Wo bist du?

Jag har komiskt mycket att göra men har idag i princip bara legat i fosterställning och stirrat in i väggen. Kollat på bloopers från Solsidan. Ikväll ska jag vara lite kökspersonal igen, blir inte förvånad om jag tabbar mig i dag. Men orkar verkligen inte bry mig. Nu ska jag ta en nap.
Igår fyllde Moa arton jordsnurr, detta firades för min del med tårta och en trasig ballong i gåva till festföremålet. Hon är en mycketmycket bra varelse som kan liknas fint vid Månfare här nedan
Puss Mo-is och alla ni andra.

Mer


Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

Att jag ska se de här männen live i augusti är helt sjykt. fyfan vad bra trygga pepp dem är, såhär tolv album senare (hoppas jag inte säger fel nu, hehe) såhär glad var förresten jag när jag hade hämtat ut min biljett. oooh that feeling
röd och glad

I mitt huvud

Jag har under hela vintern varken längtat bort eller till sommaren särskilt mycket alls, framförallt inte känt efter, tycker lite att det blir sommar när det blir, men nu de senaste dagarna har det slagit mig som en snärt. I kombination av att jag lyssnade på Eva Gabrielssons(fru till Stieg Larsson, alltså mannen bakom milleniumtrilogin. Alltså är hon fru till han som skrev Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes, hoppas ni vet nu, för det är super) sommarprogram där hon pratar om bl.a. skrivande, kökssoffor och stillhet i sommarhus och att jag idag med constance gick på sightseeing på googles gatuvyer hem till varandra (där alla bilder är tagna på sommaren när stockholm, bromma är som vackrast och man vill bara teleportera sig omedelbart) fick mig att längta lite sådär desperat mycket inte bara efter just en grej som tidigare.
Jag har sedan måndag morgon (okej det var igår, men) nästan bara gått runt och tänkt på att få skriva fritt. I en kökssoffa. Är förövrigt i en skrivperiod, inte för att jag är extra tyngd eller så mest bara äntligen kommit till det stadie då jag har sug efter dagboken och inte säger åt mig själv att skriva (vilket äger fett <-- såhär uttrycker man sig bäst) Så nu vill jag bara skriva mest hela tiden. Hur som helst gick jag i dag in i mitt album från förra sommaren från småland för att bara kika lite på soffan, dog några gånger om.
En annan grej mina tankar vill vandra till konstant är att få simma här
Sen så finns det etthundra saker till men det tar jag en annan dag om det känns angeläget. Det här var angeläget.
Glömde nästan att jag har saker jag borde göra. Skönt. Men nu ska jag i alla fall låtsas att jag gör dem.
Puss

Enormt korkad idiotgris vill föda lagom luddig gröt på tropisk plastsmörgås få glömsk flicka galen

Himla fin gårdagskväll och morgon hos sara med kylskåpspoesi(rubriken) och annat. Mindre fint att min såkallde vän moa lät mig traska över söder och sen åka hem med kommunaltrafik med extremt mycket blå smoothie runt munnen, jag som satt och skulle se lite sådär förmiddagssvår ut. Najs, tack!
Nu är jag bara glad och lätt seggosig. Älskar att börja dagen tidigt. Wiiie lyssnar på fleet foxes och städar mitt rum.
Jag bjuder förmiddagen till ära på en victory och en tumme upp
Hej vi hörs jag ska skriva fett med dagbok idag. Puss

Dagen efter vårdagjämningen

Idag vaknade jag av P3 utvilad. Låg kvar i sängen utan att behöva anstränga sig för att inte somna om (dock var jag fuskpigg, alltså underskott på sömn, menmen) och plötsligt började tonerna från don't stop believin' fylla mitt rum och jag nästan flög upp ur sängen! Sen hade jag varken mössa vantar halsduk eller tjock jacka när jag traskade till le tolva innan åtta. Enbart en tunn jacka, det kändes så speciellt på nåt vis. Så himla nätt. Täljstenen var faktiskt ganska rolig efter att jag bytte sten och tänkte om och jag satt i ett stort vidöppet fönster där solen verkligen gassade. Det var jättegod fisk till lunch, på rasten satt vi ute i solen, efter skolan mötte jag amanda (<3!!) och vi gick genom ett soligt vasastan och stannade där det fanns uteplatser. Där avnjöt vi årets första fika utomhus, inte ens i solen, utan att frysa det minsta lilla!!!
Sen har jag mest chillat, det blir lätt så när jag inte har något konkret som bör göras. Fast det har jag ju, men ska jag följa min inre röst är det imorgon det verkligen bör göras för det är då jag inte kan vänta längre, typ (min ohållbara studiestrategi <333) Fast ändå har jag varit lite skolig, inte med något speciellt närliggande men ändå och så har jag tittat på "Så levde de lyckliga" på svt play.
HÄR SKULLE DET LEGAT SOME NICE PICTURES IF I HAD AN IPHONE OR DYLIKT. NOW I DON'T. TOO BAD.
Imorgon börjar min skoldag på Nordiska muséet. fun!!!
Ses i morgondagens sken förmodar jag annars senare (hur bra på logik är inte jag??)
Bisous à tous

