Januari trettioett

Mest för att jag borde blogga: blev idag med grafräknare. I måndags upptäckte jag bästa grejen, att man kan köpa Engströms nyponsoppa på flaska. Mmmmmmmmmmmm. Ni ska googla world's biggest rabbits om ni vill skratta.
Underbart är kort för nu går jag och lägger mig.
Puss å så
/Hanna

I've just came to say hello

Har suttit och skrivit franska, pratat med henrik och druckit smoothie mest hela dagen. Nu ska jag ut å springa wehå
ska bara sätta på mig en tröja till. eller kanske 100.
see ya bitches.
/HANNA

Avsvalnat te, grå hud och egenbildade dreadlocks

Vill åka skidor så himla mycket nu. Och i morgon är det bild igen på jättelänge och det betyder att jag ska få bygga vidare på mitt kök (ehh). Förutom lite matte är det inte särskilt mycket plugg so far, försöker njuta men det gör jag nog utan att jag tänker på det. Blir så glad när jag märker att vi går mot ljusare tider. Så jäkla osammanhängande inlägg. Ska räkna lite, bada och sova. Hur mycket jag än sover är jag alltid trött, sanningen är väl den att jag inte sover så mycket som jag tror att jag gör. Nu ska det styras upp. Här har ni listan jag lyssnar på just nu. Lyssnar mest på en låt i taget, lite så jag funkar. De ligger kronologiskt. Givetvis kan jag göra undantag och lyssna på låten högst upp någon gång. 
se så grå jag är, löl. idag hade jag en väldigt mysig hårdag, gör sig inte rättvisa på bild men det här med lockigt är något jag är dålig på nuföritden. Men idag kan jag inte annat än uppskatta det. Fun shit.
Nu har det här inlägget tagit tre år.
Puss babes, vi hörs.
/H

Peppen är på

Tränat bästa passet, duschat och ska nu springa hem till emma för att inta tacomiddag med lite grekisk släkt, svensk och hennes familj. Spännande! Vi höres!
PUSPUSSPUSS
/H

Vendredi 2 (Samedi)

Känner mig som på moln. (Välkommen ombord på Balder). Ikväll satt det verkligen mitt i prick, jag gjorde det som min själ(?) verkligen mådde bra av. För jag undrar om det är timing som åstadkommer känslan av "lyckat" eller de man faktiskt är med, omständigheterna. Handlar det bara om att vi gör val som inte är rätt i stunden? Nu skulle jag inte påstå att jag tog ställning till vad jag skulle göra ikväll men i alla fall, att man gör det man faktiskt får bäst resultat av. Jag kan inte uttrycka mig så jag stannar här.
Svammel svammel.
Min pappas järngäng är nog bland det bästa jag kan tänka mig. De kallar sig födelsedagspatrullen och har firat varandra varje år sedan de var i tjugoårsåldern, hur ojämn siffran än varit och hur opassande den än legat i tiden.
Ikväll har jag har skrattat så tårarna runnit, lyssnat på och smått deltagit i roliga diskussioner och verkligen rent och skärt njutit av sällskapet. Bara varit tillfreds. Insett (än en gång) värdet av att mina farföräldrar är vid liv. Det här är verkligen sånt som har värde, och jag önskar att det ska vara såhär för evigt.
Kan inte ens formulera det här så det får rättvisa, men det var väl värt ett försök tänker jag.
Med ett leende på läpparna ska jag nu lägga mig i sängen, ska titta på Daneils tal till Victoria fr¨ån deras bröllopsmiddag. Mest för att få höra honom säga "Victoria, störst av allt är kärleken - Jag älskar dig så". Sen ska jag nog klämma ett avsnitt Playa del Sol.
Åh puss, hej och godnatt hörrni.
/Hanni

Did you give the world some love today baby?

Lite av de böcker som utökade mitt bokbestånd i julas, det blev en del Oates.....ehh
.
I och med att min blogg inte alls är någon form av dagbok vet jag liksom inte alls vad jag ska skriva, blogga om. Att låtsas vara glad känns onödigt. Jag vill inte vara en deppig anti-tjej som känner efter och ömkar, ältar. För en sån är jag inte, egentligen. Svårt att acceptera mig som det. Då faller det sig ganska naturligt att jag inte bloggar när det enda som virvlar omkring bakom mitt pannben är tankar och frågor som ska hamna mellan så få ögon som möjligt. Nu vet ni det. Och nu känns det som att det här blev ganska så genomskinligt, men vafan.
.
Nu till det roliga då, ni trodde väl inte jag skulle lämna er med ovanstående?
Jaha vad känns kul just nu då?
-Att det påfallande ofta är ljust när man går ut, den lilla glada överraskande känslan som slår en ger konkret energi. Eller så konkret energi nu kan vara.
-Min klass, min skola gör mig glad. 
-Det är helg, projektet är över och min pappa fyller år och hit kommer lite mysiga människor snart.
-Min storebror fick körkort igår och jag har nog aldrig i mitt sextonåriga liv varit så glad för någon annans skull. Behöver jag säga att jag nu är stolt liten syster med stort S?
-Jag har vintergatanas bästa människor omkring mig.
-Sommar i P1 på min ipod, morgon som dag som kväll
-Program som, Stjärnorna på slottet, Sommarpratarna och Här är ditt kylskåp.
-Att jag nu, genom att ha listat lite här blev på bättre humör och sitter och ler lite lätt.
-Jag ska kanske traska på utländska gator i april.
-Snart ska vi åka skidor med skolan(iiihhhh) och om (bara) 5 veckor ska jag åka långt långt upp i Sverige och få fem dagars endorfinkick och bo i en primitiv stuga och läsa böcker.
-Favvislåten nu (rubriken)
-Thaibyxorna jag fick av Molly (<3)
(se bara vad glad man blir)
.
Det var ju en del ändå. Nu ska jag gå ner och hjälpa min pappa.
Puss på er fina. Ha en bra fredag
//HANNA

