Från västerbotten och ut i cybervärlden med dig (pratar med inlägget)

Norrländska<3 roar mig med pappas iphone och undrar hur länge jag kommer hålla mig. Mor sa att hon, när vi kommit hem, ska ta tag i det här och köpa en smartphone. Plötsligt är jag den enda kvar, medan mänskligheten går över to the dark side som krampaktigt håller sig kvar till sin lilla sony. Men äsch vad spelar egentligen trotset för roll. Här är det iallafall mörkt,stjärnklart och väldigt snöigt. Jättegos.målet med det här inlägget var egentligen att visa er lite smickrande bilder men eftersom jag har vissa brister gällande att behärska modern teknik så får det här räcka för denna gång. Hoppas ni, mina fans enjoyar era lov och gör sånt ni längtat efter. Puss gos och fnitter/ H

HEJ NORRLAND

Mot granar, skotrar, sibyllakiosk och snusläppar.

Nu

Lite efter men: EN PRISENSSA ÄR FÖDD OMG. Ska köpa damtidning/aftonbladet sen. Annars snorar jag mest ner skolan och ska snart gå på musikarnas spelning! PÄPP

Gyllene snittet

kom på att man kan ha bär som is (om de är frysta xD)
Idag har jag varit på stadsbibblan hela dagen med två mysisar och ätit laxbagel å skrattat åt swedish problems(bästa<33) när vi inte klurade på det gyllne snittets gåta. Tanken var att sen gå på den andra föreställningen med teatertvåan men jag kände att jag inte orkade ta risken att bli sämre(min förkylning eller vad det är tog sig ett kliv till en ny nivå och är nu svårare att undvika) så jag åkte hem och såg på filmen Kyss mig som var fett med bra. Blev lite djup och ett par insikter slog mig, att någonstans därinne är nog kärlek mellan två av samma kön mer äkta än mellan en man och en kvinna. Jag tror inte heller att man kan svara på vilken garanterad läggning man har förrän man är i kanske 60, 70-årsåldern. Låter lite knäppt kanske men ja, trots att jag tror att killar är min grej så är det nånting med kärlek mellan två tjejer, inte helt lätt att sätta fingret på men det är ganska faschinerande. Kanske är det bara mitt förkyldatjockhuvud som gör sig hört eller så är jag en djup, tänkande tonåring i ett blött februari. Hur som helst ska jag nu gå till sängs. Idag hade jag förresten kunnat åka skrifskor, bokstavligen till tolvan. Hade varit ganska fett!!!

Hiihihi lite kommentarer och jag dyker fram igen! Som en björn ur sitt ide. Idag har jag efter skolis ätit pannkakor och diskuterat diverse ting med molly och gått på en av de två föreställningar teatertvåan har nu. Den jag såg idag var fett med najs och jag skrattade och hade feel good-magkänsla efter, så trevligt så. Har sen avnjutit en fettisbulle, tagit dusch och ligger nu här i min bädd. Har en konstig förkylning som varken vill bli stor eller försvinna. Bara går och är jobbig. Min budget är för tillfället najs, solen skiner ofta, det känns vårigt och om ett par dar är det lov, imorgon ska jag hänga på stadsbiblioteket all day- LIVET ÄR EN FEST.
Peace.

¨¨¨¨¨¨¨¨

Igår efter skolan mötte jag Emma för att gå på en liten utställning där min bloggkompis mikaela ställde ut lite av sina bilder. Hon är verkligen en fena på att fota och liksom, komma på idéer. Min kväll bestod av tacos och tiramisu och På spåret-finalen med min familj. Läste lite tidningar, fick skrattdamp över facebook å så.
Idag klev jag upp halv tio, åt havregrynsgröt med min moders äppelmos och begav mig strax där efter med min far till drottningholm för att åka längdskidor(<33333) för första gången i år för min del. Trots att mamma vallat de vallningsfria skidorna (ni hör ju själva, det är som att bada med en icke-vattentät klocka medvetet) med något som kan liknas vid rosa tuggummi gick det fint och man känner sig som europas största hurtbulle. Love that feeling. Liksom vinterns motsvarighet till att jogga men ändå så mycket bättre, och känslan efteråt är ju magi i sig. När man sitter i bilen och äter mandarin och lyssnar på vinyl(radiokanalen dårå) och kommer hem fast klockan bara är halv tolv kan man ju nästan ta över världen. Känns det som i alla fall.
Snart blir det pannkakor och sen ska jag typ ställa mig på tians trampolin för att dyka ner i matteboken.
Sådär! Nu har ni stenkoll på mitt liv, typ. Har ni inte fattat det kan jag ju säga att jag är allmänt jätteglad.

