Jag är en vanlig kanin, vanlig fast ovantligt fin

Nu går jag och min nya kaninskjorta på middag. Hejhej
*jobbar på min svåra look*

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh kaninig!! Mer glasögon!!!

2012-05-26 @ 14:25:24
URL: http://vardagaren.blogg.se/
Postat av: Much

Nemen tack! Va snäll du är! Keramik alltså <3Jaaa, den gör sannerligen den!! Hhe ja jag har ju det :D kan inte fatta att det var mer än 8 månader sen jag fyllde år och att det ny snart bara är 3 månader till jag fyller 19 istället! Det är helt sjukt!

Men, tillbaka till din fråga - det är minst lika fett som jag hade föreställt det. Att alltid kunna dra någonstans, alltid ha något att göra, kunna gå till vilken bar som helst, var som helst och säga - en öl! Och sen få det!! Eller ett glas whisky om man hade velat det! Och det är så överdrivet trevligt att ta sina vänner till något av sina stammishak och bli fulla på öl och prata om precis allt i hela världen man kanske inte annars hade snackat om! Sen lär man känna så himla mycket nytt folk, därför jag gillar att gå till en bar istället för en klubb för då får man prata och inte bara dansa - det tycker jag är bäst!!

Mina favoritställen är absolut dovas eller Charlie's som för-hak eller dricka öl hak, sen strand som klubb att dra till efteråt, dovas Hornsgatan och strand ligger perfekt nära varandra så det är den perfekta kvällsrundan! Strand spelar bra musik, man kan spela pingis, fotbollsspel, prata med intressant folk eller dansa benen av sig! Alla är så satans snygga också så man är i himlen! Lite samma sak med slakthuset, också sjukt bra folk och musik!

Sedan är det ju nu sommarställena man ska prova! Sommar, f12 terassen, trädgården och alla de ställena - är nog också fett! Och öl på snaps uteservering! Allt är bira! Detta ljuva liv! ;)

2012-05-26 @ 18:19:50
URL: http://yearsofmylife.blogg.se/
Postat av: my

men åh vad vacker du är endå!

2012-06-08 @ 15:03:18
URL: http://mwhys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0