Om mindre än två veckor åker jag ensam till england i tre veckor(!) och jag har återfunnit min första spotifylista som innehåller typ allt, den är rätt sommar, tufft namn har den också. Enjoy!!!!

Kära nia

Sitter och lyssnar på filmmusiken till mission impossible fråga inte varför. känns bara fett. Idag hade jag mitt sista prov i grundskolan, det var en bra känsla.
Balen igår var bäst och att åka Limosin måste varit bland det roligaste jag någonsin gjort! Nån gång när jag blir rik och känner mig deppig ska jag beställa en limo, ta med de bästa personerna, bästa musiken å bara köra. Hahhah patetiskt men så jävla najs. Lyckoruset är extremt.
Något fler borde prova är att vara jobbig mot folk som är bakis, ett riktigt nöje, lovar!! hihhihi
Efter skolan låg jag på studsmattan och titta upp i himlen, sov, lyssna på musik å typ tittade å tänkte på fåglar högt uppe, zå harmoniskt <33. Mycket bra grej. Sen så premiärade vi att äta middag på verandan ikväll mucho bra. Sen har jag tittat fett mycjet nyheter, för det är tydligen det jag vill göra när jag inte har plugg. Åh kungen säger jag bara,, vilken klyftig grabb!!! nja, nu ska jag väcka liv i min bästis-skypevän och sen sova. Imorgon är det idrottsdag och jag är så jäkla taggad!!! About that,, 1500 m blir en pärs.
PUss hej leverpastej!!

~{}☼─↕☺║┴☼↕Lördag

Idag har jag bl.a. besökt stan med emma och köpt en baddräkt som jag fick presentkort på av henne och tre underbara när jag för två veckor sen fyllde år
svart i klassisk modell, dör typ för ryggen
köpt en brynpenna
köpt och gett bort present till charles på henns mysmiddag
hej fin bild, nä
imorgon ska jag
städa mitt rum
och efterlängtat måla på det här nagellacket och göra en massa annat kul för imorgon är det BAAAL!!! TJOFLÖJT SÅ KUL det ska bliii
GODNATT VÄNNER
//HANNIZZ

HELG <3<3<3<3<333

Haft en ypperligt skön eftermiddag med mina favvisar. Engströmsdagen-häng, äng-häng, sova i soffan framför mysdåliga program-häng, gått hem i regnet-häng och allmänt skrattat-häng. Jajajaja! Något som är riktigt jävla najs är också att det inte dröjer innan vi tre faktiskt snart åker till Nice tillsammans och är det nåt som kommer äga i sommar är det fanemig det!! Mihiih
Min vecka har varit kaoz å jag har ingen fredagsångest idag inte, nänä. Bara en bra känsla i magen som säger att det är dags att gå ner nu till familjen, supermiddagen och våran gäst, en gäst man kan sitta och lyssna på hur länge som helst.
Gammal goding, tummen upp ju
Vi hörs senare dudes. Puzzz
HANNA

Händer som gungar mig, jag har hela världen under mig snart.

Att segla en och en halv timme i perfekt vind och sol med johanna, fyra tio/elvaåringar och en mugg te mellan händerna är fan en av meningarna med livet. Att glömma det som ligger på skrivbordet hemma, den tunga ångestjackan som ligger runt mina axlar och oron över var jag till slut ska hamna. Totally awsome dudes.
nu ska jag fanemig plugga, jag lockar mig själv med bullar och te alternativt mjölk.
glader på mys fik med godaa, billiga(!!!)(ove-hanni här) bullar några veckor sen med besta klasstjejerna. bild stulen från pulan
PUSSssSss
//HAnni

High heels have got me falling down on my knees

dessa klackar blev efter mycket om och men på topshops skoavdelning mina balskor. Är mycket nöjd men kände mig som askungens systarar när jag satt där omringad av kartonger och skor.Då menar jag omringad.Fast det var samtidigt väldigt kul och biträdet som hjälpte mig var den typen jag önskar alla människor var. Hur bra som helst, hon tyckte verkligen att det var kul och tappade inte tålamodet trots den tidskrävande kunden, ehe. Fick även med mig ett nagellack i en brungråskär ton, även det från topshop.
Bakom skymtar ni min klänning, inte den ljusrosa utan det mörkare tyget bakom. det ljusa är den kjol/klänning man har under. Nu ska jag läsa lite mera ekonomi och sedan sova. Pussisar.
Hanna

