Demain

HEJ!
Back in town, har faktiskt inte saknat datorn. Men att blogga har jag faktiskt saknat lite grann. Jag har massvis med bilder jag tänkte ni skulle få en titt på. Men det får bli senare för här är det mycket att stå i.
Men vet ni vad? Imorgon åker jag till Paris! Skojskoj.
Snart ska jag in till stan och sen måste jag packa upp/packa ner igen..lite sol på kroppen vore ju inte helt fel heller!

Ha en strålande dag!
//HANNA

Jag plockar smultron längs vägens kant och trär dom sen upp på strån, det killar så skönt under foten min jag känner gräset med tån.

Idag var ju vädret kanon, äntligen. Tack för deeet gud!!
Jag har vart med min storebror mest hela dagen, himla skönt.
Och ja, imorgon far jag som sagt till småland för ett tag. Ska bli kul men kommer väl antagligen tröttna efter ett par dar. Men då är det samtidigt nästan dags att åka hem igen. Finurligt va?
Kameran blir väl min vän, när mormor är för trisst. Höhö.
Men ha det himlans bra, datorn får stanna hemma och vila. Det kan den behöva (nej jag sitter aldrig vid datorn och utsätter den inte för absoluta möjliga)
Här får ni ett gäng bilder från förra året. Tjingtjong, ha det underbart mina vänner :)





Okej rätt tråkiga bilder men.. haha men ja, det var ju vad jag hade :)
Vi hörs om en vecka!
PUSS//HANNA

Basket Case


Nu blir det säng, mysipysi.
Idag har jag hunnit med massor, det har vart en relativt bra dag, den slutade i vilket fall bra.
Min pappa är i estland. Intressant för honom på det hela taget. han ska interjuva premiärministern. Fartfyllt.
Imorgon (eftersom klockan är över midnatt) åker jag ner till min gulliga mormor och hennes gård i småland. Kommer bli riktigt härligt. Ser fram emot att inte göra Nånting. Haha, okejdå. Man spelar alfapet och äter. Och emellan åt lite Morden i Midsomer och trädgårsarbete. HEJHOPP! :D
Slänger in några bilder på stället imorgon. Annars säger jag tack och adjö!
GODNATT
//hAnNa

Njutning


Jag är så trött..Idag har jag haft pizzapicknick med annie och haft mtvmys och ätit mörk choklad med hanna. Så otroligt skönt. Hennes brorsa hade en massa kompisar hemma och dom spelade fotboll i trädgården. Nej vi tittade inte på dom ett dugg. Särskilt inte en viss kille.......ehe. Jag älskar iallafall MTV, det sämsta eller (bästa) är att man fastnar där i flera timmar. Ikväll var några kusiner här och mormorrrrrrrrrr. Vi åt middag och såg på vm.
Nu står jag inför ett svårt val, två avsnitt scrubs eller ut och jogga och efter det känna mig sund och fräsch??
Hmmm, nånting säger mig att det blir tven..heheh.
PUSS
//HANNIPIE

Regn


Jösses Amalia vad der regnar nu för tiden. Men det har jag hört av min meterolog-vän att det ska ändras på från och med imorgon. Tur det! Idag har jag haft en bra och rätt stillsam dag. Hade typ säg-hejdå-till-amanda-mys (som åker till vitsgarn på konfaläger i tre veckor nu) med tre andra töser. Kuligt va? Mycket. Sen har jag inte gjort nåt som är värt att skriva tror jag. Så nu vet ni! Apropå det är det många som åker iväg imorgon, amanda, emilia, emma och olivia hiiilll som är så jävla tjiiilll. Ja bara för att det rimmar :)
Nu ska jag nog dricka roiboos, läsa och sova. Eller se på film.....let's see. Imorgon ska jag träffa anniee och äta pizza i believe. det blir nog najz
Ha det gr8 m8
PUSS
//HANNA