☺♀

Idag är en bra dag. Det känner jag. Sympatilyssnar lite på Whitney (okej hon är faktsikt bra eller var kanske man säger, hehe) och här får ni en skarp dagens:
kompenserar med denna knivskarpa!! Puss

Happy V

Alla hjärtans dag imorgon. Så gosigt. Hade varit som pricken över i:t om man hade en sån där ni vet. Men bara som pricken, inte helheten alls. För det är ju för geléhjärtat man får i klassrummet man längtar till alla hjärtans dag. Okej längtar är väl att ta i, men ni förstår. Det är det som är höjdpunkten. Som klapparna på julafton. Det där om man hade någon att dela det med är mest en bonus som gör godishjärtat ännu bättre. För vad kan slå lite hjärtformat socker?
Men ja nu trasslar det sig när jag ska vara sarkastisk och ser i kors av trötthet. Slutsats: Imorgon är det alla geléhjärtans dag och jag ska pussa på min grafräknare alternativt franskabok.
har min rödaste tröja på mig för att komma in i rätt stämning. Okej nu verkar det som att det här är biggest day on the year för mig men det är det ju inte!!!!!!!!
Love
/H

Rubbe

Idag har jag ätit pimpim med Love, åkt hem till emma och bara pustat ut och landat lite allmänt, lagat och ätit middag med min storebror samt ändrat min bakgrundsbild på datorn till en regnskog. Jag kan inte tänka mig något mer typ, avslappnande.
Vad ska jag göra nu då? Fortsätter den här måndagen lika behagligt?
SVAR NEJ. Men nu vill jag inte vara en gnällis men det absolut sämsta med sam och gymnasiet i allmänt är alla dessa jävla källor. Fuck them, fuck sam, fuck betyg. Ja lite så känner jag när jag tänker MLA, världens mest onödiga system också, speciellt när jag får uppdraget att ofrivilligt ta allt som jag själv inte ens använt och känner till. Nu ska jag göra det för vems skull, jag vet inte men jag låter bli och tänka och sätter på Monica Zetterlund.
Trots alla dessa händelser måste ändå dagens topp varit när jag fick veta vilket djur jag var i mitt förra liv, känns skönt att ha pejl på det liksom.
Peace

Ha en fin fredag!!!!!!


23:00

idag har jag varit hos tandläkarn och firade att mina tänder är så bra genom att köpa minibubblizz <33. Sen så fyller den bästa sjutton idag, tänk, vad stor du är nu. utan att låta som en tant. det är sjykt
Nu: himmeln som innefattar täcke, kudde, hjärtkudde, orange riskudde, madrass etc - sängen

Me

Sitter och klipper hönsnät på mitt golv. Fast man behöver ju inte ens läsa långt ner mellan raderna för att förstå att det är fel tidsfördriv just nu. Att jag har lite annat att ägna mig åt. Men det är inte tillräckligt inspirerande. Så jag fortsätter klippa i hönsnätet med min fina avbitartång. Classic me att skjuta upp och dö i stress och tänka "nästa gång tar jag tag i det långt innan deadline så slipper jag hetsa. vad skönt nu är det bestämt" Och så sätter jag mig och klipper hönsnät.  Mest för att få någonting gjort går jag tillbaka till min vita matta nu.
.
Men först en fråga bara: tycker ni jag ska läsa matte 3b för att inte stänga någon jävla "dörr" eller välja en kurs som sociologi eller dylikt som förmodligen inte kommer sänka mitt snitt? HMMMMMMMMMMM suck on that.
.
HEJochadjöpuss
/H

Basta är bästa

Har bastat och det var tamejfan som pricken över i:t på denna dag som spenderats i skidbacken. Somnade där, i bastun alltså, farligt men oslagbart skönt. Åtminstone i lagom lång tid - som nu!!!
Ska väl få någon ordning på allt klädersakerskoltrams å sen hoppa i säng!
Dagens insikt: det är svårt att komma ihåg mycket saker på ett skepp kommer lastat
Godnatt människor och ni andra

Fab Feb

hejhej uttryckslös och så
Förutom att jag halkade påväg till tolvan imorse och krossade mina armbågar (överdriver lite kanske men dom är röda med blå inslag för den som vill veta), fått veta massa depprimerande information om framtiden gällande universitetsstudier o.s.v, konstig träningsvärk och nu på kvällem huvudvärk så har dagen varit mycket bra och och jag har känt mig finfin i min nyfunna klänning som idag agerade tröja. Skrattat haft två roliga lektioner myst i blomman jobbat efter skolan på bilden skypat med saris och ätit god mat. Annars borde jag pluggasovastädaplaneramittplugg men det blir naturligtvis inte av. Det här har varit en jättemysig dag men när man trillar och överväger att ligga kvar för att man känner sig så hjälplös måste man bara skriva det på bloggen för att få lite vardagsdrama. Nu ska jag njuta av sömn.
Hejhej puss å godnatt.

RSS 2.0