En dag

Den här dagen var azknaz.
Började med att jag vaknade fyrtio minuter innan jag började, kastar ihop alla saker jag behöver och har typ nån vag bild i huvudet av vad jag hade tänkt för kläder. inga speciella men på de viset vare. går i skolan, nyvaken tills kl tio typ, labbar och fattar för första gången på ett decenium vad vi håller på med och hur det hänger ihop med jonlösningar och vadfan allt heter........har engelska(okej varför drar tjejen varenda lektion hon haft) helt ok-kul. hade tydligen gått bra på ån gammal uppsatts så jag var väl fortfarande rätt nöjd...
..lunch. och nu till det värsta någonsin, Matten. Där fick jag höra bland det elakaste jag hört från en vuxen mun som var riktat åt mig och min vän Anna, mest mig. Fyfanihelvete. Hade jag haft förmåga att gråta hade jag gjort det. utan tvekan. men anna fick gråta för båda två istället. Vi var spiksäkra på att det här skulle förstöra vår fredag. Men efter att vår sanslöst bra so-lärare predikat om att det var fel och att människan faktiskt inte var utbildad lärare. en lärare som talar illa om en annan inför elevers öron?! HÖR NI? hur som fick det anna att sluta gråta och mig att räta på mungiporna igen.
Sedan blev det en kopp blåbärste på det på Park för att prata av oss och vipps så kändes det faktiskt rätt bra ändå.
Men shit vad jag aldrig velat snacka med min Jenny så mycket som då. Herrejösses.
Te:et var awsome.
Och sen mötte jag hanna och amanda för en liten snackis påväg hem och så satte jag mig här för att skriva av mig med en ask Belgian Seashelles bredvid mig. Ikväll ska jag se en snyftfilm med amanda. Gud så skönt. Och förlåt för det här inlägget som nog inte var jättekul. Men åh tack. Skönt.
Nu ska jag smsa min fina emilia som jag har lite dåligt samvete över att jag inte skrivit till än. Hon är nyopererad på karolinska och får nästan lust att ta tillbaka allt snack om hur synd det var om mig när jag tänker på henne.
Så nu.
Puss på er. Ha en riktigt bra fredag!!!
//HANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0