Mögelost

Sitter i hannis trädgård i varsin stol på altanen och smyglyssnar på när hon spelar fireflies. Helgen spenderades till viss del på Lovön på en förträff till en grej i sommar där det för övrigt var mycket trevigt . Sedan har jag köpt mina balskor, varit på picknick, tagit första doppet, fotat och meraamera.
Nu ska vi tydligen fortsätta ekonomiplugget. Jaja, värre saker finns det ju att plugga, (okej jag erkänner, jag tycker det är fett kul).
Vi hörs senare och då skulle väl ett bildrikare inlägg än detta inte sitta fel.
Pussisar
//HANNA
P.S jag undrar om jag inte slog besöksrekord igår för jag kan inte minnas att min besökssiffra varit högre utan att jag på något vis ansträngt mig till det. Och det gör mig så himla glad. Stolt är jag över er.
Nu kom hannis ut med mögelost och bretongkex, mummaa.
D.S

Oldie but goldie

Godnatt kära vänner och ni andra(hiho)
Hanna

Soet på en tisdag

bilderna ger nagellacket så mycket rättvisa men dä ä' naiz!!!
om en stund ska jag segla med johanna och en massa barn. kult, hoppas det regnar mer. nej

Fnitterflickan

1. Jag är judinna och är bat mitzva, om jag säger mazel tov förstår ni kanske ungefär vad det är eftersom det är med i ungefär varenda amerikansk tv-serie och någon film eller två.
2. Jag har aldrig haft hål i tänderna
3. På min vänstra arm upp till armbågen ser man massa blodkärl och ådror igenom huden, så blev det när jag föddes, varken känns eller gör något.
4. När jag var liten typ fem, sex år var jag en kopia av Stina i Saltkråkan med brun kort page, gluggar och kisande ögon då jag log. Många frågade om det var jag som spela henne, jävligt logiskt där
5. När jag gick i femman började jag dyrka beatles genom en film vi fick se på musiken har jag för mig
6. Jag tycker opera är sjukt fint och underhållande, balett och klassiskt likaså
7. Innan jag fick tandställning hade jag 9 mm överbett, säg att man ska ha 1-2 mm mellan över- och underkäke. Jag drog ut två vuxentänder och hela proceduren tog 2 år och drygt två månader
8. Jag har alltid bott i samma bruna hus
9.När jag var liten var jag knäppt rädd för kor, speciellt när de råmade. synd eftersom "mitt land" (min mormors egentligen/min mammas barndomslandställe) är totalt omgivet av kor.
10.Jag vågade aldrig åka något farligare än nyckelpigan på gröna lund förrens en dag då jag kunde åka allt.

Inlägg 370

jag ska få ta hål i öronen och det är större än någon annan på vår galax fattar. jag vet precis vilka som ska bli mina första örhängen.

Fläder och ljumma kvällar

Haft två lektioner och sedan fotat med klassen till en aktivitet med niorna, har druckit te ur finaste koppen jag fick av julia (som hennes mamma drejat!!), sett en sjukt bra dokumentär om att vara barn i Syrien, tittat på svartvit film, tränat friskis, lekt med nya objektivet, lyssnat kent och pluggat samhällsekonomi som är så jävla intressant, fan jag blir mer och mer som mina föräldrar, lol. Ja bra måndag.
/HANNA

My super sweet sixteen

Idag blir jag sexton bast. Känns fett bra ärlig talat. Gårdagen hade inte kunnat bli bättre och jag har bokstavligen de bästa vännerna som går att ha. Ska strax springa på speed date med den finaste. Lyssnar på En plats i solen som jag fick av Johanna i present <3 Åh. Kan helt klart rekomendera dethär med fölsis.
PUss vi hörs mera snart vill jag lova.
HANNIZ

ï×☺►☺☺☻

Har haft mysigaste och godaste släktmiddagen och fått zupernajziga presenter, och jag älskar mina kusiner mer för varje gång jag ser de typ. Okej slut på ödslandet av positiva adjektiv. Kommer strax somna sittandes så väljer att säga adjö till denna otursdag(höhö skrockkkkit) och istället tagga inför tårtkalas imorgon!!! WOHO WOOOPA!!!
Kultkult, grattis också till hanna som blev sexton barre idag(igår nu), lite när vi ändå är i kalassvängen.
PUSS OCH GODNATT, jag har gymnasiefnatt.
//HANNA

