Trettifyran

Nu är jag plötsligt helt lycklig. förstår mig inte på tonåren. helt jävla oklar.
aja man får väl njuta antar jag, men vet ju aldrig hur länge det varar!
Per Myrberg – Trettifyran så skön. hahaha, albumet är klockers.
Nu måste jag börja lägga mig. Kommer nog ändå inte somna förrens efter tolvbläcket.
Hanni

Waiting on the world to change

den här dagen har varit helt uppochner och fel på alla tänkbara sätt. Mycket värre än gårdagen. och så gjorde jag ett stört misstag som hade räddat gårdagen och den här zombie-zega dan. Det fick jag först reda på vid ett idag. Kul världen. Tack. Ibland suger livet så jävla hårt.
Fast nu ska jag äta lammkotletter och det är bland det bästa som finns. Kvällens planer är inte helt klara men nåt kul ska jag fan unna mig. Vi hörs!
//HANNA

Ink

har en crusch på tatueringar. helt knäppt vad jag plötsligt diggar det. likaså piercing. men det blir ett senare inlägg.

-


En dag

Den här dagen var azknaz.
Började med att jag vaknade fyrtio minuter innan jag började, kastar ihop alla saker jag behöver och har typ nån vag bild i huvudet av vad jag hade tänkt för kläder. inga speciella men på de viset vare. går i skolan, nyvaken tills kl tio typ, labbar och fattar för första gången på ett decenium vad vi håller på med och hur det hänger ihop med jonlösningar och vadfan allt heter........har engelska(okej varför drar tjejen varenda lektion hon haft) helt ok-kul. hade tydligen gått bra på ån gammal uppsatts så jag var väl fortfarande rätt nöjd...
..lunch. och nu till det värsta någonsin, Matten. Där fick jag höra bland det elakaste jag hört från en vuxen mun som var riktat åt mig och min vän Anna, mest mig. Fyfanihelvete. Hade jag haft förmåga att gråta hade jag gjort det. utan tvekan. men anna fick gråta för båda två istället. Vi var spiksäkra på att det här skulle förstöra vår fredag. Men efter att vår sanslöst bra so-lärare predikat om att det var fel och att människan faktiskt inte var utbildad lärare. en lärare som talar illa om en annan inför elevers öron?! HÖR NI? hur som fick det anna att sluta gråta och mig att räta på mungiporna igen.
Sedan blev det en kopp blåbärste på det på Park för att prata av oss och vipps så kändes det faktiskt rätt bra ändå.
Men shit vad jag aldrig velat snacka med min Jenny så mycket som då. Herrejösses.
Te:et var awsome.
Och sen mötte jag hanna och amanda för en liten snackis påväg hem och så satte jag mig här för att skriva av mig med en ask Belgian Seashelles bredvid mig. Ikväll ska jag se en snyftfilm med amanda. Gud så skönt. Och förlåt för det här inlägget som nog inte var jättekul. Men åh tack. Skönt.
Nu ska jag smsa min fina emilia som jag har lite dåligt samvete över att jag inte skrivit till än. Hon är nyopererad på karolinska och får nästan lust att ta tillbaka allt snack om hur synd det var om mig när jag tänker på henne.
Så nu.
Puss på er. Ha en riktigt bra fredag!!!
//HANNA

Tillvaro

jag vill heta joyce carol oates eller katarina von bredow och kunna beskriva exakt vad jag känner, tänker. för just nu är det bara för mycket. weheartit får hjälpa mig att uttrycka det jag inte finner några ord till.
jag är bara lite mentalt död. besviken, undrande och förvirrad. jag tror inte man kan lita på någon i alla lägen förutom sig själv. det är så knäppt.

Ni är sämst i världen på att kommentera, now you know

Blackeberg fick nästan 5/5 toasters. Verkar riktigt bra juu. Ohh gillart.
Sitter nu med en stor kopp roiboos i min morgonrock och är lite stressad. Men det är chill ändå. I guess. för jag blir aldrig stressad påriktigt. finns inte på kartan. bara fakestressad typ. Lolz
Lyssna på den här vettja.
Hanna