Dear John

Ikväll var jag på bio med emmsi, mycket mysigt. Vi såg Dear John, nästan så att det började rinna längs kinderna. Men bra var den, mycket bra! Efteråt var vi väldigt flamsiga.......flams å trams hejhå. Den lilla spättan ser jag inte på ett tag nu, hon ska nämligen på konfa och jag ska göra både det ena och det andra. Trisst, å andra sidan blir det tribbelt så kul att träffa henne igen när det nu blir, tihi.

muntergöken på morgonkvisten..det är inte långt tills vi sitter under den stora palmen och käkar melonsallad till frukost! Tjalalla, tänk vad bra vi kommer ha det va? MMMM, sådetså :)
Godnatti!
//Hanni

Bildleverans, kategori: blandad vår




















Kom änglar

Idag, andra dagen på vårt långa sommarlov låg jag med två underbaringar, fick massage( helt galet skönt, eftersom olli är typ bäst), åt choklad och lyssna på lasse winnerbäck. Det blev en del lykke li och ted gärdestad också.

Till middag åt jag broderns bolognese. Vädret har ju inte vart nåt vidare, men det var ju mysigt på sitt sätt, ni förstår vad jag menar. Älskar att man kan göra vad som helst utan att få ångest, ligga i sängen en hel dag, klä på sig vid fyra o.s.v
Lovley indeed
Jag är på riktigt fixa-med-dator-humör så snart ska ni få se bilder! :)
//HANNA

Dance, dance, dance

Lykke Li <3
Har ikväll varit på födelsedagsmiddag hos amanda, det var finfint. Roliga människor och utsökt mat!
Jag hade glömt hur awsome det är att hoppa studsmatta många. Det är helt sjukt kul.
Amanda är så fin hon, man vill ge henne allt man någonsin skulle kunna få tag på :)
Tihi. I eftermiddags satt jag och hanna i varsin solstol och åt jordgubbar med mjölk och isglass. Vi pratade och skrattade, en helt grym start på sommarlovet har jag haft helt enkelt!
Låten i rubriken är förövrigt fantastisk. För dig som inte redan visste..

Men hörrni, vi hörs

//HANNA


Du ska inte tro det blir sommar

Hej på er sommarbarn!
Igår fick som sagt sommarlov. helt otroligt.
avslutningen i skolan var mycket bra på många sätt och vis, otroligt bra framträdanden och en mycket trevlig stämning! Alla var fina och glada och betygen är jag nöjd med. Nästan iallafall.
Efter det åkte jag och åt pizza med andra och challan, det var naiz.
Sen på kvällen var jag på grillmiddag hos finaste Lina och Emma och det var jättemysigt trots att det regna eftersom dom hade sånnadär smarta "partytält". Alla möjliga roliga var där.
Senare på kvällen drog jag vidare och träffade andra människor, en del jag inte sett på länge och andra mycket bekanta. Allt var himla kul.
Men det roligaste utav allt hörrni gissa vad det var? JO
ATT MIN STOREBROR KOM HEM!
Nu ska jag trasska till hanna och njuta av mitt sommarlov.
Bilder kommer senare och jag har annat att berätta.
Pussar!
//HANNA

In the summertime


Imorgon kommer min påge hem från Eretz Israel. Helvete vad snabbt det gått. Men ska bli amazing att träffa honom igen!
Idag var vi på skansen. Och så köpte jag ett par riktigt snygga skor, som ni får se imorgon.
Och imorgon är det som sagt FUCKING SKOLAVSLUTNING!!! Det är sjyykt. Efter alla gråa februaridagar man gått och längtat och triumferat efter det här. Och imorgon, ja, då är den dagen.
Idag köpte jag en ny mobil också, ja nu kan ni anteckna det i era icares :)
Vi hörs hörrni!
PUSSEN
//HANNA

