Vårens stora dag och jag vill va' med. Låt mig leva längre nu när jag kan se.

Haft bästa finaste eftermiddagen med matildis å suttit på solig balkong och legat på mage på golv i ett vitt fint rum och ritat och bara fått massa inspiration och skönt tänk. Pratat å förstått och känt igen och blivit helt upprymd glad å lugn. Sett tusen vita mössor, glada människor, sett stockholm sakta vakna ur sin dvala och gosat med emmis.
Imorgon kommer en så efterlängtad dag, jag och min moder ska åka till Plantagen och handla blommor, frön, jord och allt man kan behöva för en trädgårdssäsong. Åh. Äntligen ska mina fingrar få äkta jord under naglarna och ingen låtsassmuts. Jag har ett gediget trädgårdsintresse. Eller. Nä, men jag tror att jag har det i alla fall. Och det är ganska roligt att tro det. Relativt stort är intresset i alla fall och det här är bland det vårigaste jag vet.

har taggat med deras katalog<3333
Nu ska jag krypa ner under det vita fluffet. Puss

Gult är fult. Fast fint på kinderna xD

gulisbilden är inte från idag. Idag har jag ätit massa ost och kex och skrattat med min familj. Och varit tre år efter med att upptäcka Lalehs senaste skiva (obs har knappt lyssnat på kents som kom igår, man ba wtf liksom) som är fantastisk. Åtminstone delar av den
Imorgon blir det långhelg och idag har livet samarbetat fint, imorgon ska jag måla med constance innan skolan och sen på samhället ska vi på muséum. Jippiyey!!! Allt för nu tror jag.
Klart slut - vårtjut.

Lite av torsdag-söndag i bilder. För det är väl så man säger

Imorgon kommer min emmis hem från spanien (jag vet faktiskt inte ens när hon åkte dit lol för när jag skulle ringa å säga hejdå var hon redan där) och min joji blir hundägare till finaste valpen. Sen har vi dessutom första utegympalektionen(jag är megatagg hoppas typ på att det är ruggigt väder) och så slutar jag tidigare än jag skulle ha gjort och det är redan slutet av april och det är typ grönt ute. Så mycket najs!!!
Dagen har varit typiskt söndagig med skogspromenad med gummistövlar, 9gag och god middag, sommarplanerande, lite plugg och skratt. Puss och godnatt.

Idag har jag träffat Emilia och druckit underbart Mcdonaldskaffe.

(här leker jag Carola) Vi har nostalgat mellan- och högstadie ätit donk och suttit på bänk vid Karlaplan. Spekulerat och skrattat. Emilia är bäst. En mycket bra lördag.

Bröd blommor bra fika och femtiolapp

Idag efter skolan var det dags att fika med min, hör och häpna, gamla klassföreståndare Jenny och fina bästa Hanna. För er som tycker det är konstigt att träffa en lärare på det viset är det snarare som att fika med en kompis med något större erfarenhet och mognare tänk, mer perspektiv men minst lika rolig. Hur bra som helst med andra ord. Timmarna sprang förbi och vi pratade om massa saker. Vi skulle egentligen ha fikat på Park men då de stängde när vi kände att det var dags att beställa fick vi traska ner till alvik istället. Det jag vill komma till är att de på Park gav bort fyra bröd (vi tog varsitt och vips så fanns endast ett  kvar till någon hugad spekulant) - men DET BRÖDET!!!!!
det med ost och smör - smälter i munnen. Brödet smakar ungefär som en korsning mellan danskt rågbröd och typ vörtbröd men ändå inte sött. Här ovan ser ni det i genomskuret perspektiv.
annars så har jag mest hängt med min nyra frisyr och fått höra "har du klippt dig??" 23561 gånger, gnäller inte, det är fun!!!!, luktat på mina blommor och kommit på att femtiolappar är väldigt fina. Det här var också en fin bra dag och det borde morgondagen också bli då vi sammisar på kvällen ska visa upp våra estetiska talanger, vad vi åstadkommit, åh det här har jag sett fram emot i veckor! Och sen är ju onsdagen min favvo(skol)dag ändå.
Puss puss

Måndagis sextionde april

Idag kom jag hem med en

och en
De tre(det grå under skjortan) hade även sällskap av en stickad tröja, en ytterligare skjorta och en t-shirt. Shopping-jag vaknade. Det var roligt. jag lät liksom min miniperson därinne styra och bara gå på impuls. Idag har jag ätit glass och suttit i solen och varit glad och skrattat med min klass. Jag har också ätit min mammas mumsigaste emil i lönneberga-köttsoppa och pluggat franska. Bra måndag.
Nu ska jag lägga mig i
och läsa lite i
för att sedan sova för att sedan gå upp och äta något i stil med
okej hjälp det här blir för bloggigt jag måste sluta fast jag måste medge att jag är sugen på en ambitiösare/seriösare blogg. Troligen för att jag har en massa inspiration atm.................men ja. Vad säger ni. Vill ni ha en hej-jag-tar-mitt-bloggande-på-största-allvar-blogg eller en hej-här-är-jag-som-sitter-och-försöker vara-snygg-i-min-webbcamera-blogg med schizofrena texter och inlägg som mer liknas vid okej 2012 känns det här jävligt relevant att dela med mig av på min blogg"(typ att en fluga flyger omkring i mitt kök)? Givetvis utesluter inte det ena det andra. Godnatt sorkar