Om borttappade pennskrin och gött mos

IDAG BLEV MIN KÄRESTA STULEN. okej det var ett pennskrinn. men ändå, jag blev fett ledsen i ögat ändå! men det blev helt okej efter en havreboll i korren och en massa pussar å kramar från mina vennerrr.
en nackdel med att sluta såhär tidigt är att man inte kan finna några anledningar till att inte plugga.
och ikväll blir det öppet hus på blackan, hoppas det inte försvårar hela tillvaron. för det orkar jag inte.
och jag orkar inte sakna dig. för du är så fin att jag vill ha dig nununununnu.
okej. oklart. töntigt. sant.
allt och inget senaste dagarna.
puzz1
hanna

Guldbaggen

Ligger och kollar på guldbaggen istället för att plugga. Det är myz. vet dock inte vad jag tycker om petra mede men det är ju fina grabbar iallafall. och svensk film är fanimig bra. sådetså!
Och imorgon slutar jag tio över elva. GÖTTTT
PUSS BEIBIZ. oj vad jag är töntig. Blir så av att se på petra mede......hahahhaha. Vad har hon gjort? NEJ NU BÖRJAR DET SPÄNNANDE.
HANNY

Bra måndag

Idag när jag vaknade trodde jag att det skulle bli en sån där seg och meningslös måndag. Men icke sa nicke. Jag har vart riktigt pigg och glad! Och det gläder mig ska ni veta. Åhåhåh. Jag kan tillochmed ta tag i sakr och ting. Tror jag ska passa på att plugga lite också. Risken att jag är trött imorgon är överhängande.
JIIIIYYYY
Okej. Vi hörs bilder kommer för ni ska få se mina fina fynd från igår.
http://www.youtube.com/watch?v=pVlr4g5-r18
Så gal1 braaa.
Adjöken
HANNA

It's gettin' late but I don't mind

kvällen var kanoners. åh vad jag gillar min familj och mina föräldrars alla goda vänner. MMMMMM
Godnatt!

The day with the dotts

Idag har jag gjort sånt där nödvändigt som att städa sitt rum så ordentligt att det inte behövs på 100 år typ och varit med emma och kekat tortellini och tagit lite för fula bilder med baoutastora hörlurar och snabba läsglasögon. Snyrre. Ikväll kommer det en massa folk hit för att fira min fartiga pappa som fyllde jämt i veckan, det kommer bli mumsig mat och jag ska för första gången på länge vara gäst i mitt egna hem. Vanligtvis är jag serveringspersonal :(
Imorgon ska jag på en secondhansrunda....................det blir kanonkult för min garderob är definitionen av ospännande atm. Vi höres alla pottsorkar och smurfar!
TREVLIG LORDAGSKVALL ALLA FINA!
PUSS!
//HANNA

Lycklig man

Trött glad nöjd och förväntansfull. Samtidigt förvirrad. Återkommande nostalgirus. Lyssnar på Lycklig man av Mats Rubarth. Fredagen har vart normal typ, inga särskilda konstigheter.Och med det säger jag, Godnatt och adjö. Ät gul snö.
saknar gröna blöta björkar efter ett friskt sommarregn. Dofterna
Puss!
//HANNA

Tro och tvivel

Oj vad det här var svårt helt plötsligt..Bromma Gymnasium visade sig va så mycket mysigare än man väntat sig och stora Kungsholmen var mer en besvikelse än positiv överrasking. Har nog mycket att göra med ens förväntnigar från början, Många öppna hus kvar så ge inte upp än lilla hanna men ack så ansträngande det här var..man känner sig så liten så liten igen på nåt vis.
Hej så länge och förlåt för mitt ångestprat. Har ni några tips, erfarenheter eller andra ord att dela med er av är ni varmt välkomna att berätta för mig.
//Hanna

HEMKUNSKAP GJORDES NÄR GUD HADE BLIVIT PLUNDRAD PÅ iQ

bara lyssna på geniet. jag vill gå i ide nu. åtminstone några timmar.

Same same but different


Så jävla sjukt. Men till er alla som har tandställning, titta på det här och fatta hur värt det är. Förändringen är grooov. Jag tog bort min för ett drygt år sen, eller i oktober 2009, men igår när jag var där för att bli checkad en sista gång fick jag ta med den här gipsmodellen hem av mina tänder som gjordes innan regleringen började. Hade 9 mm överbett, drog ur två tänder och hade räls i drygt två år. Magnifique! Det roligaste var att tandläkarna typ själva blev chockade över att det blev så bra...ha ha. När hon tittade på modellen igår och fattade sa hon "vänta, får jag bara kolla i munnen ene gång till?" :D hahah så sött.
Nog tjatat. Tack svenska staten <3

