Feel the city breakin' and everybody shakin' and you're stayin' alive, stayin' alive

I princip återställd efter denna tumult i mitt lilla fina liv. Så tacksam för det att ingen anar. Har myst och skrattat med min familj, lyssnat på filip och fredriks podcast, småpackat lite och efter lunch hängt med henrik. Gått överallt, från söder till östermalm till vasastan till kungsholmen. Dåde flesta skulle sjunkit ner på en tunnelbana har vi traskat. Som det alltid blir med oss. Ska berätta om honom en annan gång, när jag har tid och bra formuleringar i hjärnan för han är verkligen Bra med stort b. Sån tur vi har haft att det är oförståeligt. Hur som helst är jag äntligen ägare av ett par urbanears och det känns såhääära bra.
Det fick bli ett par cerisa, knallrosa. Jag tycker inte att något par inte är snygga så lite svårt var det att välja men samtidigt kändes det ganska så givet att dessa skulle hänga med mig i framtiden. Med dessa tryckta mot öronen tror jag att november kommer bli en riktigt fin månad trots allt. Men nu ska jag peppa och packa vidare för inatt bär det av mot baguetter, brie, hav och boutiquer. Bland detta ska jag bara i en vecka.
Puss på er ha en fantastisk vecka vad ni än gör.
//HANNA

Att vara överansträngd och Fred Åkerström

Mår helt åt helvete och har aldrig i mitt sextonåriga liv varit så tacksam för ett lov. Lägligare hade det aldrig kunnat komma. Sömnunderskott blandat med stress och för mycket intryck har gjort mig alldeles utschasad.
Nu ska vi ha gäster å äta fisksoppa å sånt fint.
Efter skolan idag gick jag min numera traditionsenliga promenad med henrik och sen mötte jag upp en trött och efterlängtad emma. Sen har jag mest halvsovit och så i hennes sällskap.
Vi hörs senare mina vänner. Eller imorgon rättare sagt för sen blir det nog en glapp. Men det borde ni ju vara vana vid, vid det här laget.
Puss och allt sånt.
//Hanna

Pss

sitta uppe och diskutera killar med emilia klockan halv två fast det bara är tisdag och det är upp å hoppa om ett par timmar.

Festmåndag

På mitt skrivbord ligger en hammare och en flaska alsolsprit. Två bärbara datorer och ett franskalexikon.
Skevt. I stress men samtidigt oengagemang går jag och lägger mig, med en klädångest som heter duga. På måndagar ska man lyssna på sommarprogram påväg till skolan och LMFAO påvägen hem. Nog med värd fakta.
Puss/H

Kompensation

jag har glömt att säga att mitt hjärta Hanna fyllde sexton i fredags. Puss på dig

Tre dagar i detalj. Eller nåt.

