Tisdag och en dag till december

Hejhopp i lingonskogen!!
Mitt matteprov idag gick mot alla odds bra, har jag tur gick det riktigt bra, för att vara mig iallafall och det är alltid en lättnad att ha ett prov gjort. Check på den. Därefter såg vi under hela franskan på finaste filmen Les Choristes och dog lite. Sett den en gång innan men hade väldigt vaga minnen, se den!!! Extremt bra, vacker, sorglig men mest av allt fin. Här har ni en låt från filmen, ihhh ryser.
Gick en promenad i Lärkstaden med Henrik och förundrades över husen. Så jäkla najsiga. Gå in i en stor tom kyrka och höra Henrik fråga "kan det här möjligtvis kunna vara en kombinerad kyrka och synagoga?"
Jag skrattar nu när jag skriver det. Helt absurt roligt. Sen har jag bara haft bra diskussioner å samtal, ätit mandariner, legat i saras knä med hennes händer inborrade i mitt hår och ätit rödbetor i ugn med fetaost och saftiga biffar. MMMHHHH. Nu har jag två feta inlämningar att skriva på och strunta i att jag har ont i magen.
Imorgon är det bild och pannkakor! Hahaha mys vad jag är lättuppmuntrad. Nä men idag går världen med mig på nåt sätt. Och det gnäller man ju inte över precis. Förresten börjar vi med ett nytt och riktigt bildigt projekt nu!
Blir det något vettigt utav det ska ni få se! Sugen på en installation. Hahhahahaa skrattar när jag tänker på det, så abstrakt det kan bli.
HÖR UPP, HETT TIPS!
Töm, städa och rensa ipoden. Jag är sämst på att slänga men nu har jag 537 låtar och det är verkligen inte för lite. Det blir ändå bara så att man skrollar igenom det mesta för att hitta det man faktiskt vill höra på. Eller att behöva ta upp ipoden för att byta(inte med urbanears dock ^^) hela tiden.
PUSSHEJHÅ
//HANNA

Hej och godnatt.

har skrattat så att det känns sådär skönt i hela kroppen. bra sätt att starta/sluta veckan. Nu blir det sovasova.
Pusspusspuss min blogg har väl varit roligare kan jag medge. Men vafan, här har ni
tjocka barn kan faktiskt också le!!!!
Jag har haft så himla tråkigt att allt blir kul. Så roligt när det är så. Haha.
Jaja, GODNATT PÅ ER DÅ! Ha en najs vecka. Fyra veckor till jul och tre till lov. HEJA!

-----....Styltbralla.....------

Igår var jag på moderna och såg bästabästa utställningen men annars gör jag inte mycket annat än tar mig förbi uppgifter å sånt annars kollar jag på kjell (däruppe är första avsnittet, så jävla bra serie). Rätt så ospännande faktiskt. Och lat är jag, skjuter upp och hetsslarvar. Usch å fy. Men imorgon är det fredag, pepp på den eller? Nja, ska hänga med matteboken mest faktiskt. Menmen, det blir nog gosigt..så länge jag inte öppnar den det vill säga......hehehhh. Börjar min plugghelg imorgon förmiddag på Birger i alla fall med Saris för att plugga matte i x timmar innan(hoho x som i algebra xD) goosegos på det. Så nu vet ni, ifall någon skulle gett minsta antydan på intresse alltså. Annars är det bara tre veckor till jullov å det är ju gosigt. Fast ändå inte. (oj vad mystiskt, ni får förklaringn lovar)