Vid protesfabrikens stängsel

Måndagströttheten ligger som ett töcken över huvud, ögon och öron.
Ganska basic måndag, förutom att jag har skrattat mer än vad jag trodde var möjligt på en måndag. Kan ju bland annat vara därför jag är så trött.
Har också hämtat en grej hos min tandläkare som är jävligt cool ni ska få se sen. Och fått veta att tråden bakom mina tänder ska sitta där hela livet. Jojo, man tackar....NEJ!!!!!!
Lyssnar på låten i rubriken. Så himla fin
Ikväll måste det pluggas. Men jag ska äta glass och bullar och se på tv och skypa också. Bara för att man är så jävla värd sånt.
Puss på er!
//HANNA

Lycka

Ikväll har min kanske mest genomtittade serie det här året säsongsstart. Eller snarare börjar del TVÅ ikväll. Jag är sjukt taggad men är samtidigt fullt beredd på att det kan vara sämre denna gång. För första säsongen var minst sagt klockren. Nej nog tjatat om mina fanatiska ord om Solsidan.
Dagen har vart skön och inte särskilt ansträngande, tog vid ett-tiden en promenad med amanda och åkte sedan på släktkalas i Hägersten. Skojsigt. Nu är jag hemma och försöker styra upp mitt liv genom min almarnacka, städa mitt rum och lägga mig tidigt. Natten blev kort för min del. åtminstone den delen jag sov...
Igår hade jag det mycket trevligt med emma, erik och rasmus. Efter en mysmiddag på café 60 åkte vi hem till emma och åt half baked, skrattade mer och myste. Sen blev det mer skype med niklas. Världens finaste killkompiz är han. Sådetså.
Jag har lite pix också. Men det blir senare
PUSSOKRAM
//HANNA

Ros

fettw fint

Never been to Spain

Inattl skypade jag med niklas till klockan fyra. det var fett smart gjort av mig. för idag är jag pigg, kry och nyter! varför skulle jag inte vad det? Vid tolvsnåret åkte jag iallafall in till stan med johanna för att lämna tillbaka en grej och sedan sätta oss och dricka kaffe samt planera en grej. Vi var runt på kanske 5 oliak fik innan vi bestämde oss. vi provsatt tillochmed, kändes det inge bra gick vi vidare. det blev ett ställe i gamla stan till sist. När man går och lägger sig så tidigt som jag gjorde blir man väldigt allvarlig och stel. Man rör knappt på munnen. Eller? (vad talar tjejen om? confusing) hahaha. ahh, . men vi är fett strukturerade med vår plan.....vi är kind of lekledare på en grej. mer än så orkar jag inte förklara nu,, så nu, hemkommen och glad sitter jag här och lyssnar på låten i rubriken som e schöön.

B/W randomz vår 10
Ikväll blir de middaag med emma, erik och rasmus på café 60 där även Lisa ska jobba ikväll! så jävla nirrr.. men innan dess ska jag nog ta mig en lur. Och en kaffe till kanske? Hahaha.
Vi hörs smurfar.
adioz
Hannaa

Non stop night

Jättetrött (är jag inte de hela tiden?!), ska kila ner och se om det finns kaffe kvar innan amanda kommer hit med non stop och brasilienbilder. Vi ska mest mysa prata och bara vara så där gosiga som bara vi kan. Jag drog och tränade förut förresten, det var awsomeskönt. Big like fan.
Nu ser mitt rum ut som ett tredje världskrig varit här så det är kanske dags å göra nåt åt det. Men nej, det är fredag kväll, då ska man unna sig nöje.
min korv, en favoritbild förövrigt. halsbandet har hon fått av mig från U.O (urban outfitters) bakom rosen är det ett hjärta där det står I love you. hur romantiskt?! jeeeettttteeee
Ha en fin fredag kväll!
Pusspusspuss

Bemärkelsedan

grattis på födelsedagen fina hedvig!
gammal trevlig bild det där, sjunde klass. oyes
Provet gick väl bra.. lite orolig är man allt. just nu är jag dötrött..borde åka och träna men det är nog mycket folk där nu. Och det är inte kul. jag somnar typ sittandes här. Nu ska jag äta nåt, mums i magen.
//H