Har ni ännu inte upptäckt denna magiska värld, här

http://swedishproblems.tumblr.com/

Vadgörjagmedmittlivvadgörjagmedmittliv

Har fått timeline, inte officiellt dock, än. känslan jag kände när jag upptäckte det kan nog mest identifieras med vrede och slow motion-rösten "noooooooo" i mitt huvud. Jag har en vecka "att förberda" mig på innan det blir officiellt. Herre jävla gud.
"  Right now, only you can see your timeline. This gives you a chance to:
1. Review what's on your timeline now, and add or hide whatever you want.
2. Click Publish Now or wait until your Timeline goes live on 27 March. "

OMG CAN'T WAIT!!!!! Och sen så har vi täljsten imorgon på bilden. Det kan inte ens vara lite varmt ute. Vad händer med världen?

det här var så långt ifrån jag idag. mest för att jag vet att ni bryr er. jag kan se ut såhär också, lovar. Even if it's hard to believe. Bye guys, love from the brownie (white ass)

Måndagsfint, yeah

Turen mellan kristineberg och alvik i seneftermiddagssol med Monica Zetterlund och sen få en slängpuss av emma från hennes fönster påväg från tolvan<3 Nu ska jag vara effektiv. Puss

Sonntag

Idag har jag ätit leverpastejsaltgurkedansktrågbrödsmackor till frukost, skypat med adam borta från down under, gått promenad å druckit te med Johanna (som jag inte träffat på såå länge!!!), kollat klart Äkta människor(alltid så sorgligt när man kollar ikapp en serie, å den tar slut, visserligen sista avsnittet ikväll, men det är då man kommit in i densom bäst), pluggat alldeles för lite, skypat lite med saris å sen allt annat sånt man gör på söndagar. Nu doftar det en blandning av orientaliskt och kardemummakaka från köket och jag är så hungrig att jag inte vet vad som är upp och vad som är ner. Okej jo, men hungrig är jag!!! Och nu vet jag att min namn snart kommer ropas så, tack och hej!!

Fluga

En fluga surrar runt i mitt kök. Tänk att något så egentligen störande kan vara så himla fint. Jag blir alldeles glad i magen

14

kan inte riktigt avgöra om den här är hjärndött tråkig eller ganska kul
Nu skriver jag bara för att skriva, har egentligen inget vettigt att säga. Det blev inte längre än såhär. Fun. Fast allt är bra. Blev plötsligt fåordig (osis!!!). Vet inte ens hur jag ska avsluta det här. Trött inlägg. Gud vad jag bara bajsar ner allting, orkar inte. Haha inte bokstavligen. Men äh. Kudden next sötisar

