Himlen ler i vårens ljusa kvällar, solen kysser liv i skog och sjö.

Idag har jag varit och tränat och hunnit plugga och det är inte illa på en lördag. Känns fett bra ärligt talat. Jag och charlotte trotsar lite valborg men jag får se vad vi hittar på, känner mig rätt seg för tillfället, kan visserligen bero på att jag har noll blodsocker. Nu kurrar min mage som tusan så jag säger adjö sålänge och önskar er en trevig valborgsmässoafton!!
min lilla valp
//HANNA

Playboy

Denna lilla ask hittade jag i Frankrike och blev rätt så kär i direkt. Den bor numera fint i min väska och den lilla lådan kan man ju spara när pastillerna tagit slut och gömma små hemliga saker i. Hihi.
/H

Jag minns bara allt det bra allt som var du och jag men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks

Bra saker just nu:
-Läsa i allmänhet: Tidningar, böcker, magazin och bloggar
-Att man inte är totalt vinterblek längre
-Att man kan slippa jacka och jeans till skolan, iallafall om man är lite okänslig mot kyla
-Mina barnvaktsbarn
-Veronica Maggios nya platta
-När mamma kommer hem med hud och duschkräm i en stor necessär som hon fått på möte men inte vill ha själv
-Att känna endorfiner
-Sitta på emmas balkong precis under karlavagnen äta kladdkaka och dricka cola med henne och hennes erik
-Att jag faktiskt hittat och köpt min balklänning
-Att det är grönt ute och om några veckor kommer det vara hur lummigt som helst
-Picknicka
-Människor man inte känner som ler mot en ändå
-När emma kommer med nybakta vaniljbullar och faktiskt får mig att fatta lite elektrokemi
//Hanna

You'll be the rhythm and I'll be the beat

Jag har inget liv längre. Iallfall inte i några veckor framöver. Det känns rätt okej ändå när man kan sitta ute i trädgården och plugga, synd bara att jag somnar - påriktigt somnar när jag försöker läsa i kemiboken. Men annars har jag än sålänge rätt bra fokus. Shit det är nu det gäller liksom. En grej som fick mig att inse var i tiden vi är var när jag satt där ute i trädgården med böckerna i travar på varsin sida om mig på det vita bordet och en bris som drog förbi fick sidorna i min kallender som låg öppen att bläddra av sig själv, stannade på sidan där jag ritat en massa blommor, skrivit och gjort tusen hjärtan visade sig vara några sidor bort, bara en fem stycken eller så. Kanske inte förrens då insåg jag hur himlahimla kort av nian det faktiskt är kvar.
randomz från mobilen som var min i tio dagar, känns visserligen tryggt att ha min riktiga tillbaka trots den begränsade ehm.. finesser. Den där boken är förövrigt grym, ska berätta mer om den när jag läst mer.
Ikväll ska jag masta på lite båtar och nu ska jag göra ett nytt försök med kemin.
Pusspusspuss.
/Hanna

☼<3☼<3☼

HEY YO. real update coming soon.
Imorgon har jag franska sedan drar vi på pantominteater och så var min skoldag slut. Funkar helt ok som en första dag efter lovet. Slutet på lovet har spenderats en hel del i solen och med släktingar som idag for hem. När den här sommarvärmen försvinner kommer jag dö. Och om tre veckor är det min födelsedag. pretty awsome.
VI HÖRS IMORGON
PUZZÄN
//HANNA
P.S imorgon lämnar jag ifrån mig min lånetelefon som typ känns som min egna vid det här laget. Lite knäppt.
D.S

I get around

Kom i eftermiddags hem efter att ha haft en av de roligaste veckorna i mitt liv tror jag. Något jag alltid vill minnas iallafall. Sen jag kom hem har jag chillat i solen, ätit påskmiddag med fina släktingar som är här från både usa och skåne, letat och ätit ägg och allmänt skrattat av trötthet.
Jag har så mycket om berätta från veckan men jag säger bara två ord:
BONNE NUIT
<3<3<3<3<3
HANNYPIE

30 timmar

Imorgon åker jag och 26 andra "fransktalande" nior till en stad utanför Lyon i Frankrike för att stanna en vecka. Just nu vill jag kräkas men det kommer förhoppningsvis bli kanon. Jag kommer inte kunna göra mig förstådd och det ska bli spännande att se hur min korre beteer sig mot mig denna gång. Önska mig lycka till och ha en helt grym påsk här i sverige eller vart du väljer att spendera den!!!
PUSSPUSSPUSS!
/HANNA

Kortlångtkortlångtkortlångtkort

Okej långt kommer jag nog aldrig ha tålamod till att få men vågar jag klippa av den lilla längd jag har imorgon? Rätt sugen på förändring förutom tanken av varningstriangel runt huvudet(formen). Vad säger ni trogna läsare, är jag ute och cyklar?

