2332

Bild imorgon <3 tror jag tjatar om det varje vecka. Sminkborttagningen är en jävla bra uppfinning alltså. Ifall ni skulle glömma bort det. Kontrasten till tvål och vatten är rätt stor. Bra grej!
Skönhetssömn har jag gett upp men att vara trött är rätt ovärt. Ramlar ni på någon fin lista får ni jättegärna lägga den i kommentarsrutan till mig. Glömmer alltid att spara när jag hittar och sen glöms de lätt bort.
Ha en fin onsdag ni. Puss
/H

Kommentarer
Postat av: mikaela

hoho mycket å svara på! (me liike)sv; yepp, det var den :( ja... åh.. tyckte den var lite för dyr för att spontanköpa (då jag redan har sjukligt mycket jackor just) men nu i efterhand, yuum!

hahah, hello mum! yes, det hade jag och ja - ibland får jag ångest. vet att jag är extremt dålig på att gå och lägga mig, är verkligen en kvällsmänniska. finns alltid så mycket att göra då. har blivit beroende av en ny tvserie precis och då finns det ju obegränsat med avsnitt jag inte sett så det är sjukt svårt att sluta. men är ju 18 nu, så får la göra vad jag vill - mamma! höhö!

haha jadu visst borde jag ;) dålig iphonebild så allt det svarta bara smälter ihop till en smet det är faktiskt väldigt olika skor. tycker min samling bruna kängor dock är lite mer patetisk. I love them all!

:) yesss!

2011-09-29 @ 00:43:47
URL: http://yearsofmylife.blogg.se/
Postat av: mikaela

själv har jag keramik imorgon - SJUKT TAGGAD

2011-09-29 @ 00:44:04
URL: http://yearsofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0