Mina veckor och helger är så fina så. Sålänge inte plugg kommer emellan. Helgen 21-23 oktober i mitt sextonåriga liv har sett ut såhär: Fredagen innehöll ett ganska omfattande besök på södra latin med samling, "kaffiz", äcklig mat i deras konstigt formade matsal, hänga nere i yrkesmusikernas musik/datasal, säga hej till fina personer-bli rädd för storleken på skolan o.s.v. Finfin är skolan, känner mig mycket hemma där. Samtidigt ör den så stor och ganska opersonlig, lite tvistas det där. Jag är mycket nöjd med valet jag gjort ändå börjar man ju såklart leka med bilden i huvudet hur det blivit om jag börjat där. Om det undgått någon var södra skolan jag enbart kunde tänka mig att gå på tills samma dag jag gick på vrg jarlaplans öppna hus ägde rum. Å andra sidan var jag inte speciellt lockad av den då ens, hur det sen blev så är en annan historia.
Anyway, jag lämnade söder efter ett besök på glitter där jag köpte mig silverringar som nu pryder mina öron, för att ta mig till min skola och titta på lite samling och sen ha en samhällskunskapslektion. Gick en kort promenad med Henrik efter skolan för att sedan åka väster ut och vara barnvakt till dom finaste barnen, såg på . Trots att jag mådde jättekonstigt med hjärtklappning(ja, jag satt stilla i två timmar typ och mitt hjärt klapprade som om jag sprungit mil) begav jag mig  HÄR UPPTÄCKTE JAG ATT JAG REDAN BLOGGAT OM DET SENAST NÄMNDA SÅ NU HOPPAR VI TILL LÖRDAG.
Här hände det iförsig inte mycket. Jag var på ett perfekt mys-glad-goshumör efter kvällen om inte natten innan. Den innehöll väl mest fotbolls- och skrattprat med min storebror och facebook. Spikade upp de sista vita plupparna på min karta (ni ska få se snart), blev hjälpt at byta örhängen av mamma och begav mig sedan till Skanstull för att se Philippas underbara lägenhet och gå en promenad där vi diskuterade peruker, hur fina killar är i fluga, hår och mycket mer. Efter att vi gjort oss i ordning mötte vi upp moa och molly och for till emelie som fyllde år. Där dansade vi till nostalgisk musik, åt tårta, satt i stora vidöppna fönster andades höst och fantiserade om den franska mannen i lägenheten på andra sidan gatan. Med ett fast grepp om trefemman diskuterades kent och håkan.
Idag var jag en riktig hurtbulle och var i gamla stan redan vid tio med michelle för att förbereda vår historiaredovisning, det följdes utav mitt första yogapass någonsin. Jag blev lite frälst, har känt mig samlad hela dagen på nåt bra vis. Jag har oclså hänt lite på söder med moa, philippa och sara. Sen blev det IKEA.
Gud vad mycket bättre det här hade blivit med bilder kan man ju tänka, och ja det är jag den förste att hålla med om. Men oj vad jag är bra som bloggar så utförligt, och visst lovade jag inlägg igår. Haha så här kom det. Om ni orkar läsa är väl en annan fråga.
Nu ska jag fixa lite för imorgon och sedan blir det sängbäng.
PUSSHEJ
//HANNA

Bäst att vara på den säkra sidan tron, att gardera sig, att inte bränna broar

Sitter och äter en banan och dricker ur den stora tekoppen jag inhandlade häromdagen. Igår kväll efter skolan var jag först barnvakt och såg på magnus brasse och eva (<3), åt popcorn, såg på idol, lekte kurragömma samtidigt som jag trodde att jag skulle svimma. Trots att jag mådde jättekonstigt drog jag in mot staden och mötte fina henrik och moa. Efter att gått runt i en cirkel från fridhemsplan till rådhuset och tillbaka hahahhaha så beslöt vi oss för att ett nattfik fick bli vårt mål. På 60 satt vi tills de nästan stängde med varsin stor tekopp och babblade. Jag drack bästa smaken, blåbär. Tiden gick så fort och plötsligt var det hög tid att dra sig hemåt. Mycket fin kväll.
-
Idag är det dags att sätta i nya örhängen i mina hål, vi får se hur det går...Annars är träna nåt jag borde. Och tala inte ens om historian som lurar bakom hörnet.
Ha en magnifik lördag nu! En vecka till höstlovet!!!
Denna helg kommer det komma mer.
PUSS/H

Raise me up, I'm your slut

stor ny kopp. bra grej. dagens grej är upptäckten av fulfina grejer. hur jäkla bra det är. Köpt hästörhängen också så att jag kan bli en riktig hästtjej ^^
rätt konstig dag för övrigt. Återkommer med detaljer, min blogglust är turbolent och är sällan som jag planerat när jag får tid. Skitsamma. Imorgon är det fredag och jag har en lektion sen är det helg. Näiz bro.
Pussw/HAnnA

Fan

Efter imorgon är jag fri typ. Kommer antagligen inte ha blogglust då det med stor sannolikhet kommer gå käpprätt åt helvete. Imorgon ska jag ha mitt livs kanske svåraste prov hittills, snälla håll tummarna för mig för naturgeografi är verkligen inte min grej. Jag känner dock att min skola är proppad med fina vänner och människor man kan vända sig till när tårarna lurar nere i kinderna så det ska väl gå det här med.
Förlåt för damp, men jag hatar att inte göra mitt bästa i seriösa sammanhang och det är just vad jag håller på med nu. På nåt sätt känner jag att det får gå åt skogen. Vill inte bli något där du ska ha toppbetyg ändå men vafan, instikten på en högpresterande skola säger automatiskt betygen är allt.