10

Tio saker ni kanske inte visste om mig är att...
...jag aldrig har blött näsblod
...jag har aldrig haft hål i tänderna
...jag lyssnar alltid på kalle och chokladfabriken på engelska när jag inte kan sova
...jag har aldrig flyttat eller gjort någon större förändring i mitt liv
...jag hade toalettlåsfobi fram till det att jag var kanske 11 år
...jag hade tandställning i över två år och kunde innan det inte stänga min mun ordentligt
...jag är en och sextio lång
...jag hade en låtsaskompis som hette Nils-Orvar när jag var liten. han bodde i avloppet
...jag har en bror
...jag har tyckt att det varit kul med foto sen jag fick min första kamera som togs med film när jag fyllde åtta

Och gäst ikväll är jesus han har kickat heroin

fyfan vad jag hatar killar nu. jävla skit. men imorgon har jag so-prov..rätt förbredd tror jag men lika läskigt ändå. religion denna gång, så jävla blajj... men jag hoppas det går vägen. Imorgon efter skolan ska jag gymma, låter sjukt men jag längtar efter det. Att typ stänga in mig i musik och svettas. Sen ser min helg fin ut också. Men än en gång, killar är skit. Iallafall atm.
sommar, så jävla fucking åt helvete långt borta. det suger. hej vad jag är positiv å pigg
Puss //Hanna

Ett hundra överklasspoeter kan inte ge mig någonting

Idag skar jag mig på en trasig spegel i mitt skåp i skolan. Det kom ganska mycket blod då. vad är grejen med mig och fingrar, typ alltid skada dom? Sen har jag mest kramat och pussat på min bruna mandskorv hela dagen och eftermiddagen å typ haft djupa diskutioner om religion. Religion e kul,,till en viss gräns. Då blir det endast knäppt.
Jag blev idag igen påmind om vad bra min klass är, och hur glad man kan bli av beröm från specifika personer. Åhåhåh. Nu ska jag läsa vidare om religion för att senare pluggskypa lite grann. Och imorgon får jag träffa min hemkomna hannis, så skönt att se dom igen mina favvosar.
bilder från sommaren, orörda. men gillar dom.
Puss//Hanni

Ciao

jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om men det är ju bättre att säga det än att låta det stå orört häära.
jag e second hand-sugen och tycker faktiskt om min klass himla himla mycket påmindes jag om idag. Fina vänner har jag också. Och min amanda är hemma. Imorgon ses vi för första gången sen den 23:e. Det var typ det jag hade på hjärtat.

För att du ser, för att du förstår nu lyser himlen där jag går

Tack för att jag har dig hjärtat. Fattar inte vad jag skulle göra annars, som i natt t.ex
Och med det säger jag hejdå för att hoppa in i duschen och köra helsanering från topp till tå.
Puss

I säkert förvar, slimmat typ

Datafodral, 379:- Ordning och reda. Juklapp, självköpt dock.
Bilderna e väl inga höjdare men jag hoppas det går bra ändå..........

När jag känner asfalt under mina skor blir jag lycklig

I förmiddags åkte fnitterflickan in med sin gode vän johanna r (alltså inte den johanna jag länkar till). Vi var påväg mot vasastan där vi skulle bruncha hos vår vän Alice som jobbar på det finfina cafét Maräng på roslagsgatan. Det var dundermys. Hade inte träffat någon av dom på länge och johanna kan man typ aldrig prata klart med. Så jäkla kul människa. Men underbart är kort för sen närmare två skulle johanna träffa en annan kompiz och jag bestämde mig för att åka hem till min mormor som jag skulle på middag hos ikväll. Så väl hos henne blev jag bjuden på te och sedan var jag ett snällt barnbarn som både diskade och dammsög lite grann. Och t.o.m öppnade religionsboken. score fan. Sen kom min familj och då åt vi üpperligt god middag och min fina kusin va med också.

Mormor hade nya koppar, dom diggade jag fett.
Kameran kom med min bror hem till mormor och har därför inga bilder från tidigare av dagen.
Too bad.
Pussar
//HANNA

Header

jopp, som ni ser har jag en ny är nog fel att säga eftersom jag inte hade någon innan på denna blogg, men HEADER. bilden är tagen och redigerad av mig i somras i skärgården. Kinda like it. Fett med frihetskänsla på den också...Men att den hamnade där i rätt format har jag johanna att tacka, hon är duktig. värt att säga många gånger, förvånas varje gång. Och lär mig minst en ny sak varje gång jag träffar henne. Lustigt......imorgon blir det en fin dag. Men innan jag beger mig ut imorgon ska ni få lovade bilder. Påminn mig annars!
Godnatt på er!
Puss //Hanna

