Life is a Minestrone

HEJ ALLA BARN!!!! Jag har inte glömt varken er eller bloggens existens. Bara det att jag haft roligt(nu lät det som en sällsynt händelse, ni förstår, hoppas jag. Henrik behöver du extra förklaring i min otydlighet är det bara att fråga i kommentarsfältet nedan). Hur som helst, bör jag just precis nu plugga för det är nämligen helgens, åtminstone morgondagens tema. Festligt, inte sant? Så då känner jag att en uppdatering vore på sin plats när jag borde sitta med mitt huvud nere i världens tyngsta bok, vår historiebok. Och som kompensation för en veckas frånvaro ska ni nu få veta dag för dag. Åtminstone highlightsen, häng med!!!
.
På lördagen åkte jag som jag berättade till plantagen med min moder och inhandlade diverse nödvändigheter för att sedan göra i ordning en fin, smaskig sallad som skulle bli mitt bidrag till knytkalaset tjejerna i gamla 9G skulle ha. Åh fy tusan vad det var roligt, vi är verkligen "Världen bästa tjejer" som vi så fint kallar oss i vårt lilla forum. Vi skrattade så det tårades i ögonen, skvallrade och allt sånt kul. Efter denna dag åkte jag hem och åt middag hos min mormor.  När jag kom hem provade jag min broders studentmössa mest för att jag var så upprymd av all studentlycka runt om och kanske en smula avundsjuka.
På söndagen satte jag på mig mina
för att plantera
i mina blomlådor som blev såhär
här var de dock lite ledsna och virriga, men de reste sig strax och blev ståtliga och fina. Efter lite annat fix var det dags å rensa ordna flytta och till sist så 
i mitt trädgårdsland. Såhär fest var det
På kvällen grillade vi megagott kött och så hade jag Solsidanmaraton med mig själv. Det var typ den dagen.
Måndag - Valle-b, pluggade jag i solen och blev röd som en liten spätta, tog en springtur och lagade mumsig pastasallad som jag hade med mig hem till Matilda där det skulle avnjutas knytmiddag på hennes balkong med massa fina. Det gjordes det och hela kvällen var mycket fin bra rolig najs. Och jag gick och la mig med en episk magkänsla.
På tisdagen, 1 maj, fick jag en impuls och åkte jag helt fylld av gårdagens känsla, tidigt in till stan (som var typ helt öde), köpte en engångskamera och gick till kungsträdgården och knäppte några obligatoriska bilder, satte mig på trappen, måla tånaglarna röda och skissade. Hade en känsla av att jag var utomlands som hade fyllt mig under gårdagskvällen. Med på topp-femlistan av känslor. Gick sedan in på Stadium i tron att jag aldrig skulle hitta några skor där, men blev motbevisad och kom ut med dessa fartfyllda
Efter lite andra ärenden hade dagen knappt börjat och resten av dagen spenderades i trädgården.
På onsdagen fick jag måla med akryl, äta glass och lapa sol(jag hatar uttrycket lapa sol) med min mentorsgrupp i humlan och gå på promenad med lottan å vovvis och skratta i endast tjocktröja(hade byxor å så med) fast det var kväll. Himlen den kvällen var insane, som gjord för instah (synd guys att ni inte var där).
Igår torsdag hände det inte så mycket spännande. På kvällen var jag ensam och jag strävade mest runt i mitt hus lyssnandes på Billie Holiday och såg på halv åtta hos mig. Jo juste! Jag fick ett brev, med handskriven adress
blev glad men vågade inte ha några förväntningar, och vad låg i om inte
åh jag blev så lycklig.
Idag fredag, skypade jag med adam i down under och efter skolan köpte jag ett hg
det doftar helt ljuvligt, har ej smakat det. Sen har jag ätit mintkyssar druckit kaffe, cyklat i regnet å så.
och här sitter jag nu
Kan meddela att inlägget blev försjkutet några decenier då jag pratade i telefon med amanda i närmre tre timmar, så det jag borde göra exakt precis nu är sova. Hejhopp hoppas det smakar!!
Juste soundtracket of dessa dagar har varit:
främst 2, 9 och 10 härifrån
denna, den här fina, this song och en massa P3 och gamla sommarprogram såklart.
Nu är det hög tid å sova!!!
Tjingelingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0