Oh Susie

Hejhopp i blåbärsskogen. Galet slapp dag idag. En halvkonstig gympalektion, brännboll nior-lärarna och talangjakt. Tittat på alla bakis/slitna nior och ätit äcklig hamburgare. Sedan stan med andrew och amanda. Nice.
Nu ska jag tvätta bilen, torka upp en fläck jag tydligen åstadkommit samt göra en matsäck till morgondagens utflykt. Åh vad jobbigt. Livet är tufft ibland. Lol. haha.
Puss

Känsla







Bilder från grönan i fredags, asså slänggungan i solnedgången är nog den skönaste känslan någonsin och med mandos låtar ringandes i öronen. Allt bara släpper, och om man blundar känns det som att man flyger, man har inga tankar och man känner sig som en fågel. Haha. Extremt nice!
Emma va så fin så fin. inget ovanligt, men iallafall. Ni kanske känner igen dom från lilla blonda fröken ovans blogg så är det hon som snott mina. Just so u know.

Att äta glass med varsin sked ur glassburken och sitta och skratta framför felsms.com skulle jag beskriva som en jävligt soft lördagkväll.

Det har jag gjort ikväll med min finfina amanda.

Denhär är baxad från facebook som nog i sin tur är tagen av hannapyttipanna.
Grymt fin tjej!
Så nu säger jag godnatt, imorgon är det vårt lands dag. Tjoho.
Pussen

Mr Moon


Ju mer jag lyssnar, ju bättre blir det. Idag känns dom bättre än någonsin. Känslan finns kvar i kroppen från igår.
Idag har jag knappt gjort någonting. Värd fakta. Nu ska jag gå och snylta på en frukt å mandel. Hejhopp!

Awsomeness

Ikväll såg jag Mando Diao på grönan, helt jävla amazingbra. Och Gustaf Norén är sveriges historias snyggaste sångare och gitarrist. När han kom in i bar överkropp på scenen dog jag lite. Han är helt awsome.

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak.

NU är jag så glad så glad, för det är i princip ingenting kvar av skolan. Så härligt, igårkväll var jag ute och seglade samt grillade. Det var awsome. Och på eftermiddagen hängde jag och en massa andra på solvik i vårt vackra väder, det var najs! Igår fick vi förövrigt åka på brandutbildning också, det var skoj! :D

Idag var det torsdag som alltid blir så skön med vår klass, vi hade superduper lång rast, så det blev mycket häng vid gungorna(älsklingsplats), Ulla-britt på två lektioner där vi körde soffan och typ suddade i våra böcker, No-film: Google Earth och litelite till. Så trevligt. Och vi fick veta våra betyg i franskan också. Och jag fick mitt efterlängtade MVG(och inget jättestarkt vg som är dte värsta som finns), så jävla underbart! :) :) :)
Sen efter skolan drog jag, emilia, emelie och niklas och bada. Det var kul, fast de bara var jag och niklas som vågade hoppa i..landkrabbor.

Snart ska jag åka och ha piknick med en massa trevliga tjejer. MYS! :D
Rubriken är så fin, citat ur en tillfällig favoritlåt. Vem vet, en evig kanske? Artist: Kent

Ett hus i gamla stan. Intimt.

HA DET!!
//HANNA


First of June

Hejjj där, idag fick vi sluta typ tio över ett, så jag och pulan gick hem till henne och låg och stekte i solen, körde kubb(kan ni tänka er nåt mer somrigt va?!), åt B&J:s halfbaked samt såg på mtv. Så soft!
Strax efter jag kom hem stack jag ut och joggade en toppenrunda med challan. Sen åt jag middag ute på verandan. Jag är såå glad, för vi slippar engelskkan imorgon. Just gr8. Och på engelskan på torsdag har vi UB<33 Perfect. Imorgon missar vi engelskan & No:n eftersom vi ska åka på brandövningsgrej på förmiddagen. HIHIIHHIHII. NU: Family Guy! :D



//HANNA

RSS 2.0