PUSSNATTIHEJ
//HANNA

Window Blues

Har bytt plats på mitt skrivbord och jag skojar inte när jag säger att det typ känns som ett nytt rum!!!!! Så najs, och att tanken inte slagit mig tidigare. Från att ha stått mot en vägg till mot ett fönster. Kommer antagligen inse varför det inte ska stå här snart men. For the time being kan jag ju le. HIHI
.
Även om en stressvåg gick igenom mig nyss så är jag fett med glad. Imorgon börjar jag sent och sen efter skolan så ska jag med bilden till Moderna och det är ju alltid narrigt. Konst, vad mer kan man vilja ha.
Soundtracket of my day har varit Lykke Li och det är nästan pinsamt att jag först nu inser vilken jäkla gudinna hon är. Ni vet när man får den där uppenbarelsen så att det klickar till i hjärtat typ. Mmmhm.
Förresten kan ni få en bild på bordet och mitt rum i helhet nån gång snart typ. Jag ska göra om det, eller har i alla fall planer för det så då kan jag ju langa någon najs före- och efterbild. HAhahha, gay. Min emmis är bäst på att rita skisser å sånt åt mig, här har ni en av alla, börjar typ skratta när jag tittar på den och tänker på när vi ritade de (haha <3). Vet inte om ni fattar planlösningen riktigt men bordet har alltså snurrat ett halvt varv åt vänster.
och sen så måste jag visa er
denna fantastiska novellsamling som vi läser i svenskan. Helt sjukt bra, verkligen. Även om ni inte gillar noveller är den här extremt svår att inte ryckas med i. Varmt rekomenderad!!! Det andra målet av Jonas Karlsson.
PUSSGODNATTåSÅ
//HANNA

Livet i sin enkelhet. Eller nåt.


23:11

När man inser att man inte har något smink så att gå in i badrummet innan sänggång plötsligt blev lockande.

Antibes va

Sitter och spelar hjärter och äter fikonchèvremacka. Jättechill.
Igår efter skolan åkte jag till goggan, gick på en musikfylld gudtjänst( som påminde om något slags gosspel ur någon amerikansk film) med min mormor och bror. Efte det gick vi och åt på Rice och det var hur najs som helst. Efter det tog jag mig hem till finaste hunden och skrattade med henne tills det kom tårar, åt kanelglass, dog över extremt dåliga skolfoton osv tills klockan var ett par timmar efter sent gick jag hem i den ljumna natten. Ikväll ska jag vara kökspersonal och tjocka mig emellan allt spring. Dagen har varit så gosig så och nu är det dags för er att få se lite från frankrike, någon redigering har jag inte orkat så ni får se hur min lins valt att tolka motiven:





LUSSELELLE

När ens hår luktar saffran och man har en gosig helg framför sig, ja då är livet najs. Har bakat lussebullar, lyssnat lite julmusik, skrattat, tittat på masterchef  å druckit godaste te:et med sara å henrik(har inga andra vänner). Pratat med min finaste amanda i telefon och skrivit lite på min djupa samhällsanalys. Såhär borde alla novemberdagar vara och det här är förnamnet till hur fint mitt jullov kommer bli. Kan inte låta bli att tänka på det.
Och med det säger jag godnatt för nu ska jag ta bort mitt flagiga nagellack å sen ta på mig pappas strumpor som är det typ bästa sovplagget evah. lol
JA men godnatt då!
HANNA

Tänk om man satte allt i perspektiv man kunde vara fattig eller sjuk i ett annat liv

Rubriken står den store poeten Ulrik för. hihi
En powerwalk, lite städning och annat småkraffs senare sitter jag nu och dricker hallonsmoothie och skypar med finaste sara, så känns faktiskt livet rätt så fint. Så fort jag rycker upp mig är allting lätt å så självklart men det är som när man ska sträcka på ryggen, efter ett tag sjunker den ner till samma hållning igen bara för att det på något sätt är lite bekvämare och det är knappt så att du ens märker av själa sjunkningen. Aja djupt jag vet, nu ska jag måla mina naglar kornblå å fortsätta prata med sara. Imorgon är det bild å det är alltid fest!
Puss på er babes
HANNA

Vi går i första ring, men jag fattar ingenting. Jag borde lyssnat bättre men vad ska jag ta mig till

