l'automne


Mumma


Mary

Ligger i sängen min. Inga särskilda planer på att stiga upp. Men varför skulle jag behöva ha  det? jp iförsig är jag hungrig och det luktar nybakat bröd från köket....hmm. man kanske borde gå dit ändå.............
Har typ ont i varenda led. Träningen igår gick väl som väntat - ganska dåligt med andra ord. Två månaders uppehåll märks kan jag tala om för er! Kände mig tapper som gick det ändå och nu är jag taggad på mer!
Låten ovan är en ny favorit, kings of leon's nya album <3
Självklart är ljudkvaliten mycket bättre i spotify. M3n låt gå!
Puss
//Hanna

Hoho

Tusan vad långt förra inlägget blev. Inte riktigt meningen. Men eftersom styckesindelningen inte fungerar så blir det jädrig kompAkt.
Att vakna upp och inse att du har mer än en vecka kvar innan behöver komma in i vardagslivet igen.
Jag flyger.
Kommer dock sakna min emma och amanda himla mycket, typ redan, HIihi. Amanda är i Nice, jag kan få nostalgikick bara jag tänker på detttt.
Klockan ett ska jag åka och träna på F&S. Äntligen liksom! Hoppas de går bra nu också.
Senare idag ska jag typ träffa alice tror ja! MYSAN.
Vraför har jag börjat länka alla på min blogg?? HAhah.
PUSSEN

Du orkar ta dig igenom det här. Du räcker till, så var den du är

Än en gång bekräftat; Blod är tjockare än vatten.
Och!! Just have to say it: Kents låtar är fan i mig skrivna som dikter. Som gjorda att citera. Texterna är verkligen en gudagåva. Jävlar vad jag kan snacka länge om dom alltså...sorry dudes. Om någon med liknande åsikter eller tvärtom vill diskuterar jag hemskt gärna!
Och hörrni, det fantastiskt älskade lovet är här. Nästan overkligt. Men förjävla skönt. Och ärlig talat har jag typ längtat efter att få vara hemma och göra en massa saker som jag inte brukar hinna. T.ex. några saker som att strosa planlöst omkring i staden med musik eller en fin väns prat i öronen, rensa ur mina hurtchar, garderober och hyllor på gamla plastpåsar och paketpapper (tjejen som inte slänger någonting), ritaritarita, sitta på caféer och mysa med vänner och min underbara kusin becka <3 åh vad bra det här kommer bli känner jag!!
Ikväll har jag vart på en liten tillställning hos hedvig. Och i eftermiddags eller princip hela dagen har jag gosat med min favotrit Hanna. det var typ en megabra start på lovet.
Nu är jag så trött att jag kan ramla av stolen.
bild från våras, likeit
Men vi hörs finisar!
PUSS
//Hanna

Choose shoes

Gjorde förra året ett litet projekt på engelskan om just Dr Martens, tyckte då att det var coolt men inget jag någonsin trodde att jag skulle falla pladask för. Men jo, somras såg jag modestaden Paris också ett praktexempel på hur olika de kan användas och hur fräscht det faktiskt är! Kanske nåt att spara till? Mest inne på svarta glansiga fast det är ju svårt att säga nej till de med paljetter. visserligen en särskild kollektion som nog är svår att hitta. Röda går också an.
Jävlar vad jag ska pladdra..........nu blir det nog inte bloggning på ett tag.
Bisous!

Adams Ray

Jag älskar dAniEl Adams Ray lite grann tror jag .trots att man gärna citerar och traversterar hans texter kan jag inte låta bli att le när jag lyssnar. fast varför skulle jag inte?
jaja. jag mår så himla bra av de här ett-veckorna måste jag säga iallafall.
Trots att jag engetligen har mycket att göra känner jag mig så himla ostressad?
Kanske är bra tror jag.,
Nu är det iallafall spikat att de blir italiien på nyår med våra famillakompisar...det blir nog kult. Jag är så himla sugen på att tömma skallen och känna hur man nästan flyger ner över backen..okej failat försök att låta poetisk där va.
//HANNA

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Nej, hundarna och båten är inte min.
Varför det är så jäkla kul att ladda upp semesterbilder kan jag inte riktigt svara på. troligen för att jag har det i mängder och att de gör mig så glad? men nu ska jag göra något mycket tråkigare nämligen en blek tyskaläxa som man vill sticka upp rumpan på en av hundarna på bilden t.ex....
Pratade nyligen med molly som är NY och hälsar på sin pojke, jag blir typ löjligt glad av sånt, allt är som på film när det gäller kärlek typ. Hon är trevlig hon!
Vi hörs mina lesare!
PUSS