Baka baka liten kaka

Ja jag ser rätt krejsy ut i blicken. Mitt hus doftar nybakat för jag har bakat massor med mums och imorgon är det fredag och då börjar min fina kalashelg och idag köpte jag bästa tröjan i stan. Livet leker fast då och då får jag som små eldgnistor i ögonen som bränner till då det slår mig hur kort tid av högstadiet som är kvar med 9g. Bö-hu. Nä ni, sovtime it is. Puss och godnatt!
Inägg om Frankrike, kina och annat jag lovat är ej bortglömt.
Auf wiedersehen.
//HANNA

En enda månad

På denna dag, dagen igår och dagen innan det vill man bara frysa tiden. Bara stanna och lukta på allt. Dricka en kanna blandsaft och sen bli jättekissnödig. Se allas somriga kläder i skolan. Jag är så glad och lätt fast det egentligen är massor med saker som behövs tas i tu med och så. Men mina tankar om att äntligen få slippa grundskolan, all obligatorisk inlärning föralltid är som bortblåst. Knasigt men samtidigt inte. Imorgon kör vi sista skrivdelen matte nationella och så blir det pankisar till lunch. Åh ljuva ljuva vår.
Vi hörs snart finisar!
//HANNA

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Jag har inte presenterat er för min rubiks kub som bor runt min hals lite då och då, den är najs. Dock har jag mixat den nu och undrar om jag kommer kunna få tillbaka den. Nya gratisversionen av spotify suger rätt hårt. kanske rätt åt oss snåljåpar. Men nä. Nu ska jag se på bedtime stories för den verkar rolig och jag gillar sånt som är roligt.
Hanna

11:56

Att sitta på verandatrappan i solen och äta frukost och ha en bit av Körsbärsdalen mitt framför ögonen på en för att sedan springa runt barfota och lukta på allt fint. Åh våren <3

Ge mig nåt som tar mig någonstans

..för jag vill veta om kärleken finns. Jag är grå, den här dagen är lika grå som min ångest är grov. allt är grått. och i mitt sköra tonårshjärta finns grått ludd. Någon som aldrig blir grå är håkan och hans verk. Thank god for that.
Och det är i sånna här lägen man går in på youtube, går in på johan glans och bara sitter och lyssnar. 
Har ni lust får ni gärna dela med er utav era bästa när-allt-känns-värdelöst-tips.
Puss
//Hanna

Zoo

Äter zooapor, tittar på regnet, lyssnar satan i gatan som tusentals andra nog också gör
Trots att jag blev deppig imorse när jag såg snön, och nu regnet måste jag medge att det är lite mysigt.
Nu ska jag skriva hk inför mitt prov imorgon. För att sedan fortsätta med matte. Party
tittade bland webbcambilderna å fann denna från februari,  och ja, det är nu jag bestämmer mig eller ändrar mig om jag vill. men vill jag det? denna jävla gymnasiefråga, och alla sitter vi i samma båt-nästan.
HEjHopp
//hanna

Jag gick till stranden, jag skulle köpa coca cola

http://www.youtube.com/watch?v=TVejF4-7ydU - Söndagshumor
Min softa och (trot eller ej) effektiva söndag avslutades med två timmar med en riktigt bra tjej, Emilia aka kommande milf. Att gå promenad i joggingskor är sjukt värt har jag kommit underfund med, som om jag var först med det liksom.
Imorgon börjar jag 11:50, så himla partey. Sen slutar jag två timmar senare.
Den här veckan kommer inte bli kul, men det som inte dödar en härdar en. Hejhej här gillar vi klyschor.
Puzzän
//Hanna

1 MAJ

Nu ska jag äta något i den här stilen, fortsätta plira på mina kalasplaner och sedan viga min själ åt plugg. Det sistnämnda får vi se hur det blir men eftersom jag har tre prov och en verbal inlämning i veckan bör jag nog inte göra annat.
Gårdagskvällen spenderades med systrarna Dahlgren och det är jag så glad över att jag gjorde.
Ha en awsome söndag dudes!
HANNY

Måndags/Annandag påsk/Sommardag

I måndags eftermiddag hade jag, ebba, anna, amanda och hanna en liten picknick på Lian. Det var gott och mysigt och en finfin avslutning på ett himla bra lov. Jag har en förkärlek till läsk i glasflaska kan jag berätta.
Nu:säng
/H

RSS 2.0