Tolv fyra elva

Sista tennisen idag till oktober och jag är nästan i tårar. Aldrig mer gröna tält. Gröna golv. Stormen mellan dörr 1 och 2. Möggelstanken från klubbhuset som kom i små pustar när man tar av sig kläderna hemma senare. Blåsmaskinen, effekten av hav när lamporna vajar då det blåser utanför. Lasse, bästa lasse. Åh buhä. Hur ska vi överleva? Nä shit alltså. Det får gå helt enkelt.
Imorgon har vi nationella prov i engelska - skrivdel. och därmed min starkaste tror jag. Hoppas jag. Shitfuck om det här skiter sig. Nä optimisten här tror på sig själv. Nu ska hon duscha, krypa ner i sängen och läsa någon sida i Walk two moons.
Om två dar åker vi till frankrike, holy shit.
Hoppas min blogg inte blir dålig nu när jag uppdaterar med korta mellanrum...Eh
Puss ni är fina.
Hannaaa

○↨♀☼


Lördags.

Vajert

äntligen satte jag plan i verket och bytte ut det röda sl-fodralet till det här rara.
Bra tröja. Fyrtio pix va! Känns påskig och fin. HIHO
Hanniiibanani

Weekend Wars

Den här värmen får mig att känna mig så lätt om hjärtat. Lika lätt som man blir av mgmt:es låtar. Åh sommarkänsla på det.
I fredags var jag med om eller såg rättare något helt fruktansvärt som jag inte tänker gå in på i detalj, i stora drag vittnade jag till en människa bli påkörd där bilen försvinner iväg medan människan ligger kvar med en änglavakt att tacka i gatan. Usch jag blir helt darrig jag skriver om det. Aja enda slutsats som går att dra är att det finns helt störda människor och att poliser och brandmänn är hur snälla som helst.
------
I lördags hängde jag med johanna och vi traskade igenom i princip hela söder med lite stopp på stadsmissionen, en tebutik, södra latin, globala, ett fint utsiktsställe, glassfik mfl mysplatser. Började på götgatan och slutade i zinkensdamm. Och vädret var varmt så jacka slapp man.
Kvällen spenderades ärligt talat vid matbordet från halv åtta till klockan tolv ätandes allt från musslor till dessertost med charles. Lyssnandes på Otis Redding och Simon and Garfunel i bakrunden. Lite gay å mys sådär med datemiddag. Finfinfin lördag.
Söndagen innehöll gym med hanni, förträff med en grej i sommar, promenad m.m Rätt ångestfri ändå, det gillas verkligen.
<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<33<3<3<
Hanna

Jag har vandrat genom staden utan min jacka

Jag har haft en grymt trevlig lördag än så länge som jag naturligtvis ska låta er ta del av! Nu måste jag slänga på mig förklädet för ikväll blir det halv åtta hos mig. hahahah lol.
Ha en fin lördagskväll ni med!
Puzz på er alla
//hannaa

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår för mina steg ner till stranden och för en stund blir jag fem år gammal

Vakna 07:23-->skolan 08:00, kort dag idag igen--> få skuts och åka årets första moppetur med armarna runt amanda ner till alvik, fnittra åt hennes körning<33-->åka till stan, lämna in trasig mobil, få en lånemobil som är minst dubbelt så bra och trippelt så dyr som min riktiga, med skyddsplast å allt-->hem snabbis--> blåsa bort påväg till bromma montessori, hämta gullig tjej, gå till yogan, vänta i solen/stormen och utforska denna alldeles för moderna telefon, hem till dom lägga pussel-->hem till emma, äta kladdkaka panika nationella engelska-->hem, hjälpa till med maten, äta tomatsoppa och semlor med glad familj--titta omdömen--> nu: sitta här och sjunga med i Vågorna och(bästa sommarlåten, får mig att typ vilja skrika av typ sommarlycka!! haha. damp jag vet)är nervös och glad.
Mycket bra dag! Glad och lätt har jag varit. Tack för det nån där uppe <33
Efter att vi haft detta mindre trevliga provet imorgon är det helg, det inleds med utvecklingssamtal och sen träffa lizette(!!!) och olivia hill KUULTAAGGMYYS. nej shit asså puh. Håll tummarna fan.
detaljerat inlägg, kompenserar väl mitt annars mycket allmänna sätt att beskriva tillvaron.
gullig lapp man fick med. jättekulbilder vet.
nu ska jag typ tagga sängen eller nåt. Jävlar vad jag är rädd.
PUzzpuzzPuZZ!
//HANNA