Somliga går med trasiga skor

HEJTJINGTJONG idag fyller Johanna Ramberg år. trevligt trevligt.......nåt som inte är lika trevligt är att jag borde göra en massa saker nu för om en stund ska jag vara barnvakt och direkt efter det har jag tennis och det kommer bli jäävligt stressigt ska ni veta. Ikväll blir det gårdagens och dagen ph-avsnitt och plugggigigipluug.
Solen skiner och jag är på rätt bra humör.
PUSS

Rain

Hallonröda naglar, regn och löv. Barnvakt och kanske en promenad på det.
Restmiddag och väntande plugg. Med ett ord hängandes i luften, ångest.
Det är söndag idag.

Saknade te havs

saknarrreeeeeee väldigt mycket

Oui

Kvällen spenderas hemma. Så skönt.
Tröttheten har besegrat kroppen och jag ligger och läser tidningar och lyssnar på fransk musik med mina föräldrar, Ja vilket liv tänker ni. Och fan vad värt tänker jag.
Nu ska jag göra te
Hasta la vista. Puss

19:01

Lördagen har tillbringats i sängen och i en lägenhet på gärdet med Emma och Lisa. Mycket trevliga flickor. vi typ prata och åt, lyssna på musik och mös. Jettetrevligt.
Just nu är jag så trött så trött.
Ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Inget kanske. Blogga lite?
Skulle sitta rätt fint.
Men först blir det god familjemiddag med helstekt fläskfilé med timjan. Götttttttt
Vi hör då!
PUSS

Rå fisk

Hej gosingar.
just nu ligger jag i min säng under mitt varma täcke och njuter av att det är fredag natt.
ute är det vinter.
Kvällen har spenderats hos favoriten OA i hennes superfina våning. Han fyllde nämligen år för en vecka sedan.
Jag och Olivia har många fina planer, den närmsta och mest realistiska är en helg till Lund där vi ska gå på Håkan Hellström. Inget är spikat än dock. Sen så ska vi tågluffa och backpacka. kulkulkul, men det får vänta några år.
Ros-tröjan är nu köpt och jag älskar den. Den kan dock va lite kli-ig emellanåt. Fast det står jag helt klart ut med.
Snart är batteriet på datorn slut och det är dags för mig att stänga butiken för idag.........eh vart ifrån fick jag det uttrycket?
Bilder härifrån, sjukt bra sida. ger mycket insperation och fotolust! tipsad av fotonissen
Morgondagen är totally oplanerad. mycket skönt..........
Vi hörs hörrni!
PUSS
//Hanna

.


Too little, too mutch

SÅÅ mycket. bloggar mer imorgon.På fredag ska jag köpa min efterlängtade finafina tröja. JIIho!
Just nu är typ Te är min drog och musiken min drivkraft. Hej vinter, kom och ta mig.
klassen är skön och snart är det höstlov(!)
Puss

Be my baby

Just nu ligger blodsockret på 0.
har spelat tennis och vart i skolan. vanlig måndag..fast lite roligare. har skrattat mycket. så skönt att skratta!
det doftar från köket och när som helst kommer nog min kära moder ropa.
Sen ska jag unna mig en timmes Ph<3 och franskaolugg. inte unna mig franskaplugg men ja..........det måste jag göra.
Förresten så lämnade jag tillbaka den där knytblusen jag tidigare pratade om. Det käneds ganska bra. Den var ju jättesöt men det finns nog någon som bär den ännu bättre.
Hur har er måndag varit?
Vi hörs!
//HANNA

Lajv

Underbar video, lyssna, titta och faschineras...
HAHAHAHAHAH, det här är LOL

Höstsöndag

Hej på er myssmurfar, har haft en underbar helg med mycket kompisar, promenader, te, tv/film-tittande, godis och foto-pratande med roliga Johanna och annat. Mycket lugn helg med andra ord. Absolut inte mig emot eftersom jag var totaldöd efter veckan som gick..
Just nu sitter jag med spotify och facebookchatt för fulla muggar och njuter av att inte ha någon söndagsångest alls.
Jag har finaste vännerna och familjen i världen också! Och på höstlovet kommer älsklingskusinen från Skåne på besök också. Åhåhåh, vad allt känns bra just nu!!
Kommer nog inte ha så jättemycket den här veckan så det blir nog flera inlägg kan jag lova, till skillnad från det vanliga!
Den här svennebananen har jag mys med idag
Hoppas ni får en bra vecka!
Puss på er finisar.
//Hanna