Hanna är mitt namn, jag fnittrar ibland

Sitter och kollar på sportnytt i soffan med god mat i magen. Snart ska jag ta tag i disken, jo det är som en norm mellan mig och min bror, antingen lagar man maten eller så diskar man. Idag var det min tur att diska. Happ, Är inte så ledsen över det faktiskt...Jag har bilder jag vill visa men det får bli senare det! Ikväll är det nya avsnitt av hipp hipp också. Hoppas det inte blir något antiklimax..men nej. Grymt är det oavsett! Och om en stund ska jag träffa johanna så nu måste jag fixa lite saker...men erkänn att jag e grym på att uppdatera just nu? Fast ni ä halvdåliga på att kommentera kan jag säga.
ful chey i soffan. deg. sportnytt är nu stjärnorna på slottet. dom leker fett deep
HEJDÅ
//Hanna

Som hemma

Sitter på café 60 med min bästa olivia och chillarskrattaräterdör vi har haft en fetsoft dag i stan och käkat sushi i kungshallen, mums i magen, köpt ett (äntligen) lagom stort laptopfodral i svart ormskinn eller nått skinn iallafall. YEY!
nu ska vi strax bege oss hemmåt och jag är på finfint humör jag. bara en sån sak som att vafé 60 har gratis internet.
Wiho.
Vi hörs snusmumrikar.
Puss /H

358 dagar

halsbandet, en ny favorit, matrielet är dock gammalt. ett armband på kedja. här en kulkejda, armbandet fick jag när jag blev bat mitzvah tror det är från Nutida svenskt silver eller något sånt seriöst. gillart
still awake. kom på att det gått en vecka av det nya året nu. fint <3
H

William Shakespeare

Ja, som i föregående inlägg nämnts var jag ikväll och såg Trettondagsafton på stadsteatern ikväll. Mycket rolig och bra pjäs det må jag säga! Och Pia Johansson är en sjukt bra skådespelare (bättre än komiker, som jag tycker hon är rätt kass som). Men wow, grymt jobbat här alltså.
Efter pjäsen fick jag massa energi, det blev som ett litet lyckopiller efter typ två dagars halvt dysterhet/trötthet. Nu är jag kry och full med inspiration igen. Och de här tre sista dagarna på lovet kommer bli bra känner jag!
Något jag inte hunnit tala om heller var att jag och min trevliga vän charles igår var ute på en skidtur i snöyran. Fett tappert på jag säga. Mina vallningsfria skidor tappade glidet efter halva varvet(på 5 km) pga av den blöta snön och det blev ganska trögt att åka resten. Uppförsbackarna gick å andra sidan smärtfritt och man kände sig som om man var starkast i världen. Haha kult. kameran fick följa med, som jag både då och nu undrar var så bra eftersom min trogne kånken var genomblöt. Men för att de inte ska ha varit i onödan iallfall får ni se dessa bedårande fotografier. Natural beauty är en annan fin beteckning
Åh, tror inte jag ska lägga upp fler för att behålla någon som helst gräns för mig själv och inte riskera mitt liv..men visst bjuder vi på dom här charlottan? :D Älskar det som ser ut som en blåtyra som är utsmetad mascara. Efteråt åkte vi iallfall hem tog av blöta kläder, åt mat och dega i en säng med skolkatalogen och en skål vindruvor. Fin dag!
Nu ska jag stoppa något i magen och sedan försöka lägga mig.........hur det nu kommer gå.
Vi hörs! PUSS
//HANNA

Just great

Ett medelpass och ett datafodral(som nu visade sig vara för litet) senare sitter jag här, lyssnar på finaste Timo och ska tvätta håret för att sedan sticka ut på en promenad med olivia och felicia. Mys!
Nej, vi kom fram till att det blev för knappt med tid för mig så imorgon ska jag gosa med henne större delen av dagen <3
Ikväll ska jag gå på teater med min familj. Kultigt. Jorå. Glömt dock vad det är vi ska se.
Nu är jag nyduschad och sitter med håret invirat i en turban.
Vi hörs senare fina. Nu ska det göras te
Puss//HANNA
Okej blogg.se är sjukt lagg, jag kan varken använda genomstruket-funktionen eller skriva under skiljelinjer som den under. Ovärt är ordet