Sitter och målar landskap i gråskalor, känner ett extremt behov av att boka en liten något i jul. vad som helst, varsomhelst. Jag vet att jag inte kommer att klara av hela långa mörka vintern utan något att se fram emot. Något att se fram emot av det större slaget alltså. Haft en tråkig dag i skolan, har inte förstått mycket och inte fått mycket gjort, mest bara insett vad jag har mycket att göra. Min glädje från igår och lykoruset som kom efter att jag publicerat inlägget (var insane) har lagt sig och ligger och puttrar nere i tårna. Ingen djup sorg precis men så där så man bara inte pallar och vill ha någon att pussa på och borra in sin näsa i, i en varm säng med tjockt, sprött duntäcke. Jag vill dricka glögg och fly skolan. Har en sån där vecka då jag har jättemycket och inget på samma gång. Vet liksom inte vart jag ska börja. Så jag fortsätter nog mitt målande och låtsas att det inte finns något annat alternativ.
HHAH förlåt för mindre peppande inlägg.
ack så konstnärligt. eh
/HANNI

Outta my system

Så frukstavärt glad. Inte bara för att äckligaste lilla inlämningen just skickades in utan bara för att livet egentligen är så bra, när man tänker efter. Sitta i café blond och dricka te och läsa en av de kanske någonsin bästa svenska novellsamlingarna, gosa in sig i hår och säga möÖöÖöh. När man går runt och luktar på te:er i en affär som enligt henrik är alldeles för ljus och färgglad eller inne på humana å prova extremt fula mössor. Gapskratta, drabbas av fyfan-vad-sjukt-att-vi-tänker-så-likt-moments och bara rensa hjärnan.Planera roliga saker. Kalla folk som inte stämmer överrens med hur världen ska vara för psyken. Ja lite så är min värld just nu. Imorgon börjar jag halv elva och jag tänker inte ens reflektera över att analysen jag just skicka in kan vara på den sämsta engelskan jag skrivit, full med flekatiga uppgifter och att jag svarat fel på frågorna som ska bli besvarade. För vad fan är skolan egentligen? Nä juste. Nada.
Hihi idag fick jag också mitt kort av Johanna som varit Equador!!
PUSSNATTIBAJS!! Låten i rubriken har ni här. Äkta gosig
HANNA

Autumn fallin' from trees The snow is up to our knees Oh I let you borrow my keys To sleep in my room

Finaste finaste höstlåten har ni här. Hej för stunden. Puss

Nionde november lider mot sitt slut

Jag är glad och jag mår bra, jag lyssnar på Bon Iver för det är den enda musik som går att plugga till om man ska vara ärlig mot sig själv. Jag har finafina vänner och jag diggar hösten och tillochmed mörkret. Mig har det inte gjort trött än, en tidsfråga kanske. Lugn vecka är best för då kan man va effektiv å beta av saker å gosa samtidigt. Imorgon ska vi på muséum på historian och snart är det fredag. Och det här är inte vilken fredag som helst, nej ni. Ni ska allt få se.
Mitt hår börjar ta sig och är snart partylångt. Inte för att det kanske syns här men, värd fakta anyhow.
Godnatt hörrni! Å puss
//HANNA

I agree, I agree with you sister you know I´d love to go with you to New York city

Tvärtrött peppar jag ny vecka med ponniesar i öronen och boxning första lektionen imorgon. Haft en otroligt lugn och skön och faktiskt mycket inspererande vecka vid den franska rivieran. Nu ska jag med nöje lägga mig i min alldeles egna säng. Imorgon eller någon annan gång snart ska jag visa er min Winterdoa. Alltså en lista på saker som kan hjälpa lite när vill-bort-här-ifrånkänslorna känner för att dyka upp. Vanilla Fun dvs en vaniljlatte på coffehouse by geroge är starkt rekomenderad. Är godare än det låter, lovar. Sen ska jag tala om vilka sommarprogram man bör höra innan man kan säga att man är en människa. eh
Godnatta/H

RSS 2.0