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Den här helgen började så jävla bra och fortsätter bara bättre och bättre. Nu ska jag åka iväg med min familj på brunch för att fira min faster 50 år! Kameran får nog åka med. Jag är så taggad.
Och nej det här är inte det "köttiga" jag utlovade. Tidsfråga bara.
PUsss
/H

Lack

Innan jag sätter igång med min köttiga samhällsläxa(som jag i själva verket inte förstått storheten av då resten av ettan hetzar förmodar jag att min huvudvärk inte håller som ursäkt till att lata mig) så ska ni få se lyckan jag köpte mig i lördags.
Ja, jag har blivit med docs helt enkelt. Japp nu är dom mina, ett av två par i stockholm kvar i storlek 38 kom blev till sist att bli i min ägo. Hihihi.
Till helgen kommer köttiga grejer. Håll ut tills dess! Förlåt för dålig uppdatering helgen osvosv.
PUSS
/H

Mamamanchester

ska dessa mysmanchesterbraxor klippas av till ett par jättefashionabla shorts? Söt rumpa jag vet. Dom är lite stora men det kan man ordna med hängslen eller nåt kul, det är något lite fulsnyggt över dom. Helpihelp me.
.
Ikväll har jag sett på dobidoo å ätit godaste musselsoppan för att sedan gosa ner mig hos bästa systrarna dahlgren med kvarteret skatan och kryddigt te, tömma vindruvsrankor utan att ens märka det och sånt där jag bara gör med min hund. Fin fredag.
Puss å sånt. Natti
/H

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig

Lyckas ofta droga ner mig i en låt lagom till helgen och nu är det bara den här som strömmar ut ur högtalarna, ipoden. Tyvärr riskerar sådana här insnöingar resultera i sönderspelhet. Men den dagen den sorgen. Jag är trött, glad och fett sugen på musslor, för det står nämligen på denna fredags meny.
Den här veckan har gått rasande fort och det var inte förrens idag det slog mig att det är höstlov om tre veckor. Så jevla fett.
Puss babes
/H

Bra torsdag

Sitter i korridoren lyssnar på musikarna som har öppen dörr, och nu är den stängd men det hörs så galet bra ändå. Och dom är inte lite bra heller. Idag har jag kontroll och det är så jävla fett för man vill styra sitt plugg inte låta plugget styra en, jag förstår vad vi gör och min engelska är redan bättre. Det har med andra ord varit en bra dag och den lär blir ännu bättre eftersom jag alldeles strax ska gå ut i hösten och åka till adam i min klass för lite mysig middag.
Jag diggar verkligen det här med höst, synd bara att mina skor lever i misär och snart är hälen borta från min ena sko </3 när jag inte bloggat på det senaste har jag mest gjort ovesentliga saker som inte är värda att blogga om typ ätit, tränat, inte sovit, haft kulig bildlektion(som alltid), pluggat, skrattat ikapp med mina klasskamrater, suttit och sjungit britney spears och spice girls medan vi äter lunch och får blickar som säger: vad är grejen med att ettorna måste synas och höras?? ahahah, kul.  . Den här veckan har hur som gått kvickt och sånt gillas.
PUSS/HANNA

This is hardcore and I'm indestructible

Har just ätit körsbärspaj som var godgodgod bara för att det är kanelbullens dag idag, så himla rebelliskt va, moms fault. MM, men jag äter bullar ungefär tjugofyra timmar om dygnet sju dar i veckan så det känns helt ok. dessutom fick jag lite av alla som köpte idag på saturnus och dom är ju inte helt fel. Nu ska jag verkligen kötta på min svenskaanalys. Jarrå, pepp pepp på antiken. Hejhopp kisar. Vi hörs.
PUSS/H

En liten lista.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Överlag nej. Vid viktiga tillfällen. När jag numera går skola i stan är jag alltid i tid. Jag är annars en riktig tidsomptimist. Däremot hatar jag själv att få vänta. hehhee

HAR DU BRA KONDITION:
Har haft bättre, har haft sämre. Bra är väl kanske att ta i.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

Några minuter sen med webben<3

HUR KÄNNER DU DIG NU:

Belåten, trött. Innerst inne lite stressad kanske.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:

Hmmm svårt. Har många olika. Men troligen blått, grått och svart. 