Hur man kan känna allt och ingenting på samma gång

jag tror jag behöver en kram eller två

Gnägg

JAG LALLAr rUnt. det är att njuta av lovet.
hihihihihiihihihihihihihiihihihihihihiihhhihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
så himla crazy assow...saknar dom curlzen

Namnsdag

Hur fin?!
Igår jag gick jag och denna tös ovan ut på en fototur som varade kortare än kort för att det var så nedrans kallt ute och när man trotsar vintern i klädväg ja då blir det aningen svårt. Så vi gick hem till mig kurade upp oss i sofforna, skrattade åt en del av bilderna, för att sedan baka scones och avnjuta de med te och olika marmelader. Smakorgasm på det.
Vi pratade mycket och länge och hamnade efter det i mitt rum och började pillra på bilderna.
Klockan halv sju var det dags att gå hem och äta middag hemma hos emma med hennes fina familj. Efter det såg vi på en sammanfattning av allsång på skansen från sommar 10 och drack jordgubbssmoothie/drink av vår egna bartender direktimporterad från de grekiska öarna. Emmas familj (och släkt som var där) har nästan blivit som en andra familj för mig. Så himla fint! Efter ett tag drog vi oss in till emmas rum som är det mysigaste rummet jag vet och la oss på den mysigaste platsen och  kollade på den mysigaste filmen med den mysigaste lilla killen som är emmas fyra och halvt-åriga kusin Antony. där under en rosa filt klämde vi 12 avsnitt av sunes jul och förundrades av vilken enastående klockren kille håkan är. HAHAHAHA. LOVE iT. Sedan gick jag hem i det stilla snöandet och det var slut på den dagen. FINFINFIN. Och kommer sakna emmas moster, med man och son :( haha vad jag töntar mig.




Min dag hittills har vart skön. Har typ sovit/läst/sovit/läst i sängen och sen gått ner kokat makaroner, ätit lunch/frukost, druckit kaffe och ätit en liten bit scones som blev kvar med fikonmarmelad. Snart ska jag masa mig till staden och hitta ett lagom stort laptopfodral och sen träna med det nya kortet på f&s.
Vi hörs senare!
//HANNA

Scones, greker, kyla, foto och skratt

Haft en üpperligt bra dag. Jag har fina bilder, men lyckas inte få de redigerade bland de andra i mappen så de får vänta. om ni över huvudtaget förstår vad jag menar.
jag trotsade vintern, det kändes riktigt bra tills jag inte kände nåt alls längre.
Hungern förföljer mig...............
Hörs imorgon!
//HANNA

Dans les alpes

så mycket roligare bilder än såhär kan jag nog inte bjuda på tyvärr, kameran fick knappt va med i Italien. Lite synd eftersom jag hade mångamånga lägen och fina måltider och sånt som hade vart kul i kameran. Men nej, det får stanna i minnet istället. på första bilden ser jag ut som en sann mupp, man gör lätt det på självtagna bilder med enorma glasögon. fint ändå. värd vecka!
Ikväll var jag på promenad och drack te med julia, rätt chill sådär. Inga konstigheter, nu är jag hungrig och borde sova. Imorgon får jag träffa min emma igen som inte går att få nog av, i synnerlighet efter ett långt glapp. Planerna är foto. Vi får väl se.....Men det behövs.
PUSS
//Hanna

Bff place

Hey yo niggahs.. nej fyyy. hhaha. Jag är trött, glad och beklagar att jag drog iväg utan att berätta för er. Jo, igår kväll kom jag hem efter en knapp vecka i italienska alperna med våra familjekompisar. där firade vi nyår, åkte skidor, drack mängder av cola, tittade på filmer som fick tårarna att spruta på killen i den andra familjens dator som scary movie 3, bruno och borat. dom är stört bra, speciellt de två sista. geniala..det blev mycket mat och sol också.. och visst fick några fräknar följa med hem till mörka sverige.
Nu sitter jag är på emmas säng och vi har brunschat och nördat oss ordentligt med iphone, ipad och dator. musik spelas och emma rotar i sin garderob eftersom hon strax ska skiljas från lilla mig och in till stan, själv ska man packa upp, lägga ett brev på lådan, ev. åka och träna och hämta min efterlängtade klocka som vart pajj alldeles för länge!
Nu ska jag socialisera mig sista timmen idag med min sessa.
För senare lovar jag er bloggning och bilder så det står härliga till!
Puss på er!
//HANNA

RSS 2.0