Stjärnorna på slottet

Bäst.

Konsument

1. nytt nagellack 2. ny magnet 3. nytt linne. Lite materiell lycka är alltid najs och
att förse er med lite bilder(ej tagna med webbcamera eller google) kändes ju inte som en dag försent. HEJ!
/H

Vendredi 1

Friskis&svettis, mintgröna naglar, vintersol, pannkakor med molly och sara, lite projektplugg, VRG-musikal, emma. Ja så blir min i dag på't ungefär!!! Så nu säger jag hejhej, ha en fin fredag!
Puss/H

A desert road from Vegas to nowhere some place better than where you've been a coffee machine that needs some fixing in a little café just around the bend

Efter att ha sett filmen Bagdad Café med mina föräldrar, lite Humor godkänd av staten, städat min garderob, fixat min nya klockradio (som tydligen var mer awsome än jag kunnat ana, man kan t.ex. använda sin ipod som alarmsignal (för mig som inte äger en smartphone eller dyl är det kalas)), duschat och borstat tänderna satt på sig favvonattlinnet så känns allting ganska så bra ändå. Man måste liksom lägga upp ens liv i en plus och minusspalt för att se hur illa det egentligen är. Och det lilla som i mitt fall finns i minusspalten går oftast att åtgärda på ett eller annat sätt. Och trots allt så gäller det även den här gången.


Ett litet konstaterande från min sida (och säkert eran) är att när jag säger att jag inte ska blogga och liksom bereder er på det så bloggar jag ändå och när jag ska uppdatera och försöka hålla denna lilla sak vid liv är det ofta stora glapp uppstår. Så opålitligt va. Nä hörrni! Godnatt finisar. Ni får gärna svara på inlägget under ändå, jag tror att det kommer komma till användning ändå.
Puss å så
/Hanni

¸

Vad gör man när man vet varken ut eller in? Upp eller ner? När man börjar ifrågasätta allt som nyss var det självklaraste i världen och det inte känns som att någon innerst inne förstår vad jag faktiskt exakt menar, säger, deppar. Ja, då.
.
Jo man åker kollektivtrafik och lyssnar på Sommar i P1, Josephine Bornebuch är ett bra val. Efterlever tjejen i boken jag börjat läsa. Tror på någon vänster att det ska fungera i verkligheten. Film är rätt effektivt också.
Vad gör ni när världen låser sig och det enda tänkbara är att er framtid kommer bli mörk som en trädgårsmästares naglar?
Det här är nog inte så jäkla bestående men bör tas på allvar. Glad kan man inte alltid vara.
Berätta blir jag jeteglad.
Puss/H

Sn☼

Fasligt vad stilla det står här, vet inte om jag tycker det gör så värst ändå. Det är ju trots allt lov. Just nu snöar det som hundan och det är sån snö som stannar på marken, taken. Så gosigt så gosigt. Nu ska jag se andra delen på Filip och Fredriks årskrönika och sen ska jag träffa Alice. Bästabästa alice.
.
Annars då? Jo idag for Henrik iväg, för att vara borta till vecka 10 eller så. Ja i mitten av mars kommer han gå på Stockholms gator igen. Även om jag inte riktigt greppat det än tror jag att tiden kommer gå fortare än man tror.
Mitt lov fylls av fem faktorer: film&tv, häng med vänner jag träffar numera ofta eller sällan, familj, kultur i olika former och sömn. Och parallellt med det har jag städat ur mitt rum och gjort det riktigt najs.
Ja och på måndag börjar allt igen, vardagens snurra sätts i spinn. Vet inte vad jag tycker om det, finns inte så mycket att göra åt det liksom.
Nä ni. Nog bloggat, känner att jag inte är riktigt kapabel till att driva den här på ett underhållande sätt just nu så jag lämnar er ännu en gång på obestämd tid. Så dramtatiskt det där lät, menar bara att jag inte utlovar någon uppdatering på ett tag. Puss fina ni.
.
Hejhej/H

RSS 2.0