Fall

Mitt finger är bättre för den som undrade. men inte bra. helt krokigt och svullet på sina ställen. det är charmigt. jag kommer frå ett maffigt ärr. det är manligt

den här trevliga saken köpte jag härom dagen, jag använder den som halsduk. men det här var ju en idé det med. jag gillar särskilt den stora säkerhetsnålen! nagellacket jag snacka om förut har samma är samma blå färg som ränderna här. matcharN.
Imorgon är det fredag också. Det gillas verkligen!
Nu ska jag läsa och dricka te.
ni får jättegärna kommentera om ni vill att jag ska skriva mer/ mindre om något här på bloggen eller andra önskemål. vore så kul!
Au revoir !
/hanna


En fransman


skulle inte banga på att gå på den där strandpromenaden nu, va påväg ner till resturangen vid stranden veta att man har en hel vecka framför sig med en av sina absoluta bästa vänner i underbara Nice. Gud. Jag saknar verkligen sommaren redan. Men det finns annat som jag ser fram emot!
T.e.x. kommer fransmännen hit i december som ska bo hos oss som ska till frankrike i vår. då ska vi bo hos dom. jag har en pojke som heter Tugdual. Han är ganska så söt. det gör mig glad att tänka att han fransk pojke ska sova  i mitt hus. Haha.

 Annars just nu:
Nymålade blå naglar med nytt nagellack. Det är najs!
Mår halvdåligt, ont i huvudet. Inte lika najs.
Lyssnar på Andresa Grega - Rädslan
Vill ha massa pengar och en pojkvän
Längtar till december.
Och tycker att de soliga dagarna såhär års är otroligt fina!

Vi hör hörrni!
Pussar
//Hanna

Figaros Bröllop

Heeeeej bloggen. Jag mår ganska bra. jag mår psykiskt bra men sådär fysiskt. Tog idag bort mina sexton stygn på mitt långfinger. det gjorde typ såhäääär ont. jag överdriver inte när jag säger att det var någor utav de värsta jag gjort inom smärtkategorin. jag hade ingen bedövning och det hela gick på någon timma. och sen så missade jag ju favoritlektionen So. ajjdå.
Noprovet gick ovanligt bra, var väl all smärta som fick mig att tända till och koncentrera mig på nåt annat. goood.
Sen ikväll har jag vart på Operan och sett Figaros Bröllop som var jäkligt bra, med duktiga solister och en helt grym orkester. melike musica. man blir så jävla glad och så faschineras jag lika mycket varje gång..haha.

Imorgon åker jag å pears ut till våra kompisars land ett tag. mys vi ska typ plocka svamp åtminstone leta å käka middag å sånt. rätt skönt..
Å de bästa av hela helgen är studiedag på måndag. Det får en att kunna slappna av så mycket mer än ångestsöndagen som tränger sig på efter mörkrets inbrott på lördag natt.....
HEJ Å HÅ vad jag babblar.
här e två bilder från föreställningen, inte mina men de går nog bra ändå


Hanna gillar starkt. okej slut på kult-tramset.
Vi höres!
//Hanna

When all comes to you


Hej jag är så himla trött nuförtin. Och handikappad, böhu. Fast det hade kunnat vara värre så jag ska va tacksam.. Kult bild. Fantasin flödar verkligen. Men jag är väldigt sugen på att udvidga mitt klädbestånd för det har jag inte gjort sen någon gång i juli faktiskt.
Och imorgon är de orienteringsdag. tjiho. och jag ska göra nåt extra kul. jo, gå med en åtta på asfalterad väg som inte vågar orientera, kommer bli fem av fem toasters.
Och sen för att klaga lite till är det mycket som snurrar i min skalle. Typ skola, liv och politik..........igår när man vaknade hoppades man att sverigedemokraterna var en dröm så insåg man att de var sant. Då ville man ju typ flytta och krypa ner i sängen igen.
Puss hörrni
Hanna

Fuck you all typ


ja, det gör rätt ont att slita upp fingret på ett stängsel. Jag berättar mer sen. Jag lovar.
och hata mig inte för att min kariär som bloggerska är minst sagt värdelös.

Men jag har samma trasor på och röker samma marlboro, jag minns, varenda scen ifrån vår film

Söndag är alltid en söndag.
Kräftstjärtstoast, städning, pluggning och danspass.
Oskar Linnros och funderingar.
Jag gillar det på sitt sätt. Och om mndre än en vecka åker världens bästa nia till åland tillsammans!


Bilderna hör verkligen inte hit. men jag gillarom
Vi hörs!
//Hanna

Hösttrevligt



                         
           Allt från Monki. Jag gillar starkt. Särskilt den ockragula halsduken.

Barbara Ann


LYSSNA,
En av dom bästa bra-humör-sjunga-med-låtarna jag vet.
http://open.spotify.com/track/1CxfmxoU6F89Siyk3heUAp

Hela livet blev en helg

Jag mår jävligt bra! Så himla härligt. Min mamma är så bra också. För den som trodde nåt annat liksom, jag beundrar särskilt hennes förmåga för mat och bakning. Och festfix. Riktig förebild.
Lördag, solig lördag. Utvilad och fri.
Här får ni lite schysta grekbilder. Bara för dom gör mig så glad liksom och får mig att nästan känna världens bästa känsla.





Ha en bra lördag! Ta en titt under helgen jag har en känsla av att jag kommer blogga rätt mycket!
Pussar //HANNA


Sveavägen 60





Saknar

Det är så jag säger det

Vi har en rolig men svår uppgift i bilden. Den går ut på att ta med en text på valfritt språk, ex. låt, dikt, vers eller citat. Inte jättelångt..ett par rader typ. Och det finns ju verkligen tusentals fina stycken ur låtar. Helt sjukt svårt... Det väger åt håkan, kent  och lasse. Eventuellt lykke och u2. Haha..vi får se vad de blir har några bra bilder i huvudet redan.
Puss på er. Förlåt för så himla dålig bloggning.


//Hanna

RSS 2.0