BLIR DU BRA PÅ KORT:

Varierar helt, i de flesta fallen nej. 

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Trettonde september, bägaren rann över och jag var trött. mycket oklar anledning, skönt var det i alla fall. Jag gråter inte ofta alls (tyvärr)

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Absolut inte.

här dog vi lite, åtminstone jag. Innan jag dör måste jag delta i en sånhär drömscen (IRL alltså, inte på film xD)

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja mycket, var med några utav dom jag gillar allra mest och såg på A cinderella story, pratapratapratade och bara log, njöt av varandras sällskap. Känner mig så ofantligt trygg med det gänget <3


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Te.


mammas musselsoppa
KAN DU LAGA MAT:
Ja det skulle jag nog säga, om jag får tid och koncentrerar mig. Jag tycker verkligen att det är kul och är det något min mamma är bra på så är det på allt som går under rubriken Äta. Mycket bra förebild där.

åt just upp resterande godis från igår, sega ormar <33 (ej råttor!)
ÄR DU NYTTIG:
Jag är nyttig såvida att jag inte har några nikotinvanor och tränar en hel del regelbundet. Däremot tänker jag aldrig på vad jag matar min kropp med men allt som är gott får va med och leka i magen.

ÄR DU BLYG:

Verkligen inte. Men jag är lika mycket människa som de flesta andra och tar inte stor plats bland människor jag inte känner. Pratar gör jag gärna, med folk jag känner liksom inte känner. 

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Tio över elva typ.

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Hmm,, minns inte, troligen Mario kart double dash (till gamecube <3)

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Har faktiskt aldrig testat var min gräns går helt men det kan nog bero på att jag klarar mig ganska långt (tror lilla erfarna jag, ehh)

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Nej inte än iallafall.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
You bet.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Dessvärre inte. Men då blir det mer plats åt mig ^^

JAG SOVER:

Alldeles för lite, trots att det är bland det bästa som finns. Jag sover tungt och har svårt att vakna.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Svamlande, mumlande bekräftade jag att det var dags att gå upp fast jag egentligen inte var vaken, till min pappa.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej fast jag gick och längtade hela förra hösten/vintern. Var dock på WSJ 2011, d.v.s World Scout Jamboree där det spelades en del riktigt bra konserter som med Europe, Hoffmaestro och Katy Ryan. Nästa år blir det garanterat. 

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Beror på orsak. Oftast vänner eller så ringer jag inte alls.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Gå och lägga mig och en planeringsrådgivare.

VAD SA DU SENAST?
"Så vi kom ju typ delad tvåa du och jag" till min bror

först på tur står dessa och sedan
typ
HAR DU SNYGGA SKOR:
Nja, en del men för det mesta inte. Älskar skor, men det är dyrt och jag är fattig.

HAR DU KÖRKORT:
Nej, men för att ge svaret lite färg kan jag berätta att jag har förarintyg till segelbåt även om det inte är något som än krävs av sjöfartsverket.

ÄR DU ENSAM NU:
Nej toute la famille är hemma. Sen måste ju bara min dator räknas som en vän xD


VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Den tar ju liksom slut imorgon kan man ju säga. Och då hoppas jag på att få saker gjorda för det behöver jag, annars nästa vecka kommer det bli mys att få va med alla jag gillar i min skola och att fortsätta med färglära på bild och formen.
bild från senaste lektionen, tagen av min klasskamrat johanna.
Tackar dig för insperation och lista.

RSS 2.0