Mars är typ najs

Hej bloggen!! Nu när jag ändå är vaken såhärdags (armhåleshetsen håller mig vaken(tänker inte berätta vad jag tänker och tycker nu mer än att det är krystat, kanske en annan gång men troligen inte, i så fall i morgon) det är fan all over, bloggar, facebook o.s.v OBS!! jag har ännu inte uttryckt missnöje mot detta bara en ren iaktagelse) kan jag lika gärna blogga som jag typ tänkte när jag satte mig här för en och en halv timme sen(??), tiden ba, tjarrå jag kilar nu, hoppas det är ok.
Jag är himla jätteglad till att börja med.
1. Igår fick jag en så himla fin presten av henrikbaby från Japan
(det är alltså fåglar på noter på insidan av flaskan det röd/orange föremålet är ett armband för den som inte förstår)
2. Jag cyklade för första gången i vår tidigare ikväll(cykla!!!! ligger mig såhär varmt om hjärtat<3333333)
3. Satt/låg i soffan och drack te och pratade med mina föräldrar i soffan och sånt gör jag för sällan på vardagar och det är så jävla skönt, kan typ inte förklara varför, vi pratade typ inte om nåt kul ens eller jo, men ändå.
4. Men sen så fucking bokade vi flygbiljetter till och från England, skickade in anmälan och liksom spikade, tre veckor, helt ensam, igen, denna gång på vuxenkurs!!!! Och jag är så himla taggad på känslan av ensam i världen, stor och självständig. Åh du där uppe om du finns, låt det bli lika najs som jag hoppas
5. Sen tog jag ett helt episkt bad med det nya skummet, eller det som åstadkommer skum och det var utan att överdriva mer rogivande än ett yogapass! (okej har varit på ett i mitt liv men). Är fortfarande sådär härligt harmonisk. Det blev grymt skum och det doftar gudomligt. Sitter och sniffar på min hud typ nu efteråt. Inte nog med själva badet så låg jag och tittade på stjärnhimlen samtidigt!!!! Hör ni hur najs? Ja, ni kanske förstår själva. Men bara kanske. Livet på en pinne #2 helt klart. Det här var typ bäst sen årsskiftet (och då har jag faktiskt varit glad också)
6. Imorgon är det onsdag, min favoritskoldag tror jag
7. Tål att sägas flera gånger, det är typ vår
Nu säger jag godnatt och puss och att någon dag så småning om ska jag cykla till skolan.

Najs

Nu ska jag springa på kusinkalas. Eller rättare sagt åka, med min bror som kör och vi ska lyssna på den här
wihooo det är sol och jag är glad
PUSS ha fin söndag!!

Det här inlägget blev lite knas i all sin hast om ni undrar varför den fabulösa filmen är borta. Kan uppdatera er genom att tala om att bilfärden var skoj!! Och att det var ombytta roller med mina föräldrar i baksätet som vi hämtade och barnen där fram! EPIC LOL TIME

<3

typ bäst på youtube

Dagens ilandsproblem

När frysen är för fullt proppad så att det inte går att dra ut lådan. Kan därför inte komma åt mina efterlängtade köttbullar som också enligt mig är bästa maten efter tolv( tolv på kvällen alltz). Försökte febrilt få upp lådan men var efter en stunds försök tvungen att inse faktum. Fick nöja mig med annan föda. Att äta köttbullar i sängen och se på nåt kul är typ livet på en pinne. Har det trevligt ändå, utan köttbullar. Är väldigt glad, det är väldigt kul. Är hipp och äter keso med kompott och avokado (alltså inte tillsammans), det funkar, men det är ju inte som Mamma Scans. Nog.

Strumpbraxor

Köpte ett par nya strumpbyxor för några dar sen men kan inte bestämma mig för om de är porriga eller söta. Så jobbigt, mitt liv har alltid rullat men nu, plötsligt stakar det sig och jag har ett problem. OMG. Nä nu bestämmer jag att de är söta. Vad skönt. Visst är mina ben sex förresten? HEHEHE klarar inte att vara seriös i mina inlägg, töntigt egentligen. Bilderna får representera det seriösa. Jag ursäktar men det är efter läggdags, det kan vara en av orsakerna. Puss hörrni

Cravings, God

Jag längtar efter dagg och såpbubblor. (OBS!! Det här är inget "åh jag vill ha sommar, hatar vinter, åh saknar sommaren, det är på sammaren man lever.. Vintern dödar mig, så trött på jackorslasksnöbajs" osv osv. Det är just dagget och såpbubblorna jag vill ha!(lugna jag föstår dessa gnällutbrott också) Alltså ingen smyg-läsa-mellan-raderna-lek Nu vet ni, ville bara klargöra)
första bilden som kom upp om man googlade såpbubblor får vara bildbidraget i det här inlägget som närmare bestämt är det 515:de!!
Mest för att visa att jag inte glömt bort min blogg, mitt stora andrum, min drift, mitt allt. (IT'S FUNNY CAUSE IT'S NOT TRUE)
Ska berätta lite om mitt lov hade jag tänkt, visa lite annat och bara var bloggig. Och ordbajsa. Men inte nu, en annan dag, snart.
Puss å tuss

Mutation

(är hemma berätta mer senare) Nu ska jag gå ut i solen(<3!!!) och bege mig mot liljevalchs. Hej så länge

RSS 2.0