Knallrosa naglar och en cykel mot fuktig asfalt

Att trampa fram cykeln idag var det bästa jag gjort på länge. Åh vad jag älskar att cykla. Och de första trampen är lika underbara varje år. Det går snabbt, det känns bra i magen i nerförsbackar och det är extra träning. plusplusplus med cykel.
Vet inte varför jag är så duktig på att uppdatera egentligen, för tid har jag ju inte. Nejnej. As usually not.
Men det är vår nu, det är ett som är säkert.
fatta fett å sitta där. lånad från whi
pussen.
H

Is just a memory and those dreams weren't as daft as they seem not as daft as they seem

Det var 24 grader i frankrike i lördags. Fan va fett likzåm.
Jjajajajjajajajajajajajaja. här är listan jag lyssnar på mest hela tiden. ganska nirr
Nåt annat grymt är ju att vi slutar tidigt varje dag den här veckan. Bra iniativ att lägga utvecklingssamtalet så tycker jag.
tror jag ska gå och göra mig nåt sånt här, för det är smaskens.
Puzz /hannaaa

Beijing del 2

DAG 2 fortsättning

påväg in

just chillin'. kineser har ett helt annat sätt att vila benen än vi västerlänningar.


efter att vi skådat os-stadion och det imponerande journalisthotellet åkte vi till en av Pekings kanske kändaste platser; Förbjudna staden.
kinesiska barn är generellt bortskämda och får all uppmärksamhet av sina föräldrar då de i 99 av 100 fall är ensambarn pga enbarnspolitiken. detta syntes väldigt tydligt.
så himla stort och pampigt
väl ute ur förbjudna staden möttes jag av den kanske maffigaste känslan någonsin framför mig såg jag
när jag vände på mig såg jag
och det var ungefär lika coolt som det ser ut. Som att gå runt i so-boken typ.
ingång/utgång till förbjudna staden
nationalmuséet
vakt
solnedgång utanför hotellfönstret efter lite powernap
efter middagen gick vi på pekingopera på hotellet, här satt de och sminkade sig utanför
vi blev serverade te på ett mycket intressant sätt
Operan var speciell, men rätt rolig. Ibland somande man lite.
Dag 2 slut och nu kommer det inte ta lika lång tid till dag tre som det gjorde innan det här inlägget kom.

Skisser för sommaren

lite btw sådär, jag har en helt grym sommar framför mig. Så himla naajjz assoe. Åh pepp

Half of the time we're gone but we don't know where and we don't know where

Sorry för bad update. tror visserligen inte att jag haft så mycket att säga. Veckorna handlar mest om ångest, panik, känsla hit och känsla dit, funderande, skratt, besvikelse över väder, bus med världens bästa klass mot läraren på första april, en massa facebook och djupt prat. Men nja, jag är vad man kallar tonåring inte konstigare än så. Och visst har jag tur, jo det har jag. Här är lite trevligheter från mitt liv i det senaste
hittar äntligen favvotidningen i affärn, extranummer 100 sidor. perfa
datahäng i sängen med nya nattlinnet
lyckas ta mig an ett tränigspass och kommer hem och fortsätter sunda kvällen med apelsin
kommer hem efter halvtaskig dag i skolan och ser den här fina teckningen på hallbordet och genast kändes allt lite bättre
hitta bortglömda bilder från sommaren
lyssna på skivor som känns.
Nu ska jag krypa ner i sängen med sofie fahrmans underhållande skrift och sedan falla i djup sömn.
Morgondagen ska ägnas åt historia och släktmiddag hos mina farföräldrar <3
Hoppas ni får en fin söndag!!!
PUZZ
//HANNA

RSS 2.0