Mitt lov från ett egoperspektiv torsdag-torsdag(nästan)

Torsdag
Fredag
peta lite
Lördag
snabb på påskaftonen
Måndag
Tisdag
Onsdag
before
after
måste dock försvara det lite genom att det här är blött av konstiga frisöroljorproduktercoolasaker
Torsdag
ganska mycket posing, men i alla fall! Nutte söndag fick inte vara med men annars så, godnatt puss adjö.

Right now. Eller nåt

Ringde just min frisör och fick en tid i morgon halv två(!), så nu blir det till att borsta ut dreadsen om jag vill behålla någon form av heder. Mitt hår är ju vad man skulle kunna kalla en prinsessas mardröm men jag tänker lite got 99 problems the hair ain't one. Okej nej, jag lever ej ett så problemfyllt liv. Det vore fel att ge er den bilden. Men äh. Problem är inget jag orkar prata om här, i alla fall inte av de seriösa slagen så ni får höra lite annat intressant. Innan jag tar mig an herr skatas boning ska jag laga min jacka. Via sömnad. Och vad är det med det då, tänker ni kanske. Jag är nog nordeuropas sämsta sömmerska, detta finns inte bevisat i betygsform då jag i förebyggande syfte valde trä- och metallslöjd när jag fick chansen. Sen så är det ju mycket roligare. Men i alla fall! Med stor sannolikhet kommer det synas mer att den är lagad än när den var trasig att den var det.
Mer då?
Jag är typ förkyld men framförallt trött, idag tittar jag på Segemyhr (<3) samtidigt som jag är effektiv å fixig, på fredag åker jag till skåne för att fira pesach(den judiska "påsken" även om den inte har något med jesus att göra är det en passande jämförelse då det sammanfaller samtidigt), gå längs havet, gosa med vovve och bara allt sånt man gör där.
Apropå problem förresten, här kan ni beskåda ett i-landsproblem som uppstod vid sommaravslutningen när jag skulle välja skor. Bilderna är tagna i ett helt seriöst syfte. Jag dör lite över mig själv :')
Nej nu ska jag sy. Lol. Och fortsätta segemyhrstittandet. Pussar
.
Komiskt också att det liksom inte var nyss jag pratade med min frisör längre. Classic bloggproblem

Påskafton fast nästan påskdagen kolon pe

Det är så himla bra dagar som passerar om ni undrar vad som händer när bloggen inte blir uppdaterad. Har haft bästabästa påskaftonen och har just avnjutit Bröllopsfotografen i min bädd. Precis i min smak. Att se på film i sängen innan man somnar är verkligen med på top tio-saker av najsheten med lov. Imorgon far jag och två braiga personer till Uppsala. Så mys. Nu ska jag stänga mina ögon och drömma om en man i ett somrigt stockholm. Puss

⌂׺

Classic stelt när man ställer en fråga på sin blogg som ingen besvarar, dock inte besviken. Än mindre förvånad. Langar väl lite saftigare inlägg nu när det blir lov, faller det er inte i smaken vet ni vad ni gör *klickar med munnen, blinkar med ögat och gör en pistolgest med ena handen samtidigt*
Kollar på bra swag i form av Danny Zuko och Kenickie Murdoch bara för att, bara för att det är så fruktansvärt mycket sex över dessa två, fast jag egentligen har så mycket osovd sömn som bör sovas.
Imorgon är det påsklov och släktkalas. IHHHHH

När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem och sitter på ute serveringen där vi satt igen

Sitter som en idisslande ko och försöker komma på något att skriva. Nu när jag faktiskt har tid, energi. Pleas dudes, bring some ideas. Ett av mina trognaste fans sa "långa texter" idag, men vad ska den vara fylld med typ............................även solar har sina fläckar(jordnära kändis, inte sant). Medan jag låter ER tänka ska jag fortsätta äta upp mitt kylskåp och lyssna på den här, finast.
Förövrigt är mina två största i-landsproblem just nu:
1. Folk som skriver "tillfällig" på sin ppé på facebook
2. Att på tok för många bloggar inte uppdaterar (sämre än jag, och då är det oftast ganska illa)

Tänk om världen tar slut i december, då spelar inte något jävla betygsjagande någon roll


RSS 2.0