Krokodiltår

Hej bebisar, just nu sitter jag med en godispåse, ljust röd näsa och småstela fingrar efter en kall promenad med charles och candie.. det var för kallt. inte ens skönt, åtminstone inte på slutet iallafall.
Jag funderar på att åka in till stan, för det måste jag.. men jag orkar inte riktigt. är ju ensam hemmaaa. och jag vill utforska min nya dator som är så fin.
Jag borde äta lunch och röja upp i mitt ru m som håller på att växa igen av väskordatorerböckerpappersmutsigaochrenaklädertennisracketskor m.m

Fast skönt ändå, kolla upp en tolva, sätta lurarna för ögonen, ta på sig skönaste duffeln och sätta sig på en vagn in till våran vackra stad,, så blir det nog.
Vi hörs!!
Puss/ HANNA

La reine

Dö-trött
uppdaterar mer imorgon. nu blir det en efterlängtad långsovning.
puss. glöm inte, tro på er själva oavsett omständigheter.
det funkar

Typ

Äckligt mycket att göra + ny dator är dålig kombo.
hinner inte blogga, måste göra tyska trots klockslag (hjeeelp). matteprov fredag.........wiho hej G
imorgon ska jag dock eventuellt på håkan hellström-signering. kultkultkult om de blir av!!!(kommer antagligen va 234566 skrikande tonårstjejer där med)
MEN för att jag e så dålig så får ni den här sköna låten som kompensation.


just nu vill jag bara ha helg. eller höstlov vore finfint. men helg räcker i nuet.
Puss

Snabba cash

Ja så var den här helgen slut. Tankarna har verkligen vandrat mellan det djupaste till det ytligaste och sen tillbaka till drömmar och förväntansfull längtan. Helt okej nöjd med helgen. Vart skön, inte så produktiv men det behöver man nog inte vara tycker jag.
Babysittertiden gick snabbt eftersom vi först lekte och agnes var jättesöt och lugn(are) idag. Sen somnade hon och jag kunde läsa svenskans kulturdel i lugn och ro. Och det fick man pynt för. Jo man tackar!!
Sen blev det en lång skön, kall promenad i hösten med charlotte och hennes vovsing<3
Henne var jag förörigt med igårkväll också och hade oerhört trevligt!


..då man fortfarande kunde sitta ute och plugga och njuta av värmen, konstigt att det bara var för några veckor sen. Mys vare iallafall. Charles är mycket fokuserad........ingen ovanlig syn. hehehhe. Puss påre!!!
Nu ska jag sova för att kunna fokusera på ännu en späckad vecka.
Vi hörs!!
PUSS
//Hanna

10-10-10

HEJ!!!
Jag har typ hunnit fyra saker, frukost, bada, läsa och robot unicorn attack. Och kolckan är halv tre. paaanik at the disco alltså. Jag som måste plugga matte :((
Idag är det nog som de flesta insett tiotiotio. och det ballaste är att min kusin fyller år idag! inte tio dock. det hade var megacoolt...grattisgrattis iallfall! inte för att jag tror hon läser det här men iallafall!
Snart ska jag va barnvakt åt lilla agnes. hon är galen. hoppas  hon är lugn idag. sist va hon ett helvete.
nämen visst älskar jag barn. utan tvekan.
Nu ska jag äta chévremacka och ta en nypa luft.
Vi hörs, tjingtjonglångkalsong.
PUSS

Som en palett med varma färger







nu fönkar inte länkskiten men besök jojans blogg: danceitblue.blogg.se. värt!!
bilderna är från eftermiddagen på drottningholm, sjukt fint! Fler ska ni få se...
Vi hörs
//Hanna


Skinny Love

Bon Ivers låtar är så himla sköna. Att ha när man pluggar, när man myser eller när man bara känner för att ge öronen något mjukt. Den ovan är nog min favorit. Inte helt ovanligt kanske.

Idag är det lördag och om en stund, när jag ätit lunch ska jag ut på lite fotosession i det fina höstvädret!!
Resultat får ni se sen!
Puss

What to do

Hörrni, jag har en karamell jag suger på. Det handlar om:
Jag har köpt en knytblus på zara som är mycket söt för 300 kr. Ingen makalös summa men ändå en skildnad om jag lämnar tillbaka den. Nackdelen här: tvekar på användningstillfällen+hur jag passar i den.
samtidigt har jag velat ha en sådan ett tag...

