice. Efter praoen idag trsakade vi mot staden,
Köpte då två grejer som sedan länge legat å väntat på att följa med hem.

Denna kornblå historia och detta linne
Som påminner lite om,

Fast en lite mer marin och somrigare variant!
Nu ska jag äta å sen typ dö i min säng. Puss


Success!

Det gick grymt att jogga. Jag var i helt rätt form, soft. Jag känner mig duktig faktiskt, och det gick grymt snabbt. när jag kom inflåsande var amanda i telefon så då fick jag en mys pratstund med henne :D

Nu ska jag sova! Godnatt, njut av er tisdag lika mycket som jag i ett trångt varmt kök på sveavägen 60!
PUZZ


Dethär e min bakrundsbild för tillfället, he rules


ATM


Nu drar jag ut å joggar en kortis. Fan vad skönt. Känner mig seg och olustig. Utan musik, min musik är fåglarnas kvitter. Nu ska jag andas
Där e min gud förresten

Champagne Supernova

hej smurfar. Idag va första dagen på andra praoveckan. Denna vecka tillbringas med emma på café 60. Det är kul, men lite läskigt. Förutom vår handledare kan ingen prata svenska. Bara väldigt lite. Men vi blir bjudna på både förmiddagsfika och lunch. Så vi klagar inte. Dessutom har de ju bara gått en dag!

Jag mår väl hel tokej, ganska trött men hyfsat glad. Det är mycket som rör sig i huvudet. Men det är fan inte långt till lovet. Och prao är inte så dumt. Vi har ju fan inge plugg. Naiz

Jag ska nog sticka ut å jogga en snabbis innan läggdags. Sen blir det ju jättetidig uppgång imorgon igen. Vi börjar åtta inne i stan (OMG)!!

Jag sitter annars å lyssnar på låten ovan, Oasis är för jävla softa. Lyssna på dom om du inte redan gör. apropå de har ju skolans band spelning ikväll. Undra om  de va bra.



Min webbcam  gör en så het att man typ smälter
jag just nuuuu fick ni ett smakprov på! jag snicksnackar med min mormor! :D
vi hörs. au revoir

Jag tror inte på gud, jag tror på Håkan

Antagligen facebooks bästa grupp.


Ma petit grand mère

Idag har jag som sagt varit med min lilla mormor. Hon är inte särksilt liten. Men det låter göll. Vi gjorde lite allt möjligt å hde det allmänt trevligt. Bla höra om hennes USA-resa till mina kusiner (som btw komemr hit efter sommaren(!!!)). Jag fick också tre tröjor från Abercrombie and Fitch! Najs najs, kanske inte de snyggaste de har men jag blev mycket glad.  En grön, en orange och en blå. Mycket somrigt :D Å sen så doftar dom ju så gott, å påsen är ju het. Haha nog snackat

Jag fick också ett par svarta converse men de var för små. haha inte förvånad.. men det skulle vi fixa på nåt sätt så jag orkar inte bry mig.
Till middag käka vi grillat å det var yum yum! Grillade lammspätt, helt stört gott. Å det är också somrigt som fan med grilla. Ah just awsome. Sen skypa jag med Pulan å det var fett! Och som toppen över iet är studsmattan upp. Price th Lord! :D Ska nog hoppa lite innan jag går å lägger mig ! Najs :D

Vi hörs senare! Pussar å tussar

Bang Bang

Jag mår bra. Kvällen har vart skoj. Jag kan berätta mer imorgon. Rubriken är från en grym låt av Trouble Andrew. Men först på förmiddagen imorgon ska jag till min underbara mormor. Mys, henne har jag inte träffat på länge. dessutom har hon köpt lite saker till mig i Usa...hihho.


Vi hörs! Puss och godnatt

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Äntligen har våren satt fart. det var på tiden, det är ju maj och knappt grönt. Skandal.
Och idag är de två veckor tills min födelsedag jippiyey. Hr hunnit vara å spela tennis, jag var därför uppe med tuppen. Ska kanske åka till stan får se, annars känner jag för att va hemma å storsa idag.

Ha en trevlig lördag!


Vintern rasat


I O.J:s vardagsrumsfönster i somras, mys på det.
Sista dagen på Hm var idag, och det känns inte så hemskt som jag trodde att lämna det. Alla var jättesnälla och jag kommer med glädje gå dit som kund nu efter min prao där.

Valborg ikväll ja, började med middag hemma. Jobbade enda till halvsju, skulle slutat fem. Sån är man när man går inte för något. Jag menar, lika bra att passa på. Efter middagen åkte jag och mötte lite brudar. Sedan åkte vi till brasan på ålstensängen här i Bromma. Där träffa v ännu fler. Sedan begav vi oss vidare, efter velande och splittringar hamnade jag hemma hos Bessan med Anna och Emilia. Härliga brudar det, vi hade jättemys å snack aom våra olika praoer å så fick vi höra om bessans snygga surflärare i ausatralien. Mumma.

Nu borde jag egentligen sova, men jag sitter å häckar på face. Det är skojigare, men jag säger du godnatt!

Au revoir et bisous


RSS 2.0