Samtidigt har jag funnit en ren dröm(av annorlunda karaktär) på American Apparel för ca 870 kr.
Enligt mina uträkningar kan jag köpa den på AA denna månad om jag lämnar tilbaka knytblusen.
Style RSATD300
(beskriver ganska dåligt hur den ser ut)
En tröja, täckt med roser. Extremt skön. Funkar till vardag och fintillfällen. Men ganska dyr.
What to do?
HJÄLP MIG TACK

We walked along the Seine

..no we didn't. Men iallfall. Hallå hallå.
idag hade vi vår sista vandringsdag som i sedvanlig ordning går av stapeln såhär års. det var faktiskt kul, brukar annars tycka att det bara är jobbigt och eländigt fast inte i år. vi gick 1,3 mil längs sörmlandsleden som ligger långt åt helvete för den som blir intresserad av att läsa en faktatext om min vandringsdag.. Nu är jag iallafall lite halvdöd och nyduschad. en skön värk i fötterna och en käsla i kroppen som insett att det är fredag vilket är underbart. Så nu ska jag fylla på magen, lägga upp benen framför mtv eller sexan å bara tänka: Fyfan vad jag är bra ibland!

(bilden hör inte hit, men den i fieen)
Vi hörs!
//Hanna


emmawedeman.devote.se

Nu springer jag hem till den här filluren ör att ha lite mysig pluggstuga! Woop

(ni måste tro att jag inte har några andra vänner) hahah

Mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn. Vi är idioter

Just nu vill jag bara så börja gymnasiet.
Kvällen blev bra. Eller med tanke på hur förstörd den egentligen blev.
Cailatte och promenad med andrea. Prata skit. Är kul, men frustrerande.
Nu ska jag lägga mig i sängen och låta musiken ta sig ut i varje led.
Imorgon ska jag vara med Emma. Hon e som min pojkvän. Fast jag e nog inte som hennes. Dough.
Pussen. ge mig respons. det behöver jag!
/H

I fell in love at the Seaside





Bilder:JAG Plats:Seaside/Grekland Bilderna därifrån tar aldrig slut. Vilket är underbart.


Pfff

Hej just nu vet jag inte vad ska göra. Mina kompisar har liksom krånglat till min kväll. Men jag får väl inse faktum och göra det bästa utav situationen. Ska eventuellt träffa Andrew. Hon e näiz !

Eftermiddagen var trevlans inne i stan, fick en snabb överblick av sortimentet och jag kan säga er att både weekdays och zaras kläder lockar mucho! Har typ en hel lista i huvudet på vad jag vill ha.
Ekonomin skrivs dock inte på lika långa listor. utan räcker med ett ord. LÅG.

Nej nu ska jag höja volymen på Animal, njuta av att det är helg och le åt mitt egna liv.
Vi hörs finisar!
/HANNYPANNY


Andra oktober

Dagen:
Robot unicorn attack(kanske historiens roligaste spel)
Städat rummet tagit tag i massa pappershögar, BRA HANNA!
Ätit långsam frukost med parmaskinkamackor och avokado med örtsalt
(Hej vilken kronologsik ordning det blir)
Nu till stan en snabbis med fröken Jeppsson och fröken Berg. KULT
Ikväll ska jag äta kött
Och jag har alldeles för mycket att göra.Nu ringer det fan
Vi hör hejdå!
PUSS

Bottle


Foto: jag

Det bultar i mitt ena öra.


Du är himla bra. Man glömmer liksom bort att säga sånt ibland. Men det är du verkligen. Och jag kan nästan bli galen när jag tänker på vilken enastående tur jag har som just lärt känna dig av alla människor på jorden. Jävlar vilken röta. Eller är det ödet? Eller slumpen? Oavsett vad det är som fört oss samman vet jag att vi hör ihop. För där kan man inte tveka. Min Emma det är du det.
PUSSEN fröken fräken!


(gay inlägg) fast jävligt sant!

Som en tröst i denna kalla höst

Fredag. Fredag. snacka om ett ord med goda vibbar. Efter velande och väntande blev det till sist en mysig och rolig kväll hemma hos challan brallan. Hon är himla bra. Vi åt allt möjligt, såg på dålig teve och favoriten CENTRALSKOLAN. helt sjukt kul, för sig som inte sett. jag verkligen rekomenderar det.
Sen ägnade vi oss ett tag åt den sysslan man skulle kunna underhålla sig med i flera dagar: Roliga youtubeklipp.

Galet mycket att göra annars. Lite ångest över det. Så kommer tyvärr bli en plugghelg. Mindre kul.
Städa rummet, ta tag i barnvaktsjobb, träna fingret, lägga undan sommarkläderna(depp), eventuellt träffa några och fixa med bilder. Öhhh, hanna tidsoptemist nr 1 lär hinna kanske två av dessa saker.


här är första avsnittet, ju mer man tittar ju skönare blir det.
Godnatt på er tossar!
